Gebelik

1 senelik evliyiz. İkimizede problem yok. Eşimde cok istiyor bende cook istiyorum.. Bi cabamız olmadı. Çoğu zamn korunmuyoruz da. Amaa nasip olmadı inşallah şimdi olur

Siz şimdi hamiş siniz ne kadar güzel. Gün hesaplayarak mı oldu. Tam günümde mi beraberlik yasadınız

1 senelik evliyiz. İkimizede problem yok. Eşimde cok istiyor bende cook istiyorum.. Bi cabamız olmadı. Çoğu zamn korunmuyoruz da. Amaa nasip olmadı inşallah şimdi olur
E daha yenisiniz ya normal ki.Eşin kontrol oldu degil mi.Biz taaaa 1.5 yıl sonra eşimdeki problemden ameliyat yaptırdık eşime.anca düzeldi.

Siz şimdi hamiş siniz ne kadar güzel. Gün hesaplayarak mı oldu. Tam günümde mi beraberlik yasadınız
Benim eşim Deniz subayı pek evde olmuyor.Hatta şimdi de seyirde.Evde kendim Ovulasyon testiyle 2. Ye hamile kaldım şükür.Takip yaparak yani

Rabbim kavuşmasını nasip etsin. Çok zor benim eşimde özel bi şirkette satın alma uzmanı olarak çalışıyor sürekli yurt dışına cıkmak zorunda kalıyor. Bu heyecanı onunla Yasamayı o kadar isterdim ki çünkü bizim bizden baska kimsemiz yok. Zor bi durum

Peki ben gebe kalırsam bugun döllenme olucak bugun yumurtlama günüm bunu kolaylaştırıcı birsey varmı acaba. Yoksa takdiri ilahi mi diyeyim

Allahım tez vakitte nasip etsin daha çok yenisiniz korkma hiç.

Peki ben gebe kalırsam bugun döllenme olucak bugun yumurtlama günüm bunu kolaylaştırıcı birsey varmı acaba. Yoksa takdiri ilahi mi diyeyim
Beline yastık koy ve kalkma 1 saat falan.Hayıt otu içebilirsin bu ay olmazsa .Ben bu ay ilk kez Hayıt otu kullandım

Can'ım kilo var mı sende.Yani balıketli falan Mısın
66 kiloydum şuan 63 oldum pilatese gidiyorum hafta da 3 gün polikistik over vardı bende 6 yıl bekarlığımdan beri doğum kontrol hapı kullandım adet olabilmek için onu kuıllnmadn olmuyordum bu rahatsızlığım başlamadn önce 49 kiloydum 6 yılda 17 kilo aldım daha şuan 3 kilosunu verdim

Boyun da uzun degil sanırım.Ben kilo verince hamile kaldım çünkü.O yüzden kilo sordum bende de pko var

Kızlar merhaba ben 7 mayısta da bi beraberlik yasamıstm adetten sonra. Bugun bi test yapmak istedim. Çok silik 2. Çizgiyi gördüm

Eklentiler

• IMG_20170519085701.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 44
Boyun da uzun degil sanırım.Ben kilo verince hamile kaldım çünkü.O yüzden kilo sordum bende de pko var
Merhