Ben klomen ve çatlatma iğnesi denedim 3 ay olmadı. Aşılama dediler ben denemedim hiç düşünmedim de. Hiç tedavi gördün mu. Problem ne dediler sana.Allah yardımcın olsun canım zor süreçlerden geçmişşin inşallah bu zor süreçte bu test sonucunun kan testindede görürsün hayırlısı ile bebeklerimi kucagımıza almayı nasip etsin allahım haber edermisin banada burdan bende bu ayda olmazsa aşılama denicem
Canım ne bende ne eşimde problem yok 3 kere femara kullandım çatlatma ignesi vuruldu hatta 3 denemede karından 2 çatlatma ignesi vurdu gene olmadı doktor rahim filmi çekelim dedi çektik tüplerim açık ordada bi sorun yok hatta biraz araştırdm rahim filmi çekildimi hamilelik şansın arttıgını söylüyorlar ama haziranda çekildim rahim filmini kendilginden bırakayım belki olur dedim bişey denemedim ilaç falan yok bu ayda olmazsa zaten aşılmaa denemek istiyorum adet olursam gidicem başlıcam aşılama için deneme yapıcam ama oran çok düşükmüş aşılamada tabi allahtan ümit kesilmezBen klomen ve çatlatma iğnesi denedim 3 ay olmadı. Aşılama dediler ben denemedim hiç düşünmedim de. Hiç tedavi gördün mu. Problem ne dediler sana.
Bende ağrı olarak kasıklarda oldu birde çok yürüyünce belime çok fazla vuruyor birkaç gündür gebelik belirtisimi bilmiyorum ama tabii insan bekleyince herşeyi ona yoruyorBelirti olarak vücunuzda agrılar hissetmişmşydiniz özellikle bacaklarınızda
Evet canım haklısın piskolojık artık hangisi adrt belirtilerine yakın zatenBende ağrı olarak kasıklarda oldu birde çok yürüyünce belime çok fazla vuruyor birkaç gündür gebelik belirtisimi bilmiyorum ama tabii insan bekleyince herşeyi ona yoruyor
Maşallah. İnşallah güzel haberler alırız hepimizBunu yeni gördüm kusura bakma
Benim genellikle düzenli oluyor ya tam gününde yada 1 2 erken yada geç oluyor ben hiç sağlık durumumda bir sıkıntı var mı diye kontrole gitmedim açıkçası
Anladım canım. Aşılama sansı düşük diyorlar evet. Bence biraz kafanı başka yere ver. Çünkü doktorum bana öyle demişti o kadar doğru ki ben hep ne olursa olsun dediğim zamanlar hamile kaldım şaka gibi.Canım ne bende ne eşimde problem yok 3 kere femara kullandım çatlatma ignesi vuruldu hatta 3 denemede karından 2 çatlatma ignesi vurdu gene olmadı doktor rahim filmi çekelim dedi çektik tüplerim açık ordada bi sorun yok hatta biraz araştırdm rahim filmi çekildimi hamilelik şansın arttıgını söylüyorlar ama haziranda çekildim rahim filmini kendilginden bırakayım belki olur dedim bişey denemedim ilaç falan yok bu ayda olmazsa zaten aşılmaa denemek istiyorum adet olursam gidicem başlıcam aşılama için deneme yapıcam ama oran çok düşükmüş aşılamada tabi allahtan ümit kesilmez
Bu sabah test yaptım hafif çizgi var sadece ışığa tutunca gözüküyor negatif mi oluyor pozitif mi hiç birsey anlayamadımMaşallah. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz
Bende bu sabah test yaptım sadece ışıkta gozuken silik bir çizgi var pozitif olabilir mihaklısın insan bellğ bir dakkadan sonra yoruluyor zaten akışına bırakmam lazım
Bekle 2 gün sonra testi tekrarla bnceBu sabah test yaptım hafif çizgi var sadece ışığa tutunca gözüküyor negatif mi oluyor pozitif mi hiç birsey anlayamadım
Bekle 2 gün sonra testi tekrarla bnce
Hemen mi çıktı çizgiEki Görüntüle 3314466 sence gozuken birsey var mi ben mi görmek istiyorum sadece
Evet 3 4 dk içinde çıktıHemen mi çıktı çizgi
Bekle canım bnde bekliyorum.Evet 3 4 dk içinde çıktı
inşallah hayırlısı ile güzel haberlriniz netleşir kızlarBekle canım bnde bekliyorum.
Bugün dayanamayıp tekrar test yaptım Bugün yaptıhım daha koyu. Sen naptin tekrar yaptın mı?inşallah hayırlısı ile güzel haberlriniz netleşir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?