- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.942
- 498
- Konu Sahibi sonsuzaskk
-
Hayırlı olsun50.90 cikti herkese tsk ederim hamileyim sanirim cok sukur
Cok tesekkur ederim evet pcosum ama birbucuk aydir seker ilaci glifor kullandm o cok ii geldi pcosuma.reglm genelde 29-32 gunleri arasi bnde prolaktin yuksekligi var onun ilacini kullandikca adet oluyorum her ay. Ovulasyon testi kullandigim ay hamile kaldim skur gec yumrtladm cnku 20. Gunde kullanmasam ogunu degerlendrmezdim. Belrtilerm ilk bastn beri bel agrisi baslarda kasiklarm cekistiriliyor gbi agrim vrdi o sonra gecmisti ve tam pikin 14. Gunu yerlesme kanamam oldu az bisy pembemsi 11. Gun cikmamisti 16. Gun cikti. Sonra karin agrisi bel agrisi kasik agrisi seklinde agrilrm vr göğüs agrisi ama hepsi sonra basladi sadece en bastan beri bel agrim vardi.Hayırlı olsun
Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah
PCO lusunuz regliniz düzenli mi ?
Belirtileriniz nelerdi ?
Anladım canımCok tesekkur ederim evet pcosum ama birbucuk aydir seker ilaci glifor kullandm o cok ii geldi pcosuma.reglm genelde 29-32 gunleri arasi bnde prolaktin yuksekligi var onun ilacini kullandikca adet oluyorum her ay. Ovulasyon testi kullandigim ay hamile kaldim skur gec yumrtladm cnku 20. Gunde kullanmasam ogunu degerlendrmezdim. Belrtilerm ilk bastn beri bel agrisi baslarda kasiklarm cekistiriliyor gbi agrim vrdi o sonra gecmisti ve tam pikin 14. Gunu yerlesme kanamam oldu az bisy pembemsi 11. Gun cikmamisti 16. Gun cikti. Sonra karin agrisi bel agrisi kasik agrisi seklinde agrilrm vr göğüs agrisi ama hepsi sonra basladi sadece en bastan beri bel agrim vardi.
Hadi hayirlisi bndede oyle olmstu umarm hamileliktirGelmedi canım valla sonrasında kremsi akıntım da geldi bugün yne geldi bilmiyorum artık sadece yazdığım sabah camasirimda gördüm açık kahve leke
Evet bende sizin nicki hatrliorum. Ovulasyon testiyle ilk yoksa 8 senedir ugrasiorm ama yinede sukur diyeyim :))Anladım canım
Hayırlı olsun nickinizden hatırladım ovulasyon testlerinizle alakalı konuşmuştuk maşallah ilkte olmuş ne mutlu
Ovulasyon testi ile alakalı konunuz vardı orda yazışmıştıkEvet bende sizin nicki hatrliorum. Ovulasyon testiyle ilk yoksa 8 senedir ugrasiorm ama yinede sukur diyeyim :))
İnşallahHadi hayirlisi bndede oyle olmstu umarm hamileliktir
Evet evet sizi net hatrliorm ...İnsallah saglik sihatlede dogdugunu gorurum ozmn ins inancam suan dha inanmiorm hayat bna şaka yapiyor gibiOvulasyon testi ile alakalı konunuz vardı orda yazışmıştık
Yaaa
Adınıza çok sevindim ve çok mutlu oldum
Maşallaah
Hiçbirşey vakti saati dolmadan olmuyor ..
Nasip kismet bu işler
Bnde akinti adet gunumden sonra basladi sulu veya bazen hafif seffaf uzayan oncesinde beyaz akintim vardi ama o diger aylarimda da vardiİnşallahumut etmek güzel şey birde nasip olursa daha güzel olacak akıntı da varmı sizde
İnşallah canımEvet evet sizi net hatrliorm ...İnsallah saglik sihatlede dogdugunu gorurum ozmn ins inancam suan dha inanmiorm hayat bna şaka yapiyor gibiaynen vakti saati gelmeden sen bir taş yerden kaldiramiyorsun bu hayat bna bunu ogretti.
İnanmama duygusunda olman çok normalEvet evet sizi net hatrliorm ...İnsallah saglik sihatlede dogdugunu gorurum ozmn ins inancam suan dha inanmiorm hayat bna şaka yapiyor gibiaynen vakti saati gelmeden sen bir taş yerden kaldiramiyorsun bu hayat bna bunu ogretti.
