Gebelik:zor durumdaym ve danışabilecegim kimse yok. rica ediyorum bilgili olanlar hemen cevap versin

Aysar801

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2015
25
0
34
Kizlar yardim edin lütfen. Ben 19 mayısta adetime 1 hafta kala esimle birlikte oldum ve bir kaza oldu. 24 saat sonra 4 adet microgynon ictim. 12 saat sonra 4 tane daha ve 12 saat sonra 4 tane daha ictim. Toplam 12 tane. Ve surekli adacayi ve civanpercemi iciyorum. 3 gun once adet tarihimde kahverengi lekelenmem oldu once. Bi kac saat sonra koyu kirmizi ve pihtili kanamam oldu. 1 saat kadar surdu. 2 gundur de yine kahverengi lekelenmem bi geliyor bi duruyor. Ama yok denecek kadar az. Suan hastaneye gidebilecek durumda degilim. Esimde sehir disinda. Hem maddi hem manevi olarak bebege hazir degiliz. Korkuyorum. Sizce bu kanama implantasyon kanamasimi. Hamile kalmis olma ihtimalim varmidir

sanmıyorum hamile olduğunu, bu kadar ilaç içiir mi canım ya,naptın sen ,adaçayı da söker zaten

hala yasadıgına sevın onca ılactan sonra
bence hamıle degılsındırr

Doktor dedi zaten verirken ertesi gun hapıni. 12 saat arayla dorder tane ic dedi. Umarim degilimdir. Allah buyuk ama umarim hamile degilimdir.

Pıhtı dustugu icin sevindim. Ama bu kadar kisa surunce adetim korkmaya basladim. Acaba yerlesme kanamasi olabilirmi diye :KK43:

Kizlar yardim edin lütfen. Ben 19 mayısta adetime 1 hafta kala esimle birlikte oldum ve bir kaza oldu. 24 saat sonra 4 adet microgynon ictim. 12 saat sonra 4 tane daha ve 12 saat sonra 4 tane daha ictim. Toplam 12 tane. Ve surekli adacayi ve civanpercemi iciyorum. 3 gun once adet tarihimde kahverengi lekelenmem oldu once. Bi kac saat sonra koyu kirmizi ve pihtili kanamam oldu. 1 saat kadar surdu. 2 gundur de yine kahverengi lekelenmem bi geliyor bi duruyor. Ama yok denecek kadar az. Suan hastaneye gidebilecek durumda degilim. Esimde sehir disinda. Hem maddi hem manevi olarak bebege hazir degiliz. Korkuyorum. Sizce bu kanama implantasyon kanamasimi. Hamile kalmis olma ihtimalim varmidir

Okadar hap içilir mii ya pess niye oyle cok içtiin

O Yerleşme kanaması değil içtiğin ilacın etkisi.. Sağlık ocağındakini bilemem ama eczaneden alınan tek yutulan haplar kullandıktan sonra lekelenme yapıyor eminim.. O da aynı tür bir ilaç olduğu için ilacın etkisidir..

O Yerleşme kanaması değil içtiğin ilacın etkisi.. Sağlık ocağındakini bilemem ama eczaneden alınan tek yutulan haplar kullandıktan sonra lekelenme yapıyor eminim.. O da aynı tür bir ilaç olduğu için ilacın etkisidir..
Yani hanile olma ihtimalim yoktur değilmi. Yani buyuk olasilikla? :KK43:

Yani hanile olma ihtimalim yoktur değilmi. Yani buyuk olasilikla? :KK43:
Değilsindir canım muciZe olmazsa takma bu kadar.. Öncelikle öyle bir zamanda gebe kalınması zor hem de ilaç kullanmışsın olmaz yani olamaz.. Yarın da nasıl gebe kalacağım derdine düşersin :))

Değilsindir canım muciZe olmazsa takma bu kadar.. Öncelikle öyle bir zamanda gebe kalınması zor hem de ilaç kullanmışsın olmaz yani olamaz.. Yarın da nasıl gebe kalacağım derdine düşersin :))
Gercekten icime su serptiniz kizlar cok sagolun :) cok haklisin. Ki ben bebek delisiyim. Ve anne olmayi cok istiyorum. Ama bu sartlarda bebek yapmam bencillik olur. Durumumuz duzelmeden problemlerimizi halletmeden ve cocuguma iyi bir hayat sunabilecek duruma gelmedende cocuk yapmak istemiyorum kesinlikle. Hayirlisi olsun bakalim :)

Gerçekten bu ertesi gün hapları doğurganlık oranını düşürüyor.

Aynen co

Hercektrn icime su serptiniz kizlar cok sagolun :) cok haklisin. Ki ben bebek delisiyim. Ve anne olmayi cok istiyorum. Ama bu sartlarda bebek yapmam bencillik olur. Durumumuz duzelmeden problemlerimizi halletmeden ve cocuguma iyi bir hayat sunabilecek duruma gelmedende cocuk yapmak istemiyorum kesinlikle. Hayirlisi olsun bakalim :)

Canım dur şu olsun dur bu olsun diye beklersin sonra bebeğin olmaz üzülürsün.. En güzeli beklenmedik gelendir. Benim bir tanıdığım aman işim olsun aman evim olsun aman para biriksin dedi 30 yaşında anca yapayım dedi yıllarca tedavi görüp hamile kalbildi. Yani bu işler planla programa uymuyor.
Oluruna bırak çok zor durumda değilsen bakamayacak kadar değilse bereketi ile geliyor gerçekten.

Canım dur şu olsun dur bu olsun diye beklersin sonra bebeğin olmaz üzülürsün.. En güzeli beklenmedik gelendir. Benim bir tanıdığım aman işim olsun aman evim olsun aman para biriksin dedi 30 yaşında anca yapayım dedi yıllarca tedavi görüp hamile kalbildi. Yani bu işler planla programa uymuyor.
Oluruna bırak çok zor durumda değilsen bakamayacak kadar değilse bereketi ile geliyor gerçekten.
Haklısin hemde çok haklısin ama dedim ya sadece maddi değil. Manevi problemlerimizde var. En azindan bir sene daha dusunmuyorum o nedenle. Sonra insallah bende anne olacagim. Rabbim izin verirse :)

Tabi canım haklısın.. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman olur inşallah.. bebek işi kolay iş değil gercekten... Ama Rabbim aniden gönderirse bir bildiği vardır bazı süreçleri bu kadar engellemeye çalışmaya gerek yok.. Sen yapabileceğin şeyleri yapmışsın.. Bırak artık sıkıntı etme..

Tabi canım haklısın.. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman olur inşallah.. bebek işi kolay iş değil gercekten... Ama Rabbim aniden gönderirse bir bildiği vardır bazı süreçleri bu kadar engellemeye çalışmaya gerek yok.. Sen yapabileceğin şeyleri yapmışsın.. Bırak artık sıkıntı etme..
Haklisin canim. Cok tesekkur ederim destegin icin. Allah kimseyi darda koymasin ve herkesin gonlune gore versin insallah. Hepimizin.

Canim saglik ocaginda ilaci veren doktor 12 saat arayla dorder tane icmemi soyledi. Saglik ocagindan verilen ertesi gun haplari oyleymis

hemde doktor soyledi ha sasırdım suan bu ertesı gun hapı degıl dogum kontrol hapı demi 21 tane olandan bundan bu kdr fazla iç diyecegıne doktor ertesı gun hapını onerseymiş ya şaka gibi :)

X