Gebelik ve sistit ne olur bi bakın..

Ozgelin

🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
883
1.122
113
Arkadaşlar 15 haftalık gebeyim ağır bi enfeksyn geçiriyorum yanma sızlama ve bitmeyen bi idrar hissi var...zaten bi ton bulantım kusmam ve mide yanmam var bi de bu çıktı..doktr toz bi ilaç verdi ama içtiğim gibi kustum..su da bulantımdan dolayı çok içemiyorum...

Siz nasıl geçirdiniz bebeğe bi zararı olurmu çok korkuyorum...ne yapmak lazım..

Ilaci tekrar iciceksiniz baska caresi yok.. bebek icin iyi degil enfeksiyon durumlari. Bide lutfen yok sirke ile yika yok bilmem ne yap gibi seyleri yapmayin. Ilaci icip kuru ekmek falan yemeye calisin. Kendi kendine gecmez o

Ilaci tekrar iciceksiniz baska caresi yok.. bebek icin iyi degil enfeksiyon durumlari. Bide lutfen yok sirke ile yika yok bilmem ne yap gibi seyleri yapmayin. Ilaci icip kuru ekmek falan yemeye calisin. Kendi kendine gecmez o
O kadar lanet bi midem varki içtiğim gibi çıkardım bugün bidaha deneyeyim bakalım...

Sistist yeni evlendiğimde olmuştum berbet birşey çok geçmiş olsun.O toz ilacı içince birşey kalmıyor.İçip kusuyorsanız verebilirlerse serumla versinler hastanede başka türlü geçmez o hastalık ilaç şart.

Aksine doktorumda burda değil bakalım ne olck ..

Valla en doğal yöntemi su . Özellikle hamilelikte her evrede su önemlidir. Kesinlikle şu içmenin bi yolunu bulun . Zencefildi sanırım mide bulantisina iyi geliyo dedikleri. Gerekiyosa suyunuza katın için. Valla ben hamilelik öncesi çok fazla idrar yolu enfeksiyonu olurdum gebelikte çok su içtiğim için hiç olmadı şimdi 41. Haftadayim inşallah son zamanları da engeksiyonsuz atlatırız. Her tuvaletten sonra kesinlikle içiyorum, kalkınca , yatmadan önce ve gece her uyandığımda

Ben kum döktüm. Kan bile geldi. Ölcem sandim acidan.
O tozlardan birkac paket ictim gün asiri.
Yatmadan aliniyor zaten gece de bulantiniz oluyo mu

Su içebilseydim bu kdar ağır olmazdı diye düşünüyorum ama içtiğim gibi geri geliyor malesef...

Ben kum döktüm. Kan bile geldi. Ölcem sandim acidan.
O tozlardan birkac paket ictim gün asiri.
Yatmadan aliniyor zaten gece de bulantiniz oluyo mu
Oluyor malesef iki kutu verdi doktrm ilkini içtiğim gibi çıkardım diğerinide bugün deniycem bakalım umarım kusmam çok yoruldum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…