ben ilk hamileliğimde ne balık yağı ne ceviz ,hiçbirşey kullanmadım ama çocuğum 4 aylık diş çıkardı. 7 aylıkken 4 dişi çıkmıştı..omega ile dişin bir alakası yoktur heralde. belki doktorun bebeğe verdiği devid3 müydü neydi o damladandır.. şurubu bile burnunu tıkayarak içen biri olarak balık yağını nasıl içerler bilmem. yiyin güzelim fırınlanış balığı. ne eziyet çekiyorsunuz yaw.balık yiyemeyenlere sözüm yok...bırakın çocuğunuz organik olsun.
valla herkesın kendı fıkrı ama benım doktorum mutlaka kullammmmı tavsıye ettı her aksam alıyorum ................benım aldığım ıcınde hıçbır madde olmayan saf balkık yagı..........tabı hepsı ıyı degıl pıyasada tamamen saf olanları var............normalde balıklarda bıle agır metaller var bılemıyorız nerde tutulmıuş beslenmış............ben doktoruma guvenıyorum zaten zamanımızda organık ne varkı onlarla beslenelım.............aslımnda coğu sey katkılı olmuş..........rabbım tum hamışlere kolaylık versın
bende hamileliğimin 4.ayından beri balık yağı kullanıyorum.normalde balıktan çok tiksiniyorum ne hamileyken nede değilken hiç yiyemiyorum ama yiyebilsem kullanmazdım ilacı.markası OSTIMAX ve de hiç kokmuyor.
Kızlar en İyisi Efa Daily New life markasının ürünü İfos ödülü almışlar dünya çapında onaylı. Doktor arkadaşım söyledi. Hamile olan olmayan herkese öneriyorlar.Her gün 1tane alıyorum ben.