Gebelik ve böbrek stenti

Maviii16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2022
11
0
6
Merhaba, 21. Haftamda sağ böbrek ağrısıyla doktora gittiğimde böbreğimde büyüme olduğu söylendi ve stent takıldı. Yaklaşık 2 hafta oldu stent taktıralı ancak özellikle mesane ağrım çok şiddetli yürümekte güçlük çekiyorum. Oturmak kalkmak ızdırap oldu. Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı acaba?

Nasilsiniz canim benimde bobreyimde hafiften agri basladi ilk gebelimde yasadim ama stent takilmadan gecti sukur ama cok cektim

çok kötüyüm yazdığım günden beri daha çok ağrılarım arttı. Günler nasıl geçecek hiçbir fikrim yok.

18. Haftada bana stent takıldı. Benim böbrekleri de taş olduğu için. Ve bu yüzden böbrekte de büyüme olmuştu. Ancak bana takıldığı günden beri hiç bir sorun yaşatmadı.
Gittiğim doktor bütün detayları açıklamıştı. Bazı kişilerin bünyesinden kaynaklı stenti kabul etmeyebilir demişti.
Böbrek büyümesi dışında başka bişey var dediler mi?
Bir de hangi şehirdesiniz? Kendi doktorumu önermek isterim.

Ben Bursa da yaşıyorum. Bende benim vücudum stenti kabul etmedi. Doktor bir şey demedi ama bu ağrının başka bir açıklamasını göremiyorum. Tekrar ultrasonla bakıldı stentte hiçbir sıkıntı yok. Ama benim gün geçtikçe ağrım daha da artarak katlanıyor.

Ben Bursa da yaşıyorum. Bende benim vücudum stenti kabul etmedi. Doktor bir şey demedi ama bu ağrının başka bir açıklamasını göremiyorum. Tekrar ultrasonla bakıldı stentte hiçbir sıkıntı yok. Ama benim gün geçtikçe ağrım daha da artarak katlanıyor.
Dediğin gibi vücudun kabul etmemiş olabilir.
Stentlerinde çeşitleri varmış. Belki takılan çeşitten kaynaklı da olabilir. Böbreğindeki büyüme devam ediyor muymuş? Ya da böbreklerde farklı sorun dediler mi?
Ben kayserideyim uzak şehirlerdeymişiz. Yoksa mutlaka benim doktora gitmeni tavsiye ederdim.

Böbreğindeki büyüme küçülmüş ama cayır cayır yanıyor. Böbrekte görünen bir sorun yok sadece çok ağrım var bakteri olabilir dedi test yaptırdım o da yok. Ne yapacağımı bilemez haldeyim.

Çok geçmiş olsun. İnşallah bi an önce ağrın biter. Nasıl bi şey olduğunu bildiğimden ne yapacağını bilemiyor insan.

Back
X