Gebelik varmıııı

Maximax

Günlerden gene mutluluk
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
238
58
48
30
Merhabalar ben eşimle korunmasız ilişki yaşadım yumurtlama dönemleri ve 7 8gün sonra pembemsi kanamam oldu bir gün sürdü hafif ti ama ve göğüslerim dolgunlaştı hassasiyet oluştu ardından adet tarihime 3 4 gün varken sarı akıntı yaşadım bayagı yoğundu şuan adetim 8gün geçti ama hep adet olcakmış gibi hissediyorum sancılarım hemen geçiyor ama oldum olacağım gibi kendimi hamile gibi hissetmiyorum test yapmaktan korkuyorumm

Hİç gecikmedi ama 28günde bir düzenli oluyordumm hep bide korunmasız ilişki olunca

Benm şuan 9.güne girdim adet gecikeli ama test falan yapmadım 10gün olmadan düşünmüyorum da ama bazen aniden batmalar oluyor yürürken otururken bu sıra hep başım dönüyor
Bas donmesi fln hemen olan bsy degil psikolojik etkileniyo da olabilirsin. Testt yapinca sonucu yaz banada

Benm şuan 9.güne girdim adet gecikeli ama test falan yapmadım 10gün olmadan düşünmüyorum da ama bazen aniden batmalar oluyor yürürken otururken bu sıra hep başım dönüyor
Valla sabrınıza hayran kaldım, iyi durabiliyorsunız günü gelmeden test yapan biri olarak. İnsan dayanamıyor çünkü

Arkadaşlar daha yeni katıldım aranıza bugün mantar rahatsızlığı için gittim doktora gebelik testi istedi kan degerimde 45.0 çıktı ama doktor gittiği için gosteremedim bu ne demek oluyor bilen varmi simdiden teşekkür ediyorum

Hamilesin demek canım sonuç 45 se yeni bi gebelik hayırlı olsun

Hayirli olsun cnm. Bikac gunluk hamilesin. 3 gunde bi kan ver.. Degerlerin yukselirse, guzel ..

Konu sahibi hamile.misin sonuç nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…