- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
2 buçuk yıldır bu şekil korunuyoruz, hiç bir sıkıntı yaşamadık, eşime güveniyorum bu benim hatamdı.
Korunmayıp ilişki yaşadığınızda hamile kalmanız nasip mi oluyor?Niye nasibin önüne geçip hap kullanayım. Burası soru sorup bilgilenme platformu tabii de danışacam yaşayan arkadaşlara.
Peki bu korunmayıp hamile kalamayanlar? Allah nasip etmeyince oluyor mu.? Bu tarz yorumlardan dolayı gerçekten bu platforma katıldığıma pişman oldum. Ben erken Gebelik belirtilerini soruyorum bana korunma yöntemi den bahsediliyor, ne dengesiz insanlarla karşılaştım ya. Doğurup kimseye vermiyecem merak etmeyin!!!Korunmayıp ilişki yaşadığınızda hamile kalmanız nasip mi oluyor?
Benim bildiğim tüm korunma yöntemlerine rağmen hamile kalınınca nasip deniyor
Sizin yönteminize bile bile lades deniyor daha çok
Ben nasıl korunulur diye bir başlık atmadım dikkat edersen! Sadece erken Gebelik belirtilerini sordum!Korunmak diye bir şey var...
Dengesiz dediğiniz insanlardan ultrason görevi bekliyorsunuzPeki bu korunmayıp hamile kalamayanlar? Allah nasip etmeyince oluyor mu.? Bu tarz yorumlardan dolayı gerçekten bu platforma katıldığıma pişman oldum. Ben erken Gebelik belirtilerini soruyorum bana korunma yöntemi den bahsediliyor, ne dengesiz insanlarla karşılaştım ya. Doğurup kimseye vermiyecem merak etmeyin!!!
Alakasız bir cevap oldu :) Anlama sıkıntın olduğunu düşünüyorum iyi akşamlar BayannDengesiz dediğiniz insanlardan ultrason görevi bekliyorsunuz
En iyisi eşinize sorun ne de olsa ona ve spermlerine güveniyorsunuz
Konuyu neden sildinizAlakasız bir cevap oldu :) Anlama sıkıntın olduğunu düşünüyorum iyi akşamlar Bayann
Alıntilanmış zaten :) gerçi geri gelir konun birazdan silmiş olsaniz bileAlakasız bir cevap oldu :) Anlama sıkıntın olduğunu düşünüyorum iyi akşamlar Bayann
Çünkü gerçekten beni konu açtığıma pisman ettiler.Konuyu neden sildiniz
AnladimÇünkü gerçekten beni konu açtığıma pisman ettiler.
Hayir 11 gün varsa adetinde bi iki gün daha bekle benim adetime daha vardı negatif çıktı bi baktim adetin geçiyor gebe çıktım yani biraz beklyin ama az çok döllenme tarihini tahmin edersiniz 5 6 gün geçtiyse kanda çıkıyor sanirimAdet günü geçmeden kan verirsem çıkar mı kanda?
yıl oldu 2020 hala geri çekilmeyi korunma yöntemi sananlar var Allahım....İl
Geri çekinme,
Geri çekilme (yani sizin deyiminizle çekinme) bir korunma yöntemi değildir. Hâlâ bilmeyen var şaşıyorum!İl
Geri çekinme,
Gönlünüzce bir haber alırsınız inşAllah.Vücut yalancı belirti üretmekte çok usta beynimiz iyi bir oyuncu o yüzden salın gitsin bebek varsa da sonlandırmayı düşünmüyorsanız iki yol içinde hayırlar diliyorum size :)Belkide strestendir bu belirtiler, allahtan gelen başım gözüm üstüne
Tesekur ediyorum güzel yorumunuz icin salih evlatlarınız olur insallah .Ben aynı bu şekilde hamile kalmıştım ikinci bebeğime, sadece 1 defa içe boşalma olmuştu ve sonradan yumurtlama günüme denk geldiğini anlamıştım. Regl olmayınca test yapmıştm hemen çizgi çıktı ama belirti olarak bir şey diyemiyorum çünkü regl belirtisiyle çok benziyorlar yanıltıcı olabiliyor.
Teşekkür ederim .Gönlünüzce bir haber alırsınız inşAllah.Vücut yalancı belirti üretmekte çok usta beynimiz iyi bir oyuncu o yüzden salın gitsin bebek varsa da sonlandırmayı düşünmüyorsanız iki yol içinde hayırlar diliyorum size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?