Gebelik Var mıdır Yardım

Korunmasız ilişki+yumurtlama tarihi: tabiki olabilir gebelik. Benim ilk belirtim kasıkta batma şeklindeydi ama beklenen adete iki üç gün vardı.

Siz neden benimle tartışmaya giriyorsunuz? Ben erken Gebelik belirtisi yaşayan arkadaşlardan bilgi almaya çalışıyorum. Sıkıntınız nedir acaba?

Ya hayir madem gebelik istemiyorsunuz,niye korunmuyorsunuz? Esin "biracakacagini birakmasaydi" bile yine birseyler birakmis olacakti

Zevk suyundada sperm var çünkü.

Eger ertesi gün hapini içmediysen tabiki hamilelik olabilir. Ancak belirti (eger olursa, herkeste olmaz) en erken 6 haftalik hamilelikte belli olur. Yani su an yasadigin seyler tamamen psikolojik. Döllenme bu arada hemen oluyor fakat kanda hormonlarin yükselmesi zaman aliyor.

Belkide strestendir bu belirtiler, allahtan gelen başım gözüm üstüne

2 buçuk yıldır eşim kendi korunuyor bugüne kadar böyle birşey yaşamadık, değil ki istenmeyen gebelik, ol
ya 2 günde kim belirti veriyor allasen
yaşadığın tüm belirtiler psikolojik
varsa da belli olacak yoksada
biraz bekle sadece
Belliki bu konu hakkında pek bir bilginiz yok teşekkür ederim

Ben hamile kalmadım hiç ama bazen yumurtlamadan sonra adet olana kadar kasık ve göğüs ağrısı yaşıyorum ben yani bence bu kadar kısa sürede hamilelik belli olmaz....

hormonlar eşik değeri geçecek ki etki yapacak yoksa hepimizde bhcg var....

mesela bence akıntı olabilir istersenız onu takip edin çünkü ben son 4 5 gün kala kupkuru oluyorum...

kandada bu kadar erken belli olmaz boşuna gidip test yaptırmayın bence

5 gün geçti aradan. Allahtan gelen başım gözüm üstüne, sadece en erken Gebelik belirtisi nedir merak ettim.
Anladım; ben gebelik istemiyorsunuz sandım da ondan öyle yazdım. Allah hayırlısını versin. En erken kan testinden anlaşılır. İlişkiden sonra döllenme olmuşsa 7 gün sonra kan tahlilinde anlaşılır.

Korunmasız ilişki+yumurtlama tarihi: tabiki olabilir gebelik. Benim ilk belirtim kasıkta batma şeklindeydi ama beklenen adete iki üç gün vardı.
İl
Eşiniz prezervatifle mi yoksa geri çekilmeyle mi korunuyor...
Geri çekinme,

O korunma yöntemi değil o en etkili hamile kalma yöntemi bu zamana kadae kalmamışsınız şanslısınız

zira araştırmalarca precum da sperm olduğu kanıtlanmıştır hem de yeterli sayıda
2 buçuk yıldır bu şekil korunuyoruz, hiç bir sıkıntı yaşamadık, eşime güveniyorum bu benim hatamdı.

O korunma yöntemi değil o en etkili hamile kalma yöntemi bu zamana kadae kalmamışsınız şanslısınız

zira araştırmalarca precum da sperm olduğu kanıtlanmıştır hem de yeterli sayıda
ya şimdi olmadı konu sahibi çok bilgi sahibi bu konuda
sende çok biliyormuşsun gibi yapma

İşinize karışmak istemem ama yok etmeyin çocuğu.zaten insanlar zar zor bebek sahibi oluyor allah rızkını da gönderir. Erken gebelik belirtisi regle 11 gün varken belli olmuyor.regl gününe birkaç gün kala sık idrar, kasık ağrısı,göğüslerde sızı diyebilirim kişiye göre farklılık gösterebilir.

Aslaa! Allah nasip etmişse nasibin önüne geçemem haddim değil. Benimde ilk gebeliğimde adete son günlerde kalan bahsettiğiniz belirtiler olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…