Ay biz 1 gün geçse de test yapsak diyoruz konu sahibi tutturmus illa 10 gün geçsin diye maşallah diyorum sabriniza
Bi bakarmısınız teste attıgım pozitif değilmiBende onu anlamıyorum ya neden bu kadar kasiyolar ya olumlu ya olumsuz korkucak ne var ki
ee yani. bu kadar net sonuç daha ne şüphesi :)Bugun yaptım hamileyim degilmi kızlar ?
Ama bende hiç belirti yok bacak ağrısı ve akıntım var sadece adet öncesi batmalar oldu ama adet sonrası gitti daha şoktayım ben şuan eşimle ayrıyızee yani. bu kadar net sonuç daha ne şüphesi :)
Sıkıntılarımız var malesef bilmiyorum ya sevinsemmi ağlaasammı bilemiyorum kiHayırlı olsun cnm hamilesin
Henüz belirtiler için erken mide bulanması 2 3 haftaya başlar. Esinle neden ayrisiniz bu haber birleştirir sizi belki
Canim daral girdi içime sana cevap yazmaktan. Psikolojin pek iyi değil sanrim. Kendine gel lütfen silkelen. Kist neden pozitif çıkarsın gebelik testi bu. Sen yarın kan tahlili için de binbir evham yaparsın.Kızlar kistte pozitif gösterrmi peki yarın ilk işim kan vermek olcak cidden ama 11 12gün oldu 40.günüm bugun 28günde bir adet oluyorum kistte pozitif sonuç gösterrmi sizce ??
Kızlarr benm kese gözüktü ama bebek yok dediler
En son 16haziran adet oldumKacinci hafta canım
Ama boş olabilir dedi bayagı bayagı ben özel hastaneye gitsem belli olurmuki ya 10gün sonra o ilcı kullanıp gidicemGülüm ikinci kontrolün ne zaman peki muhtemelen sonradan gözükür stres yapma folik asiti kullanmaya devam baştan boş olup sonradan gören çok kişi var normal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?