İki günde iki katına çıkıyor cnm sen bekle daha minikTabikii :) dün verdim ne zaman tekrarliyim
yarın acilden verebilirsen ver. veremezsen pazartesi :)Tabikii :) dün verdim ne zaman tekrarliyim
İki günde iki katına çıkıyor cnm sen bekle daha minik
yarın acilden verebilirsen ver. veremezsen pazartesi :)
İnşaallah canım bende 9 ay üstüne kaldm dualarım seninleZaten varsa en azindan beşe yükselir herhalde. Tamam kızlar yarin tekrar vereyim acilden. Burdan yazarim sizlerede. Dua edin lutfen inşallah olur. 11 aydir istiyoruz
İnşaallah canım bende 9 ay üstüne kaldm dualarım seninle
Amin cnmSagol caniim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar adam gibi doktor bulmak zor o ilk doktor beni mahvetti bundan ümitli olma ne demek ilk hislerim gebeliğim nasıl ağladım biliyormusunuz yaa herkes şikayetçi
Ya aldıkları paraya yazık bende dicektim adetim düzensiz beni konusturmadi bile hemen diyo ümit etme rabbim ıslah etsin bı gitse kurtulsakCanım bende kendi drum dışında başka dra gidiym demiştim,adam bana daha son adet tarihimi sormadan bebeğin gelişimi durmuş dedi :) dengesiz dr çok valla.
Ya aldıkları paraya yazık bende dicektim adetim düzensiz beni konusturmadi bile hemen diyo ümit etme rabbim ıslah etsin bı gitse kurtulsak
Bende öyle oldum canım onur doktor bunun ümit etme dediği değerlere iyi dedi ve yükseldi Allah'ıma şükür tek düşüncem bu kasık ağrısı canımı sıkıyor cnm yaDingil ya :) o ne demek yani insan o kadar hevesle gidiyor o drlara. Beni de konuşturmamıştı hayatım olabilir filan diyordu. Kan testi bile yapmadı istedim gerek yok dedi. Küfür ede ede çıktım hiç dikkate de almadım açıkçası 1 hafta sonra kendi druma gittiğimde herşey gayet normaldi.
Bende öyle oldum canım onur doktor bunun ümit etme dediği değerlere iyi dedi ve yükseldi Allah'ıma şükür tek düşüncem bu kasık ağrısı canımı sıkıyor cnm ya
Çok araştırıyorum ya bişey olunca ağrı kesin dış gebelik boş gebelik yok tutmadı bilmem ne pazartesiyi dar bekliyorum canım ya :)Kasık ağrısı normal canım kese büyüyor bebek büyüyor. Ekstradan kendine yer ayarlıyor ve haliyle de ağrı oluyor. Uzanırken yan uzan sırt üstü uzanma. Hapşururken mutlaka yan dur ben bikere sırt üstüyken hapşırdım,Tamam dedim bebek gitti :) öyle bir ağrı görmedim ömrümde o derecede. Çok ayakta durma. Şimdilerde benim de sıklaştı ama büyümesinden kaynaklanıyor..
Çok araştırıyorum ya bişey olunca ağrı kesin dış gebelik boş gebelik yok tutmadı bilmem ne pazartesiyi dar bekliyorum canım ya :)
Batıyor o an agriyo keskin bir ağrı ama 5,saniye sürüyorDış gebelik olsa değerlerin bi yükselir,bi iner.
Seninki yükseliyor günden güne. Çok dayanılmaz bir ağrı değilse,hafif batmalar varsa normal.
Canım o batmalar gayet normal. Kanaman filan yoksa hiç endişe etme. Vücut bi yandan kendini bebeğe hazırlıyor bi yandanda adet olacagini sanıyor. Benimde adet günümde baslamisti biteceği gün birden kesildi. Şimdi de adet tarihim yaklaşıyor yine ufak ufak geliyor. Dedigim gibi kanama olmadıkça endiselenme. Sağ salim alırsın inşallah kucağına :)Batıyor o an agriyo keskin bir ağrı ama 5,saniye sürüyor
Saol cnm ya yarın kesemizi gorsek rahat edicemCanım o batmalar gayet normal. Kanaman filan yoksa hiç endişe etme. Vücut bi yandan kendini bebeğe hazırlıyor bi yandanda adet olacagini sanıyor. Benimde adet günümde baslamisti biteceği gün birden kesildi. Şimdi de adet tarihim yaklaşıyor yine ufak ufak geliyor. Dedigim gibi kanama olmadıkça endiselenme. Sağ salim alırsın inşallah kucağına :)
Benimde karın altında oluyorKızlar benim de ağrım oluyorgeceleri birden mide göbek üstünde bir ağrıyla uyanıyorum. Kasıklarda ağrım yok , lekeleme veya kanama gibi birşey yok. Günde 2 veya 3 kere yüzeysel ağrı oluyor. Umarım bir sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?