- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi Canisi kabalak
-
Ya pazar verdim 158 di bugünkü sonucum 243 çıkmışCanım önce bir dr kontrolune git keseni ve kalp atısını sırasıyla gor insAllah sonra doktor sana calısmanda sakınca olup olmadıgını soyler kimi insanın hamileligi riskli oluyor hep yatıs öneriyor dr kimi insanın hic bi skıntısı olmyo doguracagı gune kadr calısıyor belli olmuyor yani
Ama öğlen verdiydim pazar günü sali günü yani bugün sabah verdim kanCanım önce bir dr kontrolune git keseni ve kalp atısını sırasıyla gor insAllah sonra doktor sana calısmanda sakınca olup olmadıgını soyler kimi insanın hamileligi riskli oluyor hep yatıs öneriyor dr kimi insanın hic bi skıntısı olmyo doguracagı gune kadr calısıyor belli olmuyor yani
Pazar öglen kacta verdin bugun sabah kacta verdin ikiye katlanmamıs cnkğ keske pazar kacta verdysen bugunde o saate versydn cnmAma öğlen verdiydim pazar günü sali günü yani bugün sabah verdim kan
Canım simdi kontrol ettirdim doktora kadın doğuma değerlerin güzel iyi dedi sorun yok dedi folik asit başlattı 10 gün sonra kontrol kan vermene gerek yok sabrederim dersen dedi ultrasknda gözükmesi için zaten değerinin 3000 2000 olması lazım dediPazar öglen kacta verdin bugun sabah kacta verdin ikiye katlanmamıs cnkğ keske pazar kacta verdysen bugunde o saate versydn cnm
Evet cnm doktor dediyse zaten üstüne laf soylenmexCanım simdi kontrol ettirdim doktora kadın doğuma değerlerin güzel iyi dedi sorun yok dedi folik asit başlattı 10 gün sonra kontrol kan vermene gerek yok sabrederim dersen dedi ultrasknda gözükmesi için zaten değerinin 3000 2000 olması lazım dedi
Aynen canımEvet cnm doktor dediyse zaten üstüne laf soylenmex
Canım bugün yaptırdım 27 sindenuste baksana sonucaEvet cnm doktor dediyse zaten üstüne laf soylenmex
Canım gayet iyi yükselmiş gibi :)Canım bugün yaptırdım 27 sindenuste baksana sonuca
Insallah hadi bakalım yaCanım gayet iyi yükselmiş gibi :)
Bir seferlik bi iliski bisey olmaz demi hamilelikte korunmalı oldiEvet cnm doktor dediyse zaten üstüne laf soylenmex
Nasl yani anlamdmBir seferlik bi iliski bisey olmaz demi hamilelikte korunmalı oldi
Benim hamileligin ilk zamanları ya esimle bi sefer denedik yani iliski zarar vermez demi çocuğa 3 ay yapmayın diyenlerde vardı daNasl yani anlamdm
Doktora gittinizmi riskli gebelik değilse sorun yokBenim hamileligin ilk zamanları ya esimle bi sefer denedik yani iliski zarar vermez demi çocuğa 3 ay yapmayın diyenlerde vardı da
Canım kimi doktor sorun yok diyor kimi doktor 3 ay ilski onermiyor doktoruna danısman en iyisi olur ben bi tane dusuk yasadım 5 ay once oyuzden suan bunda 3 ay ilski yasak banaBenim hamileligin ilk zamanları ya esimle bi sefer denedik yani iliski zarar vermez demi çocuğa 3 ay yapmayın diyenlerde vardı da
Gittim riski de demedi yasak da demedi yeni dedi 23 ünde gittim kan takibi yapacaz dedi 23 ünde 243 du 27 sinde 2234 oldu ama aklıma takıldıDoktora gittinizmi riskli gebelik değilse sorun yok
Yaa iliski esnasında mi oldu bu düşük yada sonrasında mi yaşadınBen üç düşük yaşadım galiba eşim bana 9 ay yaklaşmaz
Yasak demediyse sorun yok canımGittim riski de demedi yasak da demedi yeni dedi 23 ünde gittim kan takibi yapacaz dedi 23 ünde 243 du 27 sinde 2234 oldu ama aklıma takıldı
Sen bana bakma canım yaşım ileri benim ilişkiyle alakası yok benim dusuklerin zaten ilişki yasak bana bazı problemlerim var sen bunları düşünme takma kafana rahat ol Dr yasak demedigi sürece sorun yokYaa iliski esnasında mi oldu bu düşük yada sonrasında mi yaşadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?