Gebelik var mı sizce ?

Ben klomen ve çatlatma iğnesi denedim 3 ay olmadı. Aşılama dediler ben denemedim hiç düşünmedim de. Hiç tedavi gördün mu. Problem ne dediler sana.

Ben klomen ve çatlatma iğnesi denedim 3 ay olmadı. Aşılama dediler ben denemedim hiç düşünmedim de. Hiç tedavi gördün mu. Problem ne dediler sana.
Canım ne bende ne eşimde problem yok 3 kere femara kullandım çatlatma ignesi vuruldu hatta 3 denemede karından 2 çatlatma ignesi vurdu gene olmadı doktor rahim filmi çekelim dedi çektik tüplerim açık ordada bi sorun yok hatta biraz araştırdm rahim filmi çekildimi hamilelik şansın arttıgını söylüyorlar ama haziranda çekildim rahim filmini kendilginden bırakayım belki olur dedim bişey denemedim ilaç falan yok bu ayda olmazsa zaten aşılmaa denemek istiyorum adet olursam gidicem başlıcam aşılama için deneme yapıcam ama oran çok düşükmüş aşılamada tabi allahtan ümit kesilmez

Belirti olarak vücunuzda agrılar hissetmişmşydiniz özellikle bacaklarınızda
Bende ağrı olarak kasıklarda oldu birde çok yürüyünce belime çok fazla vuruyor birkaç gündür gebelik belirtisimi bilmiyorum ama tabii insan bekleyince herşeyi ona yoruyor

Bunu yeni gördüm kusura bakma
Benim genellikle düzenli oluyor ya tam gününde yada 1 2 erken yada geç oluyor ben hiç sağlık durumumda bir sıkıntı var mı diye kontrole gitmedim açıkçası

Bende ağrı olarak kasıklarda oldu birde çok yürüyünce belime çok fazla vuruyor birkaç gündür gebelik belirtisimi bilmiyorum ama tabii insan bekleyince herşeyi ona yoruyor
Evet canım haklısın piskolojık artık hangisi adrt belirtilerine yakın zaten

Bunu yeni gördüm kusura bakma
Benim genellikle düzenli oluyor ya tam gününde yada 1 2 erken yada geç oluyor ben hiç sağlık durumumda bir sıkıntı var mı diye kontrole gitmedim açıkçası
Maşallah. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz

Anladım canım. Aşılama sansı düşük diyorlar evet. Bence biraz kafanı başka yere ver. Çünkü doktorum bana öyle demişti o kadar doğru ki ben hep ne olursa olsun dediğim zamanlar hamile kaldım şaka gibi.

haklısın insan bellğ bir dakkadan sonra yoruluyor zaten akışına bırakmam lazım

hayırlısı olsun çok sevindim senin adına ben yapmadım daha bikaç gün geçsin yapıcam meraktan ölcen ama yapamıyorum test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…