Gebelik varmi

Bharr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
326
64
18
Kızlar merhaba. Açıkça kısa yoldan anlatayım. Kasım 19 da nisanlimla bisyler yaşadık o bosalirken pecete kullandı snra iyice temizlemek icin 2.peceteyi kullandı ben 2.peceteyi yanlislikla vajinama sürdüm. 21 kasımda adet oldum aralığın 23unde tekrar oldum. Bugun 24 ocak adetim bigun gecikti ve bugun inanilmaz başım döndü psikolojik midir adet olmus olmam aslinda icimi rahatlatıyor ama bugunku baş donmesi beni çok kötü şüpheye düşürdü

Evet kesinlikle imkansız korkma bence için rahat olsun adet olmuşsun ya

Evet kesinlikle imkansız korkma bence için rahat olsun adet olmuşsun ya
İçimi rahat tutuyorum kendime salak mısın diyorum ama üstüne görme fln diye bsyler okudum supheleniyorum icimi rahatlattin sende sağol ha bide 4 5 gun once test yaptım negatif ben galiba adet olana kadar icim rahat etmicek

İçimi rahat tutuyorum kendime salak mısın diyorum ama üstüne görme fln diye bsyler okudum supheleniyorum icimi rahatlattin sende sağol ha bide 4 5 gun once test yaptım negatif ben galiba adet olana kadar icim rahat etmicek
Üstüne görmekle normal adet farklı oluyor. Ayrıca da bir gün bile gecikse idrar testinde pozitif çıkıyor zaten. Şu tlc’deki program herkesin paikolojisini bozdu ya.

İlişkiden sonra adet olmuşsunuz bu imkansız
Teşekkür ederim çok sagol
Üstüne görmekle normal adet farklı oluyor. Ayrıca da bir gün bile gecikse idrar testinde pozitif çıkıyor zaten. Şu tlc’deki program herkesin paikolojisini bozdu ya.
Aynen ya bende tlc de gördüm ama diyorum bide yani sonuçta onlar normal ilişkiye girmişler. Bide burda okudum kızın biri surtunmeyle hamile kaldım fln yazmış. Bugunku baş dönmem neyden kaynaklaniyor anlamadım

Eger sürtme ile hamile kalınsaydı suan dünya nufusu patlama yaşardııı
Nişanlının penisi senin vajinana tam olarak girmeli ve birleşme sırasinda nişanlın içeri boşalmalı ozaman hamile kalma şansın olur. Prezervatif kullanın.

Yok tam bir birleşme yada vajinama bosalma veya vajina yakinina bosalma olmadı surtunmeden snra dediğim gibi peceteyi kullandı araştırdım fln o kadar çok şey yazan varki doğru mu yanlış mi bilemedim bide bakireyken hamile kalinmazmis oyle bsyde gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…