gayet güzel artmış değerler bence. hayırlı olsun bebiş :)Merhaba kızlar bende yeniyim size bisiy anlatcam benim adetim duzensizdi son adetim 20 Ağustos ve 27 Eylül'de gebe oldugumu öğrendim ilk hcg değerim 64.79 iki gün sonra 182.05 ertesi gün gittim 217 tekrar iki gün sonra gittim 632 acaba degerlerim nasıl kasiklarimda batma var ve geç döllenme olabilir dedi doktor
Ay canım benim pazartesi keseye bakicagim dedi doktor bu kasık ağrısı beni korkuyor guzelimgayet güzel artmış değerler bence. hayırlı olsun bebiş :)
normal o ben 3. aya kadar çektim kasık ağrısı hep adet olacak gibiydi. rahim büyüyor değişiyor normal dedi doktorum. hala ara ara oluyor kasık ağrısı..Ay canım benim pazartesi keseye bakicagim dedi doktor bu kasık ağrısı beni korkuyor guzelim
Gerçekten mi benimde ilk gebeliğim ve çok araştırıyorum stres hep pazartesi kesemi görsem içim rahatlicaknormal o ben 3. aya kadar çektim kasık ağrısı hep adet olacak gibiydi. rahim büyüyor değişiyor normal dedi doktorum. hala ara ara oluyor kasık ağrısı..
stress yapma. stress en büyük düşmanın şuan...Gerçekten mi benimde ilk gebeliğim ve çok araştırıyorum stres hep pazartesi kesemi görsem içim rahatlicak
Herkes öyle diyor ilk göründüğüm doktor ümitli olma dedi çok korktum iki gün sonra 635 çıktı işte sonra değiştim doktorstress yapma. stress en büyük düşmanın şuan...
buradaki konuları okudukça doktoruma şükrediyorum yahu :) benim ki hep çok olumlu konuşuyor. bir ara kanamam oldu o zaman bile moralimi bozmadı. dur bakalım kanamadan bebeğe bir şey olmaz hemen dedi. her kanamada çocuk düşsse ohoo dedi kadın resmen. mutlaka sana destek olacak bir doktor bul kendine.Herkes öyle diyor ilk göründüğüm doktor ümitli olma dedi çok korktum iki gün sonra 635 çıktı işte sonra değiştim doktor
Ayy ne güzel ya benim ilk doktor içmiş resmen yaa ama şimdiki iyi en azından ondan daha iyi ne kadarlık gebesin tatlimburadaki konuları okudukça doktoruma şükrediyorum yahu :) benim ki hep çok olumlu konuşuyor. bir ara kanamam oldu o zaman bile moralimi bozmadı. dur bakalım kanamadan bebeğe bir şey olmaz hemen dedi. her kanamada çocuk düşsse ohoo dedi kadın resmen. mutlaka sana destek olacak bir doktor bul kendine.
22 haftalık ama bir hafta önden gidiyorum :) 23 hafta çıkıyor gelişimi.Ayy ne güzel ya benim ilk doktor içmiş resmen yaa ama şimdiki iyi en azından ondan daha iyi ne kadarlık gebesin tatlim
Merhaba kızlar bende yeniyim size bisiy anlatcam benim adetim duzensizdi son adetim 20 Ağustos ve 27 Eylül'de gebe oldugumu öğrendim ilk hcg değerim 64.79 iki gün sonra 182.05 ertesi gün gittim 217 tekrar iki gün sonra gittim 632 acaba degerlerim nasıl kasiklarimda batma var ve geç döllenme olabilir dedi doktor
gayet güzel artmış değerler bence. hayırlı olsun bebiş :)
buradaki konuları okudukça doktoruma şükrediyorum yahu :) benim ki hep çok olumlu konuşuyor. bir ara kanamam oldu o zaman bile moralimi bozmadı. dur bakalım kanamadan bebeğe bir şey olmaz hemen dedi. her kanamada çocuk düşsse ohoo dedi kadın resmen. mutlaka sana destek olacak bir doktor bul kendine.
olabilir sınır 5 normalde altı negatif geçer en temizi 2 gün sonra tekrar ölçtürmen. artış varsa belli olur zaten.
Saol canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin icimi rahatlattinizGayet normal değerler. Git gide yükselmesi gerekir zaten. Batmalar da normal kaç haftalık olduğunu söyledi mı? Bol bol uzan keyfine bak:)
Hayırlı olsun bebişin Allah kucağına almayı nasip etsin
sonucu banada söyle :):)Tamamdir :)
evet bazı doktorlar çok duygusuz.. insanı yıkıyorlar.Kızlar adam gibi doktor bulmak zor o ilk doktor beni mahvetti bundan ümitli olma ne demek ilk hislerim gebeliğim nasıl ağladım biliyormusunuz yaa herkes şikayetçi
sonucu banada söyle :):)
evet bazı doktorlar çok duygusuz.. insanı yıkıyorlar.
Oy maşallah Allah analı babalı büyütsün güzelim22 haftalık ama bir hafta önden gidiyorum :) 23 hafta çıkıyor gelişimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?