- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Ama boş olabilir dedi bayagı bayagı ben özel hastaneye gitsem belli olurmuki ya 10gün sonra o ilcı kullanıp gidicem
Bunu kullanda gel yanıma dedi içte 10güne bugun akşam özele gidiyim diyorumO ilaci su an kullanman gerekmiyor mu ? Yok günün ne zamansa kontrol denilen tarihte git guvenmiyorsan iyice arastir guxel bi yere git
Beni alttan muane etmediler utrasona soktu bir dkda çekti aleti kese var dedi sonra ilaç verdi ve büyük ihtimalle gebelik yok dediÖyle demelerine bakma. Bana da salak doktor karından bakıp boş galiba dedi. Sonra alttan bakmaya tenezzül etti. Aaa kalp atışı var dedi. Biraz ufak daha biraz daha bekle. Hayırlısı olsun senin için.
Benm adetim gecikeli 15gün falan oldu zaten idrards gebelik var kanda beta sonu 5336 ordada var keseside var ama bebek yok boş diyordoktor ancaHamile olabilirsin...
10 günü beklemene gerek yok. Ben adetimin iki gün gecikmesi sonucu öğrendim gebeliği.
İki gün önce verdm kan artmışmıdır beta acBa 6haftalık olduk bugun ama 5336 az değilmiŞu an on bine yaklaşmıştır değerin. İyi bir makinede karından bebek görünebilir.
Yanılıyormuyum bilmiyorum ama sanırım istemediğin bir gebelik bu. eğerki maddi durumun musait ise özele git. vajinal ultrason ile bu haftalarda görür bebeği.Benm adetim gecikeli 15gün falan oldu zaten idrards gebelik var kanda beta sonu 5336 ordada var keseside var ama bebek yok boş diyordoktor anca
Kuzum bende aynı durumdayım şuan :)Benm adetim gecikeli 15gün falan oldu zaten idrards gebelik var kanda beta sonu 5336 ordada var keseside var ama bebek yok boş diyordoktor anca
Eşimle sıkıntılarım oldugu için karamsardım ama istiyorum ne olursa olsun benm evladım o benm canım ve suan çok korkuyorum boş olmasındanYanılıyormuyum bilmiyorum ama sanırım istemediğin bir gebelik bu. eğerki maddi durumun musait ise özele git. vajinal ultrason ile bu haftalarda görür bebeği.
Ultrason kağıdı verdimi size? Benimkinde 11.8 cm kese bebek yok içinde normal dedi. Bu değere bakarak belki yardımcı olur canımEşimle sıkıntılarım oldugu için karamsardım ama istiyorum ne olursa olsun benm evladım o benm canım ve suan çok korkuyorum boş olmasından
doktorun biraz hödükmüş açıkcası bu değerde zaten karından hözükmez. genelde 10 bin sonrası karından gözükür ve o da ancak iyi bir makinada. ben eskişehir acıbademe gidiyorum. makinaları son kalite buna rağmen 2 aydır hep vajinal kontrol ediyor doktorum. o kadar küçükken karından gözükmesi imkansız zaten :) doktorunu değiştir biran önce. özel bir hastanede vajinal ultrasona gir. ayrıca akıntıda hamilelikte kokusuz olduğu sürece gayet doğal. merak etme...Eşimle sıkıntılarım oldugu için karamsardım ama istiyorum ne olursa olsun benm evladım o benm canım ve suan çok korkuyorum boş olmasından
Çok korkuyorum doktor çok karamsar konuştu benmle ya kanda haftan belki değil dedi utrasona soktu 1dk içinde kese oluşmuş boş dedi folik asit verdi kullan gel ded çıkarken de büyk ihtimal gebelik yok dediKuzum bende aynı durumdayım şuan :)
10 gün sonraya gel ancak görürüz dedi diğer kese yolk sac oluştuysa endişlenme. Henüz oda yok bnde
Evet gidicem biraz ilacı kullanıyım değerlerim yükselsin öyle gideyim diyorum doktor normalde ankarada iyi bir doktor neden böyle davrandı bilmiyorum ben eşimle resmi olarak boşandı geçen hafta malesef kimlikte bekar die gözüktüğü için istemedigimi düşünmş olabilir die düşünüyorumdoktorun biraz hödükmüş açıkcası bu değerde zaten karından hözükmez. genelde 10 bin sonrası karından gözükür ve o da ancak iyi bir makinada. ben eskişehir acıbademe gidiyorum. makinaları son kalite buna rağmen 2 aydır hep vajinal kontrol ediyor doktorum. o kadar küçükken karından gözükmesi imkansız zaten :) doktorunu değiştir biran önce. özel bir hastanede vajinal ultrasona gir. ayrıca akıntıda hamilelikte kokusuz olduğu sürece gayet doğal. merak etme...
Yok verkmedi ama 8mm veya 9mm gibi birşey söylediUltrason kağıdı verdimi size? Benimkinde 11.8 cm kese bebek yok içinde normal dedi. Bu değere bakarak belki yardımcı olur canım
. Endişelenmeyelim
verdiği ilaç vitamin canım. gebelikte ilk 3 ay bebeğin beyin gelişimi için önemli. yani değerlerinle alakalı bir durum değil. benimki planlı bir gebellik olduğu için ben hamile kalamdan 6 ay önce kullanmaya başladım. sen hiç beklemeden bir an önce başka bir doktora git.Evet gidicem biraz ilacı kullanıyım değerlerim yükselsin öyle gideyim diyorum doktor normalde ankarada iyi bir doktor neden böyle davrandı bilmiyorum ben eşimle resmi olarak boşandı geçen hafta malesef kimlikte bekar die gözüktüğü için istemedigimi düşünmş olabilir die düşünüyorum
O zaman görünmemesi çok doğal ki zaten. Bi cm bile olmamış canım daha kesen. Beklemek şuan için en güzeli. Ağrın szın yoksa bekle. Ha içim rahat etsin istersen, hcg tekrarlattr.Yok verkmedi ama 8mm veya 9mm gibi birşey söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?