korkuyorum yapmak istemiyorum 10gün geçmedenTest yapmadan anlasilmaz. Gecikmenin akintinin bi cok sebebi olabiliyo
Olabilirde ama ben adete 4 gun kala idrarda ogrenmistimHİç gecikmedi ama 28günde bir düzenli oluyordumm hep bide korunmasız ilişki olunca
Benm şuan 9.güne girdim adet gecikeli ama test falan yapmadım 10gün olmadan düşünmüyorum da ama bazen aniden batmalar oluyor yürürken otururken bu sıra hep başım dönüyorOlabilirde ama ben adete 4 gun kala idrarda ogrenmistim
Bas donmesi fln hemen olan bsy degil psikolojik etkileniyo da olabilirsin. Testt yapinca sonucu yaz banadaBenm şuan 9.güne girdim adet gecikeli ama test falan yapmadım 10gün olmadan düşünmüyorum da ama bazen aniden batmalar oluyor yürürken otururken bu sıra hep başım dönüyor
Valla sabrınıza hayran kaldım, iyi durabiliyorsunız günü gelmeden test yapan biri olarak. İnsan dayanamıyor çünküBenm şuan 9.güne girdim adet gecikeli ama test falan yapmadım 10gün olmadan düşünmüyorum da ama bazen aniden batmalar oluyor yürürken otururken bu sıra hep başım dönüyor
Bence yap hemen.. 5 gun gecmesi yeterli cikar zaten varsakorkuyorum yapmak istemiyorum 10gün geçmeden
Hamilesin demek canım sonuç 45 se yeni bi gebelik hayırlı olsunArkadaşlar daha yeni katıldım aranıza bugün mantar rahatsızlığı için gittim doktora gebelik testi istedi kan degerimde 45.0 çıktı ama doktor gittiği için gosteremedim bu ne demek oluyor bilen varmi simdiden teşekkür ediyorum
5 ve üzeri sonuçlar pozitiftir ve sizin 45 çıkmış :)Ya şaka gibi eminmisiniz çünkü ben 7 yıl önce tüp bebek yaptirarak anne oldum
Rica ederim :) 2 gün sonra tekrarlayın testi değeriniz 2 katına çıkacaktır.Peki tekrar yaptirmam gerekirmi acaba size çok teşekkür ediyorum :)
Hayirli olsun cnm. Bikac gunluk hamilesin. 3 gunde bi kan ver.. Degerlerin yukselirse, guzel ..Arkadaşlar daha yeni katıldım aranıza bugün mantar rahatsızlığı için gittim doktora gebelik testi istedi kan degerimde 45.0 çıktı ama doktor gittiği için gosteremedim bu ne demek oluyor bilen varmi simdiden teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?