hayırlısı olsun çok sevindim senin adına ben yapmadım daha bikaç gün geçsin yapıcamBugün dayanamayıp tekrar test yaptım Bugün yaptıhım daha koyu. Sen naptin tekrar yaptın mı?
Benimde yarın adet günüm o yüzden yaptım. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahhayırlısı olsun çok sevindim senin adına ben yapmadım daha bikaç gün geçsin yapıcammeraktan ölcen ama yapamıyorum test
Geçen ayn12 eylülde adet olmuşumm canım ben bu ay takvime göre 10 ekim yani bugün beklenen adet günüm ama sanırım bikaç gün daha beklicemm arkadaşlar banada dua edin inşallah hamileyimdir
Geçen ayn12 eylülde adet olmuşumm canım ben bu ay takvime göre 10 ekim yani bugün beklenen adet günüm ama sanırım bikaç gün daha beklicemm arkadaşlar banada dua edin inşallah hamileyimdir
Benimde yarın adet günüm o yüzden yaptım. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Adet belirtilerin var mıGeçen ayn12 eylülde adet olmuşumm canım ben bu ay takvime göre 10 ekim yani bugün beklenen adet günüm ama sanırım bikaç gün daha beklicemm arkadaşlar banada dua edin inşallah hamileyimdir
Bu akşam sırtım ve belim agrıdı ama bilmiyorum şuan hala yok gelmedi ama gögüslerimin yanları dokundukça acıyorAdet belirtilerin var mı
Benimde karın kraplarım var. Kan tahili verdim bakalımBu akşam sırtım ve belim agrıdı ama bilmiyorum şuan hala yok gelmedi ama gögüslerimin yanları dokundukça acıyor
Hadi hayırlısı inşallah ne zaman belli olcak şimdiBenimde karın kraplarım var. Kan tahili verdim bakalım
Beta 118 çıktı hala inanamıyorumHadi hayırlısı inşallah ne zaman belli olcak şimdi
Beta olaylarından hiç anlamıyorum ben ya iyi bi deger dimi şmdi kaç haftalık acabaBeta 118 çıktı hala inanamıyorum
Çok yeni 2 haftalık yazıyor internette. Sen naptın yaptın mı testBeta olaylarından hiç anlamıyorum ben ya iyi bi deger dimi şmdi kaç haftalık acaba
1 veya iki gün geçsin tekrar yap. Adetin geçikti miaz önce yaptım negatif çıktı canım erken mi yaptım yoksa gün içinde yapmasamıydım bilmiyorum sabah mi deneseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?