Belirti olarak bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti ama bunlar adetle birlikte hep olan seyler. Adetime 3 gün var daha geçmedi. Sadece 3 gün önce lekelenmem oldu çok az kahverengi.Bence var arkdaşım bi kan testi ver istersen günün geçtimi belirtilerin neydi acaba
İnşallah çünkü iki kez düşük yaşadım insan korkuyor. Çokta ümitlenmek istemiyorum.Var hayırlı olsun
Benimde öyleydi artık takmak istemiyorum saldım biraz ben. Lekelenme olunca acaba mı dedim öyle yaptımBenimde adetime 3 gün var şuan bende merakla bekliyorum ama cesaret edip test yapamıyorum birgün sanki gerçekten oldu kesin diyorum ertesi gün bütün umuduö tekrar gidiyor
Test varsa sabah erkenden ilk idrar ile dene inşallah güzel sonuçlar alırsın.Hanımlar benimde bir süredir belirtilerim var bugün adet günümdü ama adet olmadım yarın yapsam çıkar mı hiç bilmiyorum inşallah adet olmaminşallah hepimiz hamileyizdir. Birbirimize haber edelim inşallah
İnşallah. Adetime 3 gün kala yaptığımda negatifti oyuzden korkuyorum suanTest varsa sabah erkenden ilk idrar ile dene inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Bikaç gün daha bekle istiyorsan garanti olsun arkadaşımmİnşallah. Adetime 3 gün kala yaptığımda negatifti oyuzden korkuyorum suan
Ne kadar zamandır cocuk düşünüyorsun acaba ben 2 yıldır bi sonuç alamadımBenimde öyleydi artık takmak istemiyorum saldım biraz ben. Lekelenme olunca acaba mı dedim öyle yaptım
Sabredebilirsem bekleyeyim en iyisiBikaç gün daha bekle istiyorsan garanti olsun arkadaşımm
4 yıldır düşünüyorum ama benim acı kayıplarım çok oldu kardeşimi kaybettim sonra bebegim düştü sonra babamı kaybettim sonra tekrar düşük yaşadım. En sonunda artık çabalamayı bıraktım ben canım hayat çok yorunca.Ne kadar zamandır cocuk düşünüyorsun acaba ben 2 yıldır bi sonuç alamadım
Sabredebilirsem bekleyeyim en adetin düzenli mi? Benim degil hatta polikistik over var
Allah yardımcın olsun canım zor süreçlerden geçmişşin inşallah bu zor süreçte bu test sonucunun kan testindede görürsün hayırlısı ile bebeklerimi kucagımıza almayı nasip etsin allahım haber edermisin banada burdan bende bu ayda olmazsa aşılama denicem4 yıldır düşünüyorum ama benim acı kayıplarım çok oldu kardeşimi kaybettim sonra bebegim düştü sonra babamı kaybettim sonra tekrar düşük yaşadım. En sonunda artık çabalamayı bıraktım ben canım hayat çok yorunca.
İnşallah adet olmazsın hepimizin günleri birbirine yakın inşallah güzel haberlerimiz olur burdanHanımlar benimde bir süredir belirtilerim var bugün adet günümdü ama adet olmadım yarın yapsam çıkar mı hiç bilmiyorum inşallah adet olmaminşallah hepimiz hamileyizdir. Birbirimize haber edelim inşallah
İnşallahİnşallah adet olmazsın hepimizin günleri birbirine yakın inşallah güzel haberlerimiz olur burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?