Gebelik varmıııı

Ay biz 1 gün geçse de test yapsak diyoruz konu sahibi tutturmus illa 10 gün geçsin diye maşallah diyorum sabriniza

Bugun yaptım hamileyim degilmi kızlar ?

Eklentiler

• IMG_5290.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 140
Hayırlı olsun cnm hamilesin
Henüz belirtiler için erken mide bulanması 2 3 haftaya başlar. Esinle neden ayrisiniz bu haber birleştirir sizi belki

Hayırlı olsun cnm hamilesin
Henüz belirtiler için erken mide bulanması 2 3 haftaya başlar. Esinle neden ayrisiniz bu haber birleştirir sizi belki
Sıkıntılarımız var malesef bilmiyorum ya sevinsemmi ağlaasammı bilemiyorum ki

Kızlar normalde 5dk yazıyor ya ben damlatır damlatmaz hemencik iki dkda belli oldu test bozukmu acaba ki

Gebelik olduğu için hemen çıktı. Camim sen iyi misn? ? Neden bu kadar kurcaliyorsun emin değilsen kan tahlili yaptır.

Kızlar kistte pozitif gösterrmi peki yarın ilk işim kan vermek olcak cidden ama 11 12gün oldu 40.günüm bugun 28günde bir adet oluyorum kistte pozitif sonuç gösterrmi sizce ??

Kızlar kistte pozitif gösterrmi peki yarın ilk işim kan vermek olcak cidden ama 11 12gün oldu 40.günüm bugun 28günde bir adet oluyorum kistte pozitif sonuç gösterrmi sizce ??
Canim daral girdi içime sana cevap yazmaktan. Psikolojin pek iyi değil sanrim. Kendine gel lütfen silkelen. Kist neden pozitif çıkarsın gebelik testi bu. Sen yarın kan tahlili için de binbir evham yaparsın.

Folik asit verdiler 10güne çıkcak ama 6haftalık falan olması lazım

Gülüm ikinci kontrolün ne zaman peki muhtemelen sonradan gözükür stres yapma folik asiti kullanmaya devam baştan boş olup sonradan gören çok kişi var normal yani

Gülüm ikinci kontrolün ne zaman peki muhtemelen sonradan gözükür stres yapma folik asiti kullanmaya devam baştan boş olup sonradan gören çok kişi var normal yani
Ama boş olabilir dedi bayagı bayagı ben özel hastaneye gitsem belli olurmuki ya 10gün sonra o ilcı kullanıp gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…