- 19 Kasım 2024
- 309
- 283
- 18
- 36
- Konu Sahibi goodheartedgirl
-
Var gibi ama testin markası ne acabaMerhaba herkese, lütfen yardım edin cookkk heyecanlıyım.
Yumurta rezervi düşüklüğü ve 0.16 amh düşüklügüm var.
Mayıs ayında bir doğal yolla olan kaybettigim gebeliğim var.
Şimdi reglime 4 gün var ve erken gebelik testi böyle çıktı.
Süre tuttum , 2. Çizgi ilk 5 dakika içinde belirdi, bekledikçe de koyulastı.
Sizce gebelik var mı? Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama bir yandan da olabilir mi demekten kendimi alamıyorum.
Days doctor, eczanede başka marka yoktu yoksa daha kaliteli bir şey alıcaktım.Var gibi ama testin markası ne acaba
Genelde yalancı pozitif çıkartıyo ama senin daha belirgin çizgiDays doctor, eczanede başka marka yoktu yoksa daha kaliteli bir şey alıcaktım.
Malesef çok fazla yalancı pozitif çıkartıyor. Güvenilir bi markayla yapınDays doctor, eczanede başka marka yoktu yoksa daha kaliteli bir şey alıcaktım.
Genelde yalancı pozitif çıkartıyo ama senin daha belirgin çizgi
Ben de bundan korkuyorum ya, daha önce freely çok yanılttı beni, bu da mı öyleymiş?Malesef çok fazla yalancı pozitif çıkartıyor. Güvenilir bi markayla yapın
İnşaallah canım allahım gönlüne göre versin bı kan testi ver istersen en güvenilir bence kan testiBen de bundan korkuyorum ya, daha önce freely çok yanılttı beni, bu da mı öyleymiş?
Umarım yalancı değil, dürüst mert bir testtir.
Canım ben gördüm ikinci çizgiyi inşallah mucizen geliyordurMerhaba herkese, lütfen yardım edin cookkk heyecanlıyım.
Yumurta rezervi düşüklüğü ve 0.16 amh düşüklügüm var.
Mayıs ayında bir doğal yolla olan kaybettigim gebeliğim var.
Şimdi reglime 4 gün var ve erken gebelik testi böyle çıktı.
Süre tuttum , 2. Çizgi ilk 5 dakika içinde belirdi, bekledikçe de koyulastı.
Sizce gebelik var mı? Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama bir yandan da olabilir mi demekten kendimi alamıyorum.
Amin hepimizin inşallah.İnşaallah canım allahım gönlüne göre versin bı kan testi ver istersen en güvenilir bence kan testi
Çıkar bence ama çok küçüktür dahaAmin hepimizin inşallah.
Evet yarın test vermek istiyorum, yarın 3 gün kalmış olacak, eğer pozitifse çıkar herhalde değil mi?
Ayy ağzınızdan bal damlıyor, inşallah..Çıkar bence ama çok küçüktür daha
ayy inşallah öyledir, çok teşekkür ederim canım.Canım ben gördüm ikinci çizgiyi inşallah mucizen geliyordur
Canım her ay başka bir şans ben hiç yalancı çizgi bile göremedim inşallah güzel haberlerini bekliyorummmayy inşallah öyledir, çok teşekkür ederim canım.
İkilemdeyim resmen, bir yanım ümitleniyor, bir yanım saçmalama daha önce bu yalancı çizgileri çok gördün inanma diyor, bakalım ne olacak?..
İnşallah güzel haber alırsam burada paylaşırım tabii ki.Canım her ay başka bir şans ben hiç yalancı çizgi bile göremedim inşallah güzel haberlerini bekliyorummm
Rabbi yesir oku bol bolİnşallah güzel haber alırsam burada paylaşırım tabii ki.
Ay bende bugün yaptım böyle gözüküyor kan vericem inşallah vardırİnşallah güzel haber alırsam burada paylaşırım tabii ki.
Tamam canım, iyi ki söyledin okurum tabi.Rabbi yesir oku bol bol
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, gönülden dilerim inşallah vardır ve müjdeni alırsın, kan testi verirsen haber ver mutlaka, buraya yaz lütfen.Ay bende bugün yaptım böyle gözüküyor kan vericem inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?