Gebelik ve mide bulantısı

mrb kızlar hepımiz hayırlısı ıle kucagımza alırız bebıslerımızı inş.
bnde 9haftadayım 5haftadan berı hayatım zından oldu sureklı suruyorum,doktorum zofer verdı 7saat felan ıı oluyorum sukur sonra baslıyor tekrar devamlı banyodayım.
çallışınca cok zor oluyor hep hasta gıbısın allah yardımcımız olsun.
ilaç içmeyenler kesın doktorundan ıstesın bırazda olsa rahatlatıyorr

mrb kızlar hepımiz hayırlısı ıle kucagımza alırız bebıslerımızı inş.
bnde 9haftadayım 5haftadan berı hayatım zından oldu sureklı suruyorum,doktorum zofer verdı 7saat felan ıı oluyorum sukur sonra baslıyor tekrar devamlı banyodayım.
çallışınca cok zor oluyor hep hasta gıbısın allah yardımcımız olsun.
ilaç içmeyenler kesın doktorundan ıstesın bırazda olsa rahatlatıyorr
kesinlikle canım katılıyorum.bnde çalışıorum ole zor oluyor ki . . . benim 6,haftada başladı şuan 17 haftalık olacağım neredeyse hala devam.sabah kalkınca hapı içmezsem çok kotu oluorum.resmen eroın bağımlıları gıbı oldum.inşallah tez vakıtte gecer

kesinlikle canım katılıyorum.bnde çalışıorum ole zor oluyor ki . . . benim 6,haftada başladı şuan 17 haftalık olacağım neredeyse hala devam.sabah kalkınca hapı içmezsem çok kotu oluorum.resmen eroın bağımlıları gıbı oldum.inşallah tez vakıtte gecer
ıns.bnde hemen ılac ıcıyorum su bıle ıcemıyorum artık dırek yutuyorum ıns gecceekç bazılarında hıc bısey olmuyor mas.

ewet canım nasip işte. tek tesellim kusma olan hamılelerde düşük riski çok azmış.ve sağlıklı bi gebelik olduğu ıcın kusuyormusşuz.
ıns canım
bnım ıkı tane dustu onlarda boyle degıldım
ıns bu kez hayırlısı ıle alırım kucagıma

Bu ucuncu gebeligim 15.hafta.
Ucunde dd 7.hafta baslad...2si doguma kadarazalmadi bile.
Ilk gebeligimde, careler aradim...ama artik biliyorum ki benim icin sadece dogum care:)

Back
X