Gebelik var mı sizce, lütfen yardım edin varsa mucize olacak benim için!!

Bende gecikmenin 7.gunu bende şimdi yaptım sizce var mı 1 ay önce düşük yaşadım üstüne tutmuş olabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_20251022_113810_432.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 46
Ben dayanamadım acaba testte bir yanlışlık mı var diye , tekrar yaptım.
Tabi su içtim, ilk idrar değil vs ama yine de çok hafif de olsa silik çizgi var,
İnşallah bir yanlışlık yoktur Allah'ım yaa.

Eklentiler

• 1761130936146515852015983675244.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 42
Bende gecikmenin 7.gunu bende şimdi yaptım sizce var mı 1 ay önce düşük yaşadım üstüne tutmuş olabilir mi ?
Senin var gibi büyük ihtimalle canım, 7. Güne kadar nasıl dayandın sen? Ben olsam çoktan kan vermiştim, hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah.

Kan testi verdim 0.2 adete 9 gün var mide bulantım da var

Kan testi verdim 0.2 adete 9 gün var mide bulantım da var
Canım daha çok erken 9 gün varsa, negatif çıkması normal.
Erken gebelik testleri bile en az 6 gün önce sonuç veriyor, onunla bile emin olamıyoruz.
Bence bekle , dayanamazsan erken gebelik testi yaparsın reglden 5-6 gün önce.

Ama kan da negatif acaba yükselir mi
Yani testte pozitif çıkması kafamı karıştırdı, testler de yanıltabiliyor tâbi.
Eğer testte bir yanlışlık varsa ve gebelik durumu varsa dediğim gibi belli olması için çok erken .
En azinda bir 4-5 gün bekleyip öyle kan ver bence, inşallah vardır.
Şu an ne söylesem yanlış olabilir.

Teşekkür ederim yani daha 9 gün var 0.2 çıktı belki yükselebilir diye umut ediyorum

Teşekkür ederim yani daha 9 gün var 0.2 çıktı belki yükselebilir diye umut ediyorum
İnşallah öyle olur canım, kendim için ne diliyorsam , tüm gebelik bekleyenler için aynısını diliyorum.
Olumlu bir sonuç alırsan lütfen yaz buraya, hatta alıntıla yazarken, çünkü bazen bildirim gelmiyor.
İnşallah gönlüne göre olur .

İnşallah çok teşekkür ederim o güzel duaların için Allâh sana da nasip etsin ☺

Anlıyorum seni, çok geçmiş olsun.
ben de Mayıs ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim, düşükten sonra 5. Ayımdayım. İnşallah senin de benim de bebişlerimiz vardır.
İnşallah canım benim bakalım cuma gününe kadar bekleyip cuma günü kan vermeyi planliyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…