gebelik ve göğüs ağrısı

Şu ana kadar iltihap/akıntı problemim olmadı oyüzden hiç bilemiyorum. En yakın zamanda geçer umarım. Çok geçmiş olsun

Merhaba kızlar 2 3gündür göğüslerim ağrıyor sanki yanmış gibi adetime 3 4gün var ne yapmalıyım lütfen cvplarınızı bekliyorum

Slm ben 18 haftalik hamileyim gogsum cok agriyor once sagdi simdi sol dokundugumdada sizi yapiyor acaba neden bilen varmi

Merhaba benimde goguslerimdeki dolgunluk.hissi gitti 5 haftalik gebeyim cok korkuyorum yardimci olabilir misiniz

Merhaba bende 5 haftalik hamileyim goguslerimdeki dolgunluk kayboldu korkuyorum yardimci olabilir misiniz

merhaba aslımbenim
bende senin gibi aynen 5 haftalık hamileyim benimde dolgunluk kayboldu doktora gitme şansın tekrar oldumu?Bebeğin iyimi diye sormak istedim aynı zamanda çok karın ağrılarım oluyor acaba normalmidir diye düşünmeden edemiyorum.

Canım senim gebelik ne oldu..5 haftalık gebeyim.gogus agrım kayboldu

Merhaba Hanımlar
Ben 9 haftalık gebeyim. 6. haftadan bu haftaya kdr göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet vardı ama 2 günsür göğüslerim eski halini aldı. Ne hassasiyet ne şişlik.. sizce bebeğin kalbinin durduğu anlamına mı gelir? Sizlerin deneyimi nedir bu konuda

Merhaba acaba bebeğinizi kucağınıza aldınız mı

Test yap canim adetlerin duzenliyse 10 gun gectiyse kesin cikar

Kızlar merhaba, bende 7+5 hamileyim. Geçen hafta cok daha fazla göğüs agrım vardi. 2-3 gündür azaldı. Normal midir sizce ? Böyle olan var mı ? Merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…