Gebelik ve oruç konusu

Inanç bireyseldir. kimsenin karışmaya hakkı yok. Içinizden ne geliyorsa onu yapın. Anne olacak olan sizsiniz. En iyi siz bilirsiniz vücudunuzun neye ihtiyacı olduğunu, ne anneniz ne bizler ne de din alimleri. Doktor hariç elbette, onlar bu konunun uzmanlari, yüzlerce örnekle karşılaşmışlardir. En sağlıklı yönlendirmeyi onlar yapar. Onun dışında kimseye de birşey ispatlamak ve açıklama yapmak zorunda değilsiniz, bir de bu açıdan dusunun derim :) sağlıklı günler..

Canım ben 6 yaşımdan beri tam tutuyorum aşta 4 gün tuttum neredeyse hastanelik olacaktım ve senin gibi 8 haftalık hamileyim doktor bol su içmem gerektigini söyledi malum oruç tutunca insan içmesi gerektigi miktar suyu kolay kolay içemiyor ve doktorum eger yeterli su içmezsen kese bebege göre küçük kalır düşüge yol açabilir dedi ha annenin dedigi Allah ın gücüne gider durumu da çok saçma çünkü zaten dinimizde böyle bir kolaylık saglanmışken ne alaka gücüne gitmesi ve annen 5 aylıkken tuttu diye senin tutman gerekmiyor herkesin bünyesi bir degil

Tutmuyorum oruç kızlar.Doktorum başka vitamin takviyeleri de verdi istesem de tutamam bir sürü iĺacım var zaten tutmamın tehlikeli olduğunu da söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…