- 16 Eylül 2021
- 169
- 17
- 13
- 27
- Konu Sahibi Canisi kabalak
-
Valla canım yasak demedi riskli de demedi gebeligime kanamam yoksa agrin olur dedi zaten dedi 23 ünde gittiğimde bu değerde göremeyiz çocuğu dedi 243 du 10 gün sonra gel dedi 27 sinde yaptırdım test 2234 olmuştu ama iliski konusunda yasak yada değil demediYasak demediyse sorun yok canım
Demedi ama olsa derdi demi ilk günlerde belirtirdi iyi bi doktordu cunkiSen bana bakma canım yaşım ileri benim ilişkiyle alakası yok benim dusuklerin zaten ilişki yasak bana bazı problemlerim var sen bunları düşünme takma kafana rahat ol Dr yasak demedigi sürece sorun yok
Değerin güzel artmış sorun yokValla canım yasak demedi riskli de demedi gebeligime kanamam yoksa agrin olur dedi zaten dedi 23 ünde gittiğimde bu değerde göremeyiz çocuğu dedi 243 du 10 gün sonra gel dedi 27 sinde yaptırdım test 2234 olmuştu ama iliski konusunda yasak yada değil demedi
Çok sevindim ama kese ne zaman görünür ki acaba kaç haftalikD
Değerin güzel artmış sorun yok
Tabiki ama eğer için rahat etmiyorsa bir aylık ara verinDemedi ama olsa derdi demi ilk günlerde belirtirdi iyi bi doktordu cunki
Son adet tarihin nedirÇok sevindim ama kese ne zaman görünür ki acaba kaç haftalik
Yok zaten 1 sefeelikti bu bidaha 2 aylik olsun 3 olsun belki cocgumdan onemli d eğil kiTabiki ama eğer için rahat etmiyorsa bir aylık ara verin
en azından kalp atmini duyduktan sonra tekrar sor doktora
12 ekim ama 7 kasıma kadar korunmalı idi 7 kasımda korunmayı bıraktık 19 unda hamileligimi ogrendimSon adet tarihin nedir
Yani gitsem görebilir zaten randevum 9 una o zamanaa artar gene benceKesen oluşmuştur şimdiye çoktan bu değerle
Korunmali ilişki sonrasını bilemem doktor bilir değerlerine göre korunmadan ilişki olsaydı şimdi 7 haftalık olurdu ama benim tahminime göre 6. Haftanın içindesin değerine göre benim değerim 1500 benimki 5+312 ekim ama 7 kasıma kadar korunmalı idi 7 kasımda korunmayı bıraktık 19 unda hamileligimi ogrendim
9 una kalp atışını bile duyarsınYani gitsem görebilir zaten randevum 9 una o zamanaa artar gene bence
O derece yani9 una kalp atışını bile duyarsın
Hadi bakalım ne çıkacak iptal olmazsa randevumKorunmali ilişki sonrasını bilemem doktor bilir değerlerine göre korunmadan ilişki olsaydı şimdi 7 haftalık olurdu ama benim tahminime göre 6. Haftanın içindesin değerine göre benim değerim 1500 benimki 5+3
Siz yenisiniz galibaO derece yani
Aynen yeni :)Siz yenisiniz galibailk iki ayda öyle hızlı gelisiyorlarki aklınız almaz merak etme duyarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?