gebelik ve sac kesimi ?

Magnolia1986

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
716
262
23
39
kizlar maglum hamilelikte insan halsizlik kusma vs..olunca birde ilaclara mahkum kalinca psikolij bedensel saliyor kendini bende kahkul istiyorum az degisiklik olsun kendimde ama sac kesilmez diyorlar sizde kestiren oldu mu :işsiz:

kizlar maglum hamilelikte insan halsizlik kusma vs..olunca birde ilaclara mahkum kalinca psikolij bedensel saliyor kendini bende kahkul istiyorum az degisiklik olsun kendimde ama sac kesilmez diyorlar sizde kestiren oldu mu :işsiz:
kesilmez demelerinin nedeni saçın uzarken vücudundan vitamin alıyor olması bebeğin alması gereken vitaminden bölmüş oluyorsun yani o yüzden hamilelerde saç kesimi önerilmez

Valla kestirdim canım saçlarımı ben. Hem kendim kestim hemde kuaföre gittim kestim. Oh canlandı saçlarım :) hurafe onlar koca karı söylemi

Sadece saçlarınız değil vücudunuzun her yeri yediklerinizden besleniyor. Tırnaklar ne olacak o zaman? Onlar da mı kesilmeyecek?

Back
X