Gebelik ve HCG degerleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kardi12, bence hamilesin canim b hcg 2000 e doğru kese görünmeye başlar o zaman netleştir

Hamilesin cnm hyrli olsun

6.haftada duydum. Ama doktorum 8. Haftta 10. Haftaya kadar yolu var duymazsak endiselenme demisti.
biz bebeği göremedik tam 6+0 da gitmiştim sadece kese vardı. siz de tm 6+0 da mı gitmiştiniz kalp atışını duyduğunuzda?

biz bebeği göremedik tam 6+0 da gitmiştim sadece kese vardı. siz de tm 6+0 da mı gitmiştiniz kalp atışını duyduğunuzda?
yok 6+5 idi. erken daha 1 2 hafta sonra duyarsın endişelenme :) bende ilk gittiğimde keseyi görememiştim. 1 hafta sonra gözüktü.

yok 6+5 idi. erken daha 1 2 hafta sonra duyarsın endişelenme :) bende ilk gittiğimde keseyi görememiştim. 1 hafta sonra gözüktü.
saolun içim rahatladı 6+0 demek ki küçük bunun için. hayırlısı olsun bakalım.

6. Haftada geçdöllenme olmadı ise vajinal ultrasonla yolk sac ve bebiş görünür. Hatta şanslıysanız kalp bile duyulur. Ben 6. Haftada duyduydum :)

6. Haftada geçdöllenme olmadı ise vajinal ultrasonla yolk sac ve bebiş görünür. Hatta şanslıysanız kalp bile duyulur. Ben 6. Haftada duyduydum :)
Vajinalde de göremiyorlar canim. Dün 6+6 ydim onda da göremediler o kadar üzgünüm ki. Hem de erken yumurtladihimdan çok eminim çünkü ovulasyon testi kullandim

Yeni konu açacaktım ama burayı gördüm Vaz geçtim sorunum şu kızlar perşembe günü beta hcg yaptırdım 49.5 çıktı doktorum 2gün sonra tekrarla dedi bugün yine yaptırdım acilde 2.5 saate sonuç çıkar dediler ama 40dk da sonuç çıktı ve 53.77 kafam karıştı acaba başka hastanede tekrar yaptırsam mı yoksa pazartesiyi bekleyip kendi doktoruma mı gitsem sizce durum nedir yükselme olurmu yada başından böyle bi olay geçen varmı ilk gebelikte de ilk zamanki artış azdı sonradan 2kat olarak yükselmeye başlamıştı ilk gebelikte 343 olan degerim 373 ve sonra 890 yükselmişti buda onun gibi ola bilirmi yada umut yokmu

İlk hamileliğinde ardarda mı ölçtürmüştün arada bi gün var mı?

Canim bir daha olcturdun mu insallah güzel ilerlemistir
o
Yok canım sabah kendi doktoruma gidicem acile pek güvenemedim hemde 48saat daha geçsin üzerinden istedim inş yanlışlık olmuştur ve yükselmiştir kırmızılar gelene kadar hala umut var sabah ola hayrola bakalım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…