Aminnnnn aminnnn aminnnnn Rabbim e birakmak lazım herseyi o en guzelini verir hamdolsunİnşallah canım
O kadar haklısın ki Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah
Oncedende iki dusugum var biri erken dogum kayip ondn herlde sevinemedm dha kafam karışık şokta gibiym tepkisiz gibi belki kalp sesinden sonra rhtlarm bakalmİnanmama duygusunda olman çok normal
Hakkında hayırlısı olsun canım çok haklısın endişe, korku duygular karışıkOncedende iki dusugum var biri erken dogum kayip ondn herlde sevinemedm dha kafam karışık şokta gibiym tepkisiz gibi belki kalp sesinden sonra rhtlarm bakalm
Sizin varmi çocuk suan hamilelk icin ne kdrdir deniorsunuz
Genelde kimyasalin altından pihtilasma sorunu cikiyor heterozigot bilemi cikmadi o testleriniz hepsi normalmiydi ve rahim filmi cektirdinizmiHakkında hayırlısı olsun canım çok haklısın endişe, korku duygular karışık
Çocuğum yok canım 2 kimyalsal gebeliğim oldu sağlıklı bir gebelik elde edemedik 2 yıl oldu
Sebepsiz infertilite bizimki bir sorun bulamadılar PCO yum ama herşey normal yumurta takibi hormonlar vs ..
Nasip kısmet
Evet canım kan pıhtılaşma problemim çıktı ilaç kullanıyorum gebe kaldığımda da iğne dedi doktorGenelde kimyasalin altından pihtilasma sorunu cikiyor heterozigot bilemi cikmadi o testleriniz hepsi normalmiydi ve rahim filmi cektirdinizmi
Evet onu dicektim sn onceden hap kullanman lazm cnku baslangicta sorun isi bastan sıkı tutmak lazim. Olsun napalim en azindan problem bulunmuş bundan sonrayi dusuncez Rabbime dua edecegiz. Allaha sukurki kalabliorsn birde sana tavsiyem folikasit ic. Ovulasyon testi ve seker yatkinligin var ise ki cogu pcoluda var glifor mtlaka tavsiye ederm. Pcoyu bastiriyoEvet canım kan pıhtılaşma problemim çıktı ilaç kullanıyorum gebe kaldığımda da iğne dedi doktor
Rahim filmi istemediler kimyallar olduğu için gebe kaldığım için
Yer gök dua üzerine canım dediğim gibi hakkımızda hayırlısı olsunEvet onu dicektim sn onceden hap kullanman lazm cnku baslangicta sorun isi bastan sıkı tutmak lazim. Olsun napalim rn azindan problem bulunmuş bundan sonrayi dusuncez Rabbime dua edecegiz. Allaha sukurki kalabliorsn birde sana tavsiyem folikasit ic. Ovulasyon testi ve seker yatkinligin var ise ki cogu pcoluda car glifor mtlaka tavsiye ederm. Pcoyu bastiriyo
O infolic bnde de ise yaramadi yumrta gelistiri kullandm iki ay kist olmaktn baska ise yaramadi. Sonra vitmn verdi onlri kllandm bukez de 5.5 cm kistm oldu 10 gun erken adet oldum....baska dr a gittim anlattm dedi senin bunye ilac kabul etmiyor hersyi brak sdce seker, tansion ilaci, kan sulandirici ve folik asit ictmYer gök dua üzerine canım dediğim gibi hakkımızda hayırlısı olsun
Evet şeker yüklemesi yapıldı insülin direncim var mı engel olurmuş normalde oda temiz çıktı ..
İnofolic combi vermişti doktorum 6 ay iç dedi sonuç 0..
Ovulasyon testleri yaptım 5 6 ay 2 gün yumurtlama görüp pikli halde gebe kalamadım ..
Artık dedim ya nasip olmuyorsa vardır Rabbimin bildiği bir hikmet
Herşey nasip kısmet işte canım ..O infolic bnde de ise yaramadi yumrta gelistiri kullandm iki ay kist olmaktn baska ise yaramadi. Sonra vitmn verdi onlri kllandm bukez de 5.5 cm kistm oldu 10 gun erken adet oldum....baska dr a gittim anlattm dedi senin bunye ilac kabul etmiyor hersyi brak sdce seker, tansion ilaci, kan sulandirici ve folik asit ictm
Rabbimde nasip etti oldu . Artk olmayacak duzenmde bozluor kist vr pco vr varda var sornlrm derken kismet. Cnm dr dedi bana en sonki adet goruorsn ve yumrtlana goruorsn pcoyu takma onemsiz diye. Esiniz hic baktirdimi kendine bazn sdce kanda bisy cikinca oraya yonelior insan ama baska sylerde de sorn olablior bnce braz dha olmassnzda rahim filmi cktirin onuda aradn cikrn derim. Birde pik oncesi pik ve pik sonraki gunu degerlendrmstm bn bu ay. Eski hamileligimde de pik ve pikten onceki gunu degerlendirmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?