Gebelik ve mide bulantısı

Benim bu hafta 3.ay bitiyor, henüz bulantı yada bas dönmesi nedir öğrenmedim bile :) Herkeste farklı reaksiyonlar oluyor sonucta. Insallah en kısa sürede atlatırsın tüm sıkıntılarını :) <3

Geçici bir durum olduğunu bilmek biraz rahatlatabilir belki ama burda 9 ay çektim diyenleri görünce gözüm korktu. Zaten canı çok tatlı biriyim. Aklım mantığım sırf acıya endeksli. Canım yanmasın acı çekmeyeyim de ne olursa olsun diyorum. Dilerim hamilelik süresi de Doğum da kolay olur. Korkuyorum allah affetsin :KK43:
Kendini kotu örneklere endeksleme iyi örnekleri baz al.herşeyin cook güzel olacağını düşün..mutlu kal,sağlıkla kal :)

Geçici bir durum olduğunu bilmek biraz rahatlatabilir belki ama burda 9 ay çektim diyenleri görünce gözüm korktu. Zaten canı çok tatlı biriyim. Aklım mantığım sırf acıya endeksli. Canım yanmasın acı çekmeyeyim de ne olursa olsun diyorum. Dilerim hamilelik süresi de Doğum da kolay olur. Korkuyorum allah affetsin :KK43:
Canım istedigin zamanmi hamile kaldin gecmi oldu bilmiyorum ama ben 4.5 sene bebek için uğraştım birsürü iğne ilaç ameliyat hayal kırıklığı yaşadım çok şükür kendiliğinden hamile kaldım suan durumum kötü ya bundanof bile demiyorum çünkü bu bulantilari yaşamak için çok şeyden vazgeçtim sende oyle düşün suan bizim gibi olmak için nelerini vericek insanlar var sukret sakin şikayet etme çok zor bu bulantilar biliyorum ama napalim bi keresinde ben aşılama yaptırdım tutmadı psikolojim bitmişti kuzenim hamileydi hep birlikte oturuyoken habire şikayet halinde midem kötü kendimi hiç iyi hissetmiyorum falan oyle gözüme batmıştı ki o an ağlayarak onada söyledim suan ben senin gibi olmak için canımı veririm biliyormusun Allahın sana verdiği nimet yüzünden bu şikayetleri etme bana bak bana acı demiştim ve suan kusarken gülen biriyim :)

Kendini kotu örneklere endeksleme iyi örnekleri baz al.herşeyin cook güzel olacağını düşün..mutlu kal,sağlıkla kal :)
Teşekkür ederim canımm dikkate almamaya çalışıcam hatta okumıcam son katarım olarak :) yoksa 9 ay bana zindan olacak gibi geliyor en iyisi akışına bırakmak olursa olur ne yapalım dişimizi sıkarız

Canım istedigin zamanmi hamile kaldin gecmi oldu bilmiyorum ama ben 4.5 sene bebek için uğraştım birsürü iğne ilaç ameliyat hayal kırıklığı yaşadım çok şükür kendiliğinden hamile kaldım suan durumum kötü ya bundanof bile demiyorum çünkü bu bulantilari yaşamak için çok şeyden vazgeçtim sende oyle düşün suan bizim gibi olmak için nelerini vericek insanlar var sukret sakin şikayet etme çok zor bu bulantilar biliyorum ama napalim bi keresinde ben aşılama yaptırdım tutmadı psikolojim bitmişti kuzenim hamileydi hep birlikte oturuyoken habire şikayet halinde midem kötü kendimi hiç iyi hissetmiyorum falan oyle gözüme batmıştı ki o an ağlayarak onada söyledim suan ben senin gibi olmak için canımı veririm biliyormusun Allahın sana verdiği nimet yüzünden bu şikayetleri etme bana bak bana acı demiştim ve suan kusarken gülen biriyim :)
Allah senden razı olsun o kadar güzel yazmışsın ki defalarca okudum ve kendime geldim. Çok uğraşmadım hatta beklenmedik anda geldi benek bu aydan ümidim yoktu ama allahım kısmet etti nasibimde varmış demek ki. Allahtan gelen iyilik de kötülük de başımın üstünde yeri var asla isyan etmem ama böyle katlanması da zor gibi geliyor insan tedirgin oluyor. Hiç geçmeyecek gibi hissettiriyor kendimi. Bir de ben geçmişte psikolojik bulantı tedavisi gören biriyim şimdi bunlar tekrar kalıcı hasar bırakırsa diye düşünüyorum ama allahım herkese içinde de bana yardım etsin

