Gebelik var mi sizce

Canım önce bir dr kontrolune git keseni ve kalp atısını sırasıyla gor insAllah sonra doktor sana calısmanda sakınca olup olmadıgını soyler kimi insanın hamileligi riskli oluyor hep yatıs öneriyor dr kimi insanın hic bi skıntısı olmyo doguracagı gune kadr calısıyor belli olmuyor yani

Ya pazar verdim 158 di bugünkü sonucum 243 çıkmış

Ama öğlen verdiydim pazar günü sali günü yani bugün sabah verdim kan

Pazar öglen kacta verdin bugun sabah kacta verdin ikiye katlanmamıs cnkğ keske pazar kacta verdysen bugunde o saate versydn cnm
Canım simdi kontrol ettirdim doktora kadın doğuma değerlerin güzel iyi dedi sorun yok dedi folik asit başlattı 10 gün sonra kontrol kan vermene gerek yok sabrederim dersen dedi ultrasknda gözükmesi için zaten değerinin 3000 2000 olması lazım dedi

Evet cnm doktor dediyse zaten üstüne laf soylenmex

Benim hamileligin ilk zamanları ya esimle bi sefer denedik yani iliski zarar vermez demi çocuğa 3 ay yapmayın diyenlerde vardı da
Canım kimi doktor sorun yok diyor kimi doktor 3 ay ilski onermiyor doktoruna danısman en iyisi olur ben bi tane dusuk yasadım 5 ay once oyuzden suan bunda 3 ay ilski yasak bana

Yaa iliski esnasında mi oldu bu düşük yada sonrasında mi yaşadın
Sen bana bakma canım yaşım ileri benim ilişkiyle alakası yok benim dusuklerin zaten ilişki yasak bana bazı problemlerim var sen bunları düşünme takma kafana rahat ol Dr yasak demedigi sürece sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…