kimse isteyerek bebegine zarar vermez kizlar, bence cok onyargili olmamak lazim
sonucta irade meselesi evet ama bazi insanlar güclüdür hemen birakabilir bazilarinin zamana ihtiyaci vardir,
kimse bile bile bebegine zarar vermez..
Ben aynı fikirde değilim sonuçta içkiyi ve sigarayı bırakan milyonlarca insan var. Bütün bu zararları bildikten sonra içmeye devam ediyorsa bilerek bebeğe zarar veriyo demektir hatta kendisi gibi bebeğini de öldürmek istiyodur açık ve net!!!
ben hala daha aynı fikirde degilim, bazi insanlarin iradesi gücsüzdür. ztn bebege zarara gelene kadar kendinede zaRAR vermistir. ve gercekten bazi insanlarin iradesi düsük oldugu icin istesede birakamiyor, uyusturucu bagimliligi gibi düsün, yoksa herkes her istediginde birakabilirdi !
Ama annelik güçlü bi irade gerektirir ilerde çıkacak sorunları düşünüp önce bağımlılığından kurtulup sonra hamilelik düşünmelidir. 9 ay boyunca bebeğe gözü gibi bakmalıdır. İstemesek bile faydalı olan yemeklerden yemek zorunda kalabiliyoruz mesela. Bir bebeğin rahimdeki gidişatı bütün hayatını büyük ölçüde etkiler hem biyolojik hem de ruhsal konuda bu ispatlanmış bi konu. Bir tanıdığım az da olsa sırf sigara içtği için bebeği astım hastası olarak doğdu ve hayatı böyle geçecek. Duyduğu vicdan azabı tarif edilemez...
kimse isteyerek bebegine zarar vermez kizlar, bence cok onyargili olmamak lazim
sonucta irade meselesi evet ama bazi insanlar güclüdür hemen birakabilir bazilarinin zamana ihtiyaci vardir,
kimse bile bile bebegine zarar vermez..
Ayni fikirdeyim canim ve ben kullaniyorum yani oda denmez yarim içip atiyorum vicdan azabi cekiyorum.. Ama napiyim tam tamina birakabilsem hemen şuan birakirim
davidoff one var 1 mg 0,1 mg 1 mg ölcülerinde istersen ondan al (icmis gibi olmuyorsun aslinda o yuzden 1 2 kesmeyebilir)
yada marlbora touch var 4 mg 0,4mg 4mg degerinde en azindan bir tanesi uzun bir süre yetiyor hemde kucuk boyutlu bir sigara,
tabi ki kimse icmek istemez ama icmemek icin strese girip iyice zarar vermektense mantıklı bir sekilde az icip (zaten 2 3 ayliktan sonra tiksinecegiz) sonra birakmak daha mantıklı geliyor tiryakiler veya birakamayanlar icin :)
5 aylik hamileykm ve hic tiksinmedim aksine daha çok canim çekti:)
uw oda iyiymis :)
ya düsüncesi bile icmeyi engelliyor icine cekemiyosun fln, yavas yavas tiksinmeler basladi o yuzden demistim tabi istisnalar olabilir :)
ben hic icmiyorum diyene de rastlamadim ztn :)
Ben aynı fikirde değilim sonuçta içkiyi ve sigarayı bırakan milyonlarca insan var. Bütün bu zararları bildikten sonra içmeye devam ediyorsa gelmesiniebeğe zarar veriyo demektir hatta kendisi gibi bebeğini de öldürmek istiyodur açık ve net!!!
Ya canim sen şuan ne kadar bilgisizce cahilce konuştun. Yok bebeginide öldürmek istiyordur onu okumamis sayiyorum çünkü epey guldum ona. Hic bir anne evladina zarar gelmesjnj istemez anne karninda olsun olmasin.. Sen hic icmediysen boyle konusuyosundur yada ictiysen de uzun zaman önce birakmissindir.. Yok acil ve net..!! Allahta seni guldursun yani milletin derdi kimseyi niye gerdi o kullandigin kelime hic bir şekilde doğruluk payi olmayan yanlis ve çok çirkin kelime.. İnsan bebeklerini başka şekilde zarar vermesin sigara dan daha önemli seyer var tabi içmemek daha iyi iciyosada hamilelikte Az içmesi gerekir oda birakamiyosa. Bide içkiyle sigarayi lütfen ayni keseye koymasin kimse.. Anne karnındaki bebekler öyle bir tane iki tane sigaradan olseydi kimsenin çocuğu olmazdi hic bir şekilde sana katilmiyorum aksine seni defalarca kiniyorum.... Acik ve net...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?