Gebelik ve antidepresan

3 ay idare edebilmişsin ama bak bu iyi bişey ben geberirdim herhalde o zamana kadar
Kız ne yaşadım bilsen kör kuyuya atılmış gibiydim keşke hiç beklemeyin tedavi olsaydım şimdiye iyi olurdum biz gibi çok insan var korkma sen de çok şükür çaresiz değiliz en kötü ihtimalle lustral kullanırız gebelikte doktor onu çocuklara bile veriyorum dedi

Kız ne yaşadım bilsen kör kuyuya atılmış gibiydim keşke hiç beklemeyin tedavi olsaydım şimdiye iyi olurdum biz gibi çok insan var korkma sen de çok şükür çaresiz değiliz en kötü ihtimalle lustral kullanırız gebelikte doktor onu çocuklara bile veriyorum dedi

ya gerçekten bu nasıl bişey öldürmüyo güldürmüyo 2 gündür düşünmelten kafayı yicem naparım nasıl atlatırım nasıl olur nasıl biter böyle çocuga nasıl bakarım böyle nasıl hamile kalırım boğuldum düşüncelerde

Hanımlar acil yardıma ihtiyacim var. Benim durumumda olan illa ki vardır. Coook şükür tüp bebek ile 4. Denemede tek yumurta ve tek embriyo ile pozitifi aldım. Daha keseyi görmeye gitmedim ama değerlerim çok iyi. Lakin bir problemim var antidepresan yoksunluğu.. öyle bir hal aldım ki bebeğimin gelişine sevinemedim. Gebe kalmadan önce 2 yıldır düzenli paxera 20 kullanıyordum. Gebe kalınca kestim 5 gün oluyor. Ama öyle bir hal aldı ki beynimdeki elektrik carpmalari, baş dönmesi, kalp çarpıntısı bugün piki gördü diyebilirim. Bebeğime birşey olacak diye de çok korkuyorum. Var mı böyle bir durum yaşayan. Yardım edelim birbirimize😘
Gebelik planlamadan en az 1 veya 2 ay once doktor kontrolunde birakmaliydiniz. Paxerayi kesip yan etikileri aza indirecek bir ilac verirdi ve 1 ay onu kullanip tedaviniz sonlanirdi. Birden kesince cok fazla yan etki yaşiyorsunuz. Ama bir sure sonra hepsi gececek sabredin

ya gerçekten bu nasıl bişey öldürmüyo güldürmüyo 2 gündür düşünmelten kafayı yicem naparım nasıl atlatırım nasıl olur nasıl biter böyle çocuga nasıl bakarım böyle nasıl hamile kalırım boğuldum düşüncelerde
kesinlikle bir uzman yardımı almanız gerekiyor, ilaç kullanmanız gerekiyorsa bebeğe en az etki eden ilacı verecektir zaten.

Back
X