Ben 6. Haftadayım bu hafta başladı bulantılar. Sen hamile misin canımKızlar ne zaman mideniz bulanmaya başladı ve ne kadar sürdü ? Ben psikolojik sanırım bulantı yaşamaya başladım çok erken evet ama sanırım buna endeksledim kendimi. Sizde nasıl?
Ben 6. Haftadayım bu hafta başladı bulantılar. Sen hamile misin canım
Katlanabilir durumda benimkiEvet bugün sonucu alıcam kaç haftalık diye. Ama psikolojik olarak bulantıya endeksledim kendimi şu an bulanıyor gibi hissediyorum. Nasıl bi bulantı katılabilir gibi bir şey mi yoksa katlanılması zor mu?
İnşaallah katlanilasi olur. Ben mahvolmustum. Hatta hamileliğimi öğrendiğim de eşim hani niye miden bulanmiyo demişti :) öyle bi bulantı başladı ki bende dedim al sana mide bulantısıEvet bugün sonucu alıcam kaç haftalık diye. Ama psikolojik olarak bulantıya endeksledim kendimi şu an bulanıyor gibi hissediyorum. Nasıl bi bulantı katılabilir gibi bir şey mi yoksa katlanılması zor mu?
Benim 5. haftada başladı ve her sabah içim dışıma çıkıyodu bi de tüm dünya pis kokuyomuş gibi berbat bi koku vardı burnuma gelen. Yani eğer bulantılı bi hamilelik geçirceksen emin ol o an geldiğinde psikolojik olmadığını anlayacaksın. İnşallah rahat geçirirsin canım hayırlısı olsunKızlar ne zaman mideniz bulanmaya başladı ve ne kadar sürdü ? Ben psikolojik sanırım bulantı yaşamaya başladım çok erken evet ama sanırım buna endeksledim kendimi. Sizde nasıl?
Benim 5. haftada başladı ve her sabah içim dışıma çıkıyodu bi de tüm dünya pis kokuyomuş gibi berbat bi koku vardı burnuma gelen. Yani eğer bulantılı bi hamilelik geçirceksen emin ol o an geldiğinde psikolojik olmadığını anlayacaksın. İnşallah rahat geçirirsin canım hayırlısı olsun
Benimki öyle oldu canım afedersin öğürmeden rahatlayamıyodum bi iki kere de tamamen çıkardım. Şimdilik rahat ol o zaman korktuğun başına gelmesin düşünmemeye çalış ama gelirse de yapcak bişi yok zaten genelde 3. aydan sonra azalıyo benim de azalmaya başladı. Bebişler için değer Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı bi şekilde.Ayırt edersin diyorsun yani psikolojik olup olmadığını o derece belli ediyor yani kendini? Ay gözüm korktu ama başa gelen çekilir. Bebek çok istiyordum allah nasip etti ama bulantı ve kusmaya da fobim var zaten psikolojik bulantı tedavisi gördüm. Çok kolay midem bulanır çok kolay kusarım hiç bir şey yapmama gerek kalmaz
Kusmak hobin olacak canım. .Ayırt edersin diyorsun yani psikolojik olup olmadığını o derece belli ediyor yani kendini? Ay gözüm korktu ama başa gelen çekilir. Bebek çok istiyordum allah nasip etti ama bulantı ve kusmaya da fobim var zaten psikolojik bulantı tedavisi gördüm. Çok kolay midem bulanır çok kolay kusarım hiç bir şey yapmama gerek kalmaz
canım benim 6+4 başladı bulantım.çook zor bı evre ,allah yardımcın olsun .bana 12. haftada biter yada azalır dediler ama nafile şuan 15+4 deyim ve ilaç ile ayakta duruyorum.yoksa günüm çook kotu geciyor.bakalım doktorum 16. haftadan sonra biter dedi.şimdi tek umudum oKızlar ne zaman mideniz bulanmaya başladı ve ne kadar sürdü ? Ben psikolojik sanırım bulantı yaşamaya başladım çok erken evet ama sanırım buna endeksledim kendimi. Sizde nasıl?
canım benim 6+4 başladı bulantım.çook zor bı evre ,allah yardımcın olsun .bana 12. haftada biter yada azalır dediler ama nafile şuan 15+4 deyim ve ilaç ile ayakta duruyorum.yoksa günüm çook kotu geciyor.bakalım doktorum 16. haftadan sonra biter dedi.şimdi tek umudum oumarım sen bnm gibi geçirmezsin 7 kg verdim
İNŞALLAH senın bnm gbı olmaz canm .Zaten 39 kiloyum kilo verirsem ölürümallah yardımcımız olsun gerçekten zor bir süreçmiş anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla.
Inşallah güzel kolay bi hamilelik gecirirsin..bende öğrendim sadece 1 hafta ortalıkta hamileyim diye cirit attım 6.haftasında bulantı kusma başladı..4.aya kadar yatalak hasta gibi geçirdim tek hayatım yatak lavaboydu.ama o 4.ay resmen tadını çıkarmaya başladım ...şimdi 2.yi düşünüyoruz inşallah AllahiM nasip eder de güzel geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?