Gebelik ve akıntı

Benimde cok artti valla benim ıslaklık olmuyo sadece silince geliyo sen hissediyomusun bu arada cinsiyeti ne

Hareketlerini hissedebiliyomusun canim
Bana mı yazdın görmedim hiç de yine de üzerime alınıp cevap vereyim :) hareketlerini hiç hissetmiyorum. Geçtiğimiz cuma günü doktor a söyledim daha erken dedi. Sadece bir kez gece hissettim sanırım oydu çünkü yüz üstü yatmışım rahatsız oldu sanırım öyle değişik bişey hissedince kalktım düz Yattım sonra aklıma geldi bakalım o mu diye yine aynı şekilde vurunca anladım ama bu da sadece 1 kez oldu

Bende son bi kacgundur hissediyorum kuzum gobegimin altinda oluyo genelde ama tarifi cok zor baska bisey yani yeni yeni baslio seninkide rabbim bizi evlatlarimiza kavustursun insallah

Bende son bi kacgundur hissediyorum kuzum gobegimin altinda oluyo genelde ama tarifi cok zor baska bisey yani yeni yeni baslio seninkide rabbim bizi evlatlarimiza kavustursun insallah
Çok sabirsizlaniyorum hissetmek için biraz da gobegim var da benim sanırım ondan da biraz geç olacak. iyi olsun da geç hissedeyim napalım Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin :)

Aminn canim insallah ya basta pek anlasilmiyo kiz aşı oldunmu sen
Yok canım daha sağlık ocağına ne gittim ne de aradılar. Forum da da okudum yaptirmayacak olanlar var bende pek istemiyorum ama bilemiyorum duruma göre karar vericem

kızlar benim de renksiz ama kokulu akıntım var (((( çok gıcık oluyorum kendm kokusunu duyuyrum cok cok rahatsız oluyormmmm mantar yok asıntı yokk ama koku var pöööfff

Ya hamileliğin en kötü yanı bence bu akıntı.!
Çamaşırım hiç temiz kalmıyor sürekli nemli bi halde evde oldugum gunler 3 kez çamaşır değiştiriyorum.
Beyaz katı akıntı arada koku var arada yok..
Bitsin artık bu akıntı

Öyle deme en kötü yani bu değil buna da şükür canım ben başından beri yaşıyorum ama idrar yolu enfeksiyonu vardı onu atlattı çok şükür bebeklerini bi çok nedenden kaybeden anneler var maalesef yeterki yavrularını zarar görmesin sağlıklı sıhhatli doğusunda gerisi mühim değil bizim bu akinti mız büyük ihtimalle doğumdan sonra geçecek ben ilaç kullandım sürekli tekrarliyo

Sukur ki baska problemlerimiz yok bu sekilde haklisin. ..

benimde aynı sorunum var bazen isyan ediyorum erken doğum ihtimalim de var normal doğum yapmak istiyorum ama cikarken enfeksiyon bulasip bebeğin gözlerini kor edebiyormuş yani ne yapıcamı bilemez durumdayım Allah hayirlisiyla doğum yapmayı hepimize nasip eylesin yavrularımızı bize bagislasin

E ilac fln vermedimi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…