- 16 Eylül 2021
- 169
- 17
- 13
- 27
- Konu Sahibi Canisi kabalak
-
Ürkütüyor beni doktorlar uktarskndan baksın gene doktor dis mi iç mi net bisey der dedi de dış değildir demiSüper canım hemde :) Allahım saglıkla kucagına almak nasıp etsin hayırlı olsn tekrar
He tamam o zaman :)Cnm onu herkse soyluyorlar :) bütün gebelere endise etme
Ya benim gece bi ağrım oldu 4 de karin ağrım kasik mi karin mi ağlattı ya uyyamadim sabaha kadar gaz sancısı mi acaba 4 5 gündür var kötü bisey değildir inşallah demi tuvaletimk de yapamıyorum kabız mi oldum ne dün yaptım bi öncesinde hatırlamıyorumCnm onu herkse soyluyorlar :) bütün gebelere endise etme
Adet olacak gibi kasıklarda olan bir ağrıysa mutlaka doktora görün. Karın ağrısıni ayırt edersin zaten o kasiklara vurmaz. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahYa benim gece bi ağrım oldu 4 de karin ağrım kasik mi karin mi ağlattı ya uyyamadim sabaha kadar gaz sancısı mi acaba 4 5 gündür var kötü bisey değildir inşallah demi tuvaletimk de yapamıyorum kabız mi oldum ne dün yaptım bi öncesinde hatırlamıyorum
Yok karin agrimdi kasiklarim agrimiyo daole çok ama işte canım ama değerimi doktora dedim saglik ocağına normal ağrıması dedi ama değere dedi ki olabilirde bebek olmayabilirdi dedi değerim düşük mude bu değere göre bole dedi cuma 43.19 Du pazar 158.2 olduydu deger kötü mü de yeni sayılır zaten yükseliyor ya ahaAdet olacak gibi kasıklarda olan bir ağrıysa mutlaka doktora görün. Karın ağrısıni ayırt edersin zaten o kasiklara vurmaz. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yarın akşama zaten varda randevum saglik ocağına doktoruna sinir oldum değerin daha yüksek olmazı lazımmış yeniyse nasıl yüksek olabilir ki yukseliyo zaten git gideAdet olacak gibi kasıklarda olan bir ağrıysa mutlaka doktora görün. Karın ağrısıni ayırt edersin zaten o kasiklara vurmaz. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Geç döllenme olmuş olabilir değeriniz güzel yükselmiş 2 katından fazla artmış 1 hafta daha bekleyin bence doktora gitseniz de birşey görünmez henüz.Yok karin agrimdi kasiklarim agrimiyo daole çok ama işte canım ama değerimi doktora dedim saglik ocağına normal ağrıması dedi ama değere dedi ki olabilirde bebek olmayabilirdi dedi değerim düşük mude bu değere göre bole dedi cuma 43.19 Du pazar 158.2 olduydu deger kötü mü de yeni sayılır zaten yükseliyor ya aha
Deger konusunda icimi rahatkattinix sagolun İşte ben karin agrimdan korkuyorum dün ağlattı gece beni o agri ama şimdi yok bisey agri felan dün gündüz de yoktu gece 4 de başladıGeç döllenme olmuş olabilir değeriniz güzel yükselmiş 2 katından fazla artmış 1 hafta daha bekleyin bence doktora gitseniz de birşey görünmez henüz.
Kasıkların falan başta ağrıması normal rahim genişlediği için ağrı olabilir önemli olan kanama olmasın kanama olursa hemen acile gidin onun dışında kendinizi strese sokmayın :) rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahDeger konusunda icimi rahatkattinix sagolun İşte ben karin agrimdan korkuyorum dün ağlattı gece beni o agri ama şimdi yok bisey agri felan dün gündüz de yoktu gece 4 de başladı
Yok kanama canım hiçbiri yok şükür ki :) ama sede karnım bek agriyo anlamadim ki gaz sıkışması gelan mi var acaba şu anda gram agri yok meselaKasıkların falan başta ağrıması normal rahim genişlediği için ağrı olabilir önemli olan kanama olmasın kanama olursa hemen acile gidin onun dışında kendinizi strese sokmayın :) rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İlk dönemlerde gaz olur zaten belki de gaz sancısıdırYok kanama canım hiçbiri yok şükür ki :) ama sede karnım bek agriyo anlamadim ki gaz sıkışması gelan mi var acaba şu anda gram agri yok mesela
Belki de canim yaniİlk dönemlerde gaz olur zaten belki de gaz sancısıdır
Yarın öğreniriz ama inşallah kötü bisey değildir ve değerim artmıştır insallah yineİlk dönemlerde gaz olur zaten belki de gaz sancısıdır
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsunYarın öğreniriz ama inşallah kötü bisey değildir ve değerim artmıştır insallah yine
Canım cok agrı hissettigünde acıle git icin rahatlar en azından bu arad kabız olablrsn gayet normal gaz sancısıda olablrYa benim gece bi ağrım oldu 4 de karin ağrım kasik mi karin mi ağlattı ya uyyamadim sabaha kadar gaz sancısı mi acaba 4 5 gündür var kötü bisey değildir inşallah demi tuvaletimk de yapamıyorum kabız mi oldum ne dün yaptım bi öncesinde hatırlamıyorum
Valla bidaha agirsa gidicem çünkü ağlattı beni o agri karnım fenaydıCanım cok agrı hissettigünde acıle git icin rahatlar en azından bu arad kabız olablrsn gayet normal gaz sancısıda olablr
O dereceyse zaten gitmemen hata cnmValla bidaha agirsa gidicem çünkü ağlattı beni o agri karnım fenaydı
O dereceyse zaten gitmemen hata cnm
[/QUOTEama kanama felan yok yani bide eşim ille çalış diyo çalışmam sorun olur mu acaba ya
Malesef canim yokYa ben çizgiyi gördüm ama çekerken net olmadi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?