gebelik ve çalışma hayatını bir arada yürütenler

sevilayismail

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
103
1
26
37
Gaziantep
mrb ben yeniyim burada 20.haftamdayım artık zor geliyor çalışmak onunda benimle yorulduğunu hissediyorum.. stresli nöbetler artık bitsede kızımda bende rahatlasam biraz ((

23 haftalığım aynen çalışmak bana da çok zor geliyo, gündüzleri bebeğim hiç hareket etmiyo,mahrum kalıyorum ondan resmen haftasonu gündüz kıpır kıpır olan bebeğim hafta içi sadece akşamları oynuyo... zor gerçekten işimiz Allah yardımcımz olsun....

iyi geceler öncelikle. bende hamileyken çalışan annelerdenim 32. haftaya kadar zor dayandım. herkes 5 hafta aktarma yapıyor ama bu birazda iş ile alakalı benim meslek yorucu ve stresli hatta nöbetleri de olduğu için hiç çekilmiyor. nisanda doğum yaptım ve şuan da ücretsiz izindeyim. durumunuz elveriyorsa size de tavsiye ederim ücretsiz izin. çünkü bebeğin sizin kokunuza ihtiyacı oluyor.....

aynen hiç hissetmemiştim bu güne kadar hareketlerini son iki gündür evdeyim inanılmaz şekilde hareketlendi bebeğim ilk defa bu kadar net hissettim harkatlerini çok güzel bi duyguymuş :))

hemşiresin sanıırım sende gerçekten çok stresli oluyor nöbetler ben hiç aktarma yapmayı düşünmüyorum bir an önce izin başlasada ayrılsam evde dinlensem diyorum..

bende izinimi dibine kadar kullancam 6 haftalık hamileyim daha ama dayanamıyorum. halsizlik tiksiti mide bulantısı ıyy çok zor işimdende nefret eder oldum evmide sevmiyorum sizdede böyle şeyler oldumu?:26:

bende izinimi dibine kadar kullancam 6 haftalık hamileyim daha ama dayanamıyorum. halsizlik tiksiti mide bulantısı ıyy çok zor işimdende nefret eder oldum evmide sevmiyorum sizdede böyle şeyler oldumu?:26:

evet cnm merak etme 3. aydan sonra hepsi geçiyo ben 3 ayda 3 kilo vermiştim aynen dediğin gibiydim bende hiçbirşey yapmak istemiyordum ama şuan çok iyiyim bebişimle geçireceğim zamanları düşünüyorum bir an önce kavuşmak istiyorumm...

Hamileliğin 2. ve 3. ayı çalışma açısından inanılmaz zordu. Normalde yüzlerce km yol yapıp yorulmamama rağmen 15 km trafıksiz yolda araba kullanmanın bile gözünüzde büyümesi, mesai saatlerinde geçmek bilmeyen bulantı, mide yanmaları, iştahsızlık bir de bunun üstüne yemekhanedeki en ufak bir kokunun bile içinizi kaldırması. Tam felaketti Gerçekten ilk aylar çok zordu ama 1,5 aydır gayet rahatım, normal zamanlardan hiç farkı yok. Ama bakalım kızım büyüdükçe bu durum nasıl değişecek. Ama gerçekten hamileikte çalışmak çok büyük bir özveri :129:
Şimdilik düşüncem maksimum sürede çalışıp (son 5 haftaya kadar), iznimin kalan kısmını aramıza katılmasını dört gözle beklediğimiz kızımla birlikte geçirmek yönünde...
Herkese güzel hamilelikler diliyorum

gercekten çok zor benım bir de bel fıtıgım var gunlerce aglaya aglaya geldım ıse hergun acaba bugun gıtmesem mı dıyorum bır de benım yerıme bakacak kımse de bana çalışabıldıgın kadr çalış dıyorlar çok ızın kullanma dıyorlar ne yapacam bılmıyorum allah yardımcımız olsun

aminn cnm Allah yardımcımız olsun ne diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…