- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Siz neden benimle tartışmaya giriyorsunuz? Ben erken Gebelik belirtisi yaşayan arkadaşlardan bilgi almaya çalışıyorum. Sıkıntınız nedir acaba?e o zaman hayırlı olsun varsa
niye arkadaşlar nereden haber alıyorlar
sizin bilmediğiniz şeyi nereden bileyim
yumurtlama döneminde korunmamışısınız
neyi merak ediyorsunuz var mı yokmuyumu
benim son bildiğim kadarıyla böyle bir alet daha icat edilmedi
Belkide strestendir bu belirtiler, allahtan gelen başım gözüm üstüneKimyasal gebeliğikte göğüs ağrısı bel ağrısı ve hafif kasık ağrısı olmuştu bende ama şuan ki sağlıklı gebeliğimde hiçbir belirti görmedim yaşamadım her gebelik bir olmuyor Allah yazdıysa gebesinizdir yazmadıysa arka arkaya korunmasız ilişki yaşasanız da olmuyor.Kendinize stres yapmayın stres yaptıkça belirti hissedersiniz regl döneminize kadar rutininize devam edin
ya 2 günde kim belirti veriyor allasenSiz neden benimle tartışmaya giriyorsunuz? Ben erken Gebelik belirtisi yaşayan arkadaşlardan bilgi almaya çalışıyorum. Sıkıntınız nedir acaba?
2 buçuk yıldır eşim kendi korunuyor bugüne kadar böyle birşey yaşamadık, değil ki istenmeyen gebelik, olYa hayir madem gebelik istemiyorsunuz,niye korunmuyorsunuz? Esin "biracakacagini birakmasaydi" bile yine birseyler birakmis olacakti
Zevk suyundada sperm var çünkü.
Eger ertesi gün hapini içmediysen tabiki hamilelik olabilir. Ancak belirti (eger olursa, herkeste olmaz) en erken 6 haftalik hamilelikte belli olur. Yani su an yasadigin seyler tamamen psikolojik. Döllenme bu arada hemen oluyor fakat kanda hormonlarin yükselmesi zaman aliyor.
ya 2 günde kim belirti veriyor allasen
yaşadığın tüm belirtiler psikolojik
varsa da belli olacak yoksada
biraz bekle sadece
engin bilgilerinle aydınlat bizi ne olur2 buçuk yıldır eşim kendi korunuyor bugüne kadar böyle birşey yaşamadık, değil ki istenmeyen gebelik, ol
Belliki bu konu hakkında pek bir bilginiz yok teşekkür ederim
Anladım; ben gebelik istemiyorsunuz sandım da ondan öyle yazdım. Allah hayırlısını versin. En erken kan testinden anlaşılır. İlişkiden sonra döllenme olmuşsa 7 gün sonra kan tahlilinde anlaşılır.5 gün geçti aradan. Allahtan gelen başım gözüm üstüne, sadece en erken Gebelik belirtisi nedir merak ettim.
İlKorunmasız ilişki+yumurtlama tarihi: tabiki olabilir gebelik. Benim ilk belirtim kasıkta batma şeklindeydi ama beklenen adete iki üç gün vardı.
Anladım; ben gebelik istemiyorsunuz sandım da ondan öyle yazdım. Allah hayırlısını versin. En erken kan testinden anlaşılır. İlişkiden sonra döllenme olmuşsa 7 gün sonra kan tahlilinde anlaşılır.
[Sadece planlı bir gebelik d
Geri çekinme,Eşiniz prezervatifle mi yoksa geri çekilmeyle mi korunuyor...
O korunma yöntemi değil o en etkili hamile kalma yöntemi bu zamana kadae kalmamışsınız şanslısınızİl
Geri çekinme,
2 buçuk yıldır bu şekil korunuyoruz, hiç bir sıkıntı yaşamadık, eşime güveniyorum bu benim hatamdı.O korunma yöntemi değil o en etkili hamile kalma yöntemi bu zamana kadae kalmamışsınız şanslısınız
zira araştırmalarca precum da sperm olduğu kanıtlanmıştır hem de yeterli sayıda
ya şimdi olmadı konu sahibi çok bilgi sahibi bu konudaO korunma yöntemi değil o en etkili hamile kalma yöntemi bu zamana kadae kalmamışsınız şanslısınız
zira araştırmalarca precum da sperm olduğu kanıtlanmıştır hem de yeterli sayıda
Ne zaman yaşamıştınız adete kaç gün kala.?Kasıklarda batma gibi ağrılar olmuştu. Hissetmiştim ben farklı bir ağrı.
İşinize karışmak istemem ama yok etmeyin çocuğu.zaten insanlar zar zor bebek sahibi oluyor allah rızkını da gönderir. Erken gebelik belirtisi regle 11 gün varken belli olmuyor.regl gününe birkaç gün kala sık idrar, kasık ağrısı,göğüslerde sızı diyebilirim kişiye göre farklılık gösterebilir.Merhaba kadınlar kulübünün değerli üyeleri. İlişki esnasında bir yanlışlık oldu ve eşim kendini tutamayıp bıraktı, bıraktığını söyler söylemez lavaboya gittim. Ve takvime baktığımda o günün yumurtlama günü olduğunu gördüm. Rabbiim istiyen herkese versin benim 2 buçuk yaşında bir kızım var. Gebelik planı yoktu aklımızda, ilaç kullanmam lazım ama ya birşey varsa diye kullanamıyorum. Bacaklarım ayaklarım çok ağırıyor, ve kasıklarımda karnımda sürekli ağrı var. Önceki gebeliğimide pek hatırlamıyorum nasıl geçtiğini, adetim daha 11 gün var ama korkuyorum ilaç bile içemiyorum varsa gebelik birşey olur diye . Erken En erken Gebelik belirtisi nedir acaba ?
Aslaa! Allah nasip etmişse nasibin önüne geçemem haddim değil. Benimde ilk gebeliğimde adete son günlerde kalan bahsettiğiniz belirtiler olmuştu.İşinize karışmak istemem ama yok etmeyin çocuğu.zaten insanlar zar zor bebek sahibi oluyor allah rızkını da gönderir. Erken gebelik belirtisi regle 11 gün varken belli olmuyor.regl gününe birkaç gün kala sık idrar, kasık ağrısı,göğüslerde sızı diyebilirim kişiye göre farklılık gösterebilir.
Hayırlısı olsun stres yapma biraz sabret bir hafta sonra kanda çıkarAslaa! Allah nasip etmişse nasibin önüne geçemem haddim değil. Benimde ilk gebeliğimde adete son günlerde kalan bahsettiğiniz belirtiler olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?