- 17 Mayıs 2017
- 7
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi Meltemhasan
-
Ben ekimde klomen tedavisi oldum çok umutluydum kesin kalırım dedim her dediğini de yaptım dr un ama kalamadım. Bu sana hayal kırıklığı olmasın demekki nasip değilmiş dedim ocakta kendi kendime tedavisiz kaldım.pko olmama rağmen.ilki de kendiliğinden olmuştu .çok şükür sana da nasip etsin olumsuz olursa canını sıkma .Allah ne zaman kısmet ederse o zaman oluyor.dua et lütfen.Merhabalar 25 nisan da göbekten çatlama iğnesi vuruldum ilk kez ondan öncesi 5 günlük klomen kullndım 1 yumurtam gelişti sadece iğne vurulduktan sonraki 2 gün ilişki istedi doktor ondan sonrda bir gün arayla gün aşırı istedi bu ayın 20 sinde normalde adet zamanı olması gerekiyo adetim gelmezse doktora gidip gebelik testi yapcaz sizce hamile kalırmıyım çok istiyorum allhım isteyen herkese nasip etsin
Anlamadım ben çatlatma iğnesi oldunuz 25 nisanda sonrasında adet oldunuz mu? Adet Zaman'ı 25 nisanda çatlatma olunmuşsa 10 mayıs gibi adet olmanız lazım.20 mayıs adet zamanınız olmaz ki.[/QUOTE geçen ay 20 sinde adet almuştum ayda bir olduğum için bu ayda 20 sinden sonra gelmzs ise test yapılcak ama şöylede bir korkum var hep ilaçla adet grüyorum sadece gecen ay ilac kullanmadan adet gördüm bu ay adet görmzsem ve hamilede kalmzsam cok kötü olurum
Çok tşk ederim yık kafama takmıyorum da bazen öyle aklıma takılıyorHayırlısıyla olmuştur inşallah.. ama olmazsa bile kendinizi üzmeyin vardır bi vakti saati deyin. Bu konuda kafayı takmak da olumsuz etkiliyo çünkü.. dualarım sizinle
Hep dua ediyorum umarım hayırlısıyla olur sizlerde dua edinBen ekimde klomen tedavisi oldum çok umutluydum kesin kalırım dedim her dediğini de yaptım dr un ama kalamadım. Bu sana hayal kırıklığı olmasın demekki nasip değilmiş dedim ocakta kendi kendime tedavisiz kaldım.pko olmama rağmen.ilki de kendiliğinden olmuştu .çok şükür sana da nasip etsin olumsuz olursa canını sıkma .Allah ne zaman kısmet ederse o zaman oluyor.dua et lütfen.
Evet nasip olursa tabiki yumurtlama sürecindeyken olmuş.İhtimsl var.Merhaba hamişler hamişler kalmak isteyenler.. Ben de hamiş kalmak istiyorum. Adetim 28 günde bir olur. Mayıs 3 ünde adetim başladı. Ayın üçüne göre hesapladıgımda yumurtlama günüm 17si yani bugün . Ben eşimle 15 i 16 ya bağlayan gecede beraber oldum. 3 defa boşalma gerçekleşti. Eşimde yurt dışına cıkmak zorunda kaldı. Tam günümde beraberlik yaşayamadık. Hamiş kalırmıyım.
Kısa Zaman'da nasip olacaktır.Merak etme ben de çok görüyordum.Demek ki olacak dedim Allah'a havale ettim.Bu ikinci hamileliğim ilki alındı ama inşallah saglıklı ilerler moral bozmak yokO kadar çok istiyorum ki anlatamam rüyalarıma giriyor artık. 1 haftadır aynı rüyayı görüyorum bebeğimin kokusunu çekiyorum içime
İnsan en çok istediğiyle sınanırmış.Çocuksuz da yaşarım dediğin an oluyor emin ol.Kafanı rahat tut olur.Yaş kaç kiRabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Olmazsa diye cok korkuyorum beni hayata bağlıcak o o kadar çok istiyorum ki ben annesiz babasız büyüdüm. Rabbim nasip ederse cok güzel yetiştircem dua edin bana olsun
Kaç senelik evlisiniz ki.Ben 3 yıllık evliyim ve 26 oluyorum ne aşamalardan geçtik.Olur tabi eşin kontrole gitti miZaman nasıl geçicek şimdi ya cok heyecanlıyım bi problem yoksa kesin olur herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?