Gebelik zehirlenmesi

1eM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
37
8
1
34
Arkadaşlar daha önce bu soruyu sordum ama kafam çok karışık ..
5 haftalık hamileyim beta 751 den 342 ye düşmüştü o ara kahve rengi lekelenmem oluyordu sadece 1 defa oda sabah peçeteye kan geldi başka olmadı ne sancım var ne kanamam arada peçeteye gelen kahvemsi lekelenmelerim oluyor ..
Sorum şu acaba düşük yaptım mı yapıcam mı yada kan sonucu mu karıştı pazartesi tekrar vericem beta ..
Birde şunu merak ediyorum gebelik zehirlenmesi olabilir mi ani bi baş dönmesi kalp çarpıntısı güçsüzlük yaşıyorum gözlerim bulanık görüyor acaba bi problem mi var lütfen yardımcı olun

Ya bence pazartesiyi beklemeyin acile gidin. Beta bakılsın.

Acilden kadin doğuma giriş yaptırın ben de o şekilde giriş yaptırdım pazartesiyi beklemeyin ya ozele gidin yada en yakın hastanenin kadın doğum servisleri Acilden giriş yapıyorlar

Düşük yapıyor olsanız dahi beta hcg sifirlanana kadar test yaptirmaya devam edin cunku ocak ayında bana da dusuk yapiyosun demislerdi daha sonra dış gebelik olduğu anlaşılmıştı. Dış gebelikte de kahverengi lekelenmeler oluyor ve çok tehlikeli bir durum.

Acilden kadin doğuma giriş yaptırın ben de o şekilde giriş yaptırdım pazartesiyi beklemeyin ya ozele gidin yada en yakın hastanenin kadın doğum servisleri Acilden giriş yapıyorlar
Senin neyin vardı canım

2 yıl önce ilk evliliğim de dış gebelik yaşamıştım

Canim doktor değilim ama büyük ihtimalle düşük yapıyorsun.Betadaki sert düşüş ve kahve kanama düşük belirtisidir.Ben de düşük yaptım 6.haftamda aynı sikayetlerle doktora gittim doktorum da teyit etti düşük yaptığımı çok küçük olduğu için kendi kendine gitti cerrahi müdahale yaşamadım.O kahve kanama kısa süre sonra kırmızıya dönüştü bende ama öyle yoğun ya da pihtili bı kanamam olmadı sadece sancım,kasılmam çoktu.Bu arada aynen söylediğin gibi baş dönmesi,göz kararması,bulantı hepsi oldu ben evde yatarak gecirdim çok halsiz dusuruo ama gecio.Doktoruna görün onun söylediklerini takip et canım çok geçmiş olsun.

Bana da öyle demişlerdi peki sonrasında ne oldu neler yaşadınız ağrı acınız çok oldu mu
25 gün hastanede yattım önce direk kürtaj ettiler gebelik kalıntısı olmasın dediler diye
3 gün sonra kemoterapi tedavisi gören hastalara vurulan bi iğne vardı onu vurdular çok kötü bi iğneydi her iki kalçadan vurdular onla düşürmeye çalıştılar 1 hafta 2 günde bi beta takibi yapıldı iç kanama riskim vardı beta düşüp aniden yükseliyordu çok kötü zamanlar geçirdim ama geçti elhamdülillah Allah'ıma tabi yine korkuyorum

Kıyamam yaa bende hamileyim çok yeni henüz ama bende korkuyorum bi doktor öyle diyo diğer doktor büyük ihtimal normal gebelik diyo yeni evliyim ilk boş gebeliği öğrendim sonra araştırırken üzüm gebeliği öğrendim benda korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…