Allah senden razı olsun o kadar güzel yazmışsın ki defalarca okudum ve kendime geldim. Çok uğraşmadım hatta beklenmedik anda geldi benek bu aydan ümidim yoktu ama allahım kısmet etti nasibimde varmış demek ki. Allahtan gelen iyilik de kötülük de başımın üstünde yeri var asla isyan etmem ama böyle katlanması da zor gibi geliyor insan tedirgin oluyor. Hiç geçmeyecek gibi hissettiriyor kendimi. Bir de ben geçmişte psikolojik bulantı tedavisi gören biriyim şimdi bunlar tekrar kalıcı hasar bırakırsa diye düşünüyorum ama allahım herkese içinde de bana yardım etsin
Rica ederim canım ne demek sen kalbini ferah tut bak bu tüyo veriyim yeşil elma ye sürekli çok güzel geliyo banada doktorum söyledi bi ilac verdi mide bulantısı için ama mümkün olduğunca icmemeye bak bebeğin sağlığı için dedi yeşil elma çok iyi geliyo rahatlatiyo hemde birde biraz psikolojiylede alakası var sen dusunmemeye bak kuruyemiş ve meyve tuket bol bol Allah yardımcımız olsun gerçekten

Ayırt edersin diyorsun yani psikolojik olup olmadığını o derece belli ediyor yani kendini? Ay gözüm korktu ama başa gelen çekilir. Bebek çok istiyordum allah nasip etti ama bulantı ve kusmaya da fobim var zaten psikolojik bulantı tedavisi gördüm. Çok kolay midem bulanır çok kolay kusarım hiç bir şey yapmama gerek kalmaz :anne:

Bende rahat kusardim ama şuan sürekli bulanıyor koku falan mahvediyor o kadar kotuyumki anlatamam sana keşke kusup bitse bitmiyor 24 saat bulanıyor ve yemekten kesildim uç gundur

Kizlar 4 gundur beni bitiren bulantim bugun yok ve ben korkuyorum deli miyim neyim. Bulaniyo diye uzulmeyin ya bulansa keske.. Boyle olan var mi bir sıkıntı yoktur umarım.. bulansa dert bulanmasa dert deliriciiim

Benim 6. Hafta başladı ve afedersin cikarmadigim gün yoktu serum ile beslendim nerede ise ne yersem çıkıyordu hoş bir şeyde yiyemiyorsun çünkü kokuyor inan ev hatta esin bile kokuyor gibi geliyor kendi kokumdan tiksinmistim şimdi yeni yeni duzeliyorum sabahları bulantı devam ediyor en azından yiyebiliyorum diye sukrediyorum 1.5 aydır ne yemek yapıyorum ne temizlik çünkü kokuyor inşallah senin rahat geçer

Umarım rahat geçiririm hatta hiç bulanmaz kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bir de şimdi hazır bulanmıyorken çok çok yiyorum ki o dönem başlarsa beslenmemiş olmamak için :(

Umarım rahat geçiririm hatta hiç bulanmaz kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bir de şimdi hazır bulanmıyorken çok çok yiyorum ki o dönem başlarsa beslenmemiş olmamak için :KK43:
Yok canım zaten ilk uç ay bebis depodan besleniyor zaten sıkıntı yok

Benimde çok bulanirdi 8. Haftada bulanmaya başladı 4.aya kadar sürdü.O yüzden kilo almadım verdim ilk aylarda.beyaz leblebi ve çubuk kraker yiyin.katlanilmayacak kadar olabiliyor ama sonra geçiyor rahat olun

Kızlar ne zaman mideniz bulanmaya başladı ve ne kadar sürdü ? Ben psikolojik sanırım bulantı yaşamaya başladım çok erken evet ama sanırım buna endeksledim kendimi. Sizde nasıl?
Hayatım 6. Haftada başladı bulantım ve 10. Haftadan sonra baya arttı hala devam ediyo herşeyden tiksinmede var hala

KizlAr iyi aksamlar benimde 5.haftada basladi bulantilarim.1haftadir bisey yiyip icemiyorum dogru duzgun halsizlikte oluyo oyuzden.kraker leeblebi hic biri fayda etmiyo baska neler yapabiliriz acaba..

canım benim 6+4 başladı bulantım.çook zor bı evre ,allah yardımcın olsun .bana 12. haftada biter yada azalır dediler ama nafile şuan 15+4 deyim ve ilaç ile ayakta duruyorum.yoksa günüm çook kotu geciyor.bakalım doktorum 16. haftadan sonra biter dedi.şimdi tek umudum o :KK43: umarım sen bnm gibi geçirmezsin 7 kg verdim
Mrb canım, bulantın için hangi ilacı kullanıyorsun ? Bulantı ilaçlarının bi zararı oluyor mu arkadaşlar:/

KizlAr iyi aksamlar benimde 5.haftada basladi bulantilarim.1haftadir bisey yiyip icemiyorum dogru duzgun halsizlikte oluyo oyuzden.kraker leeblebi hic biri fayda etmiyo baska neler yapabiliriz acaba..

Bulantı için ilaç kullanmayı denedin mi canım

Canim doktor hemen baslama dedi pazartesi kontrolum.nerdeyse 24saat boyleyim cok nadir ara ara geciyo

Back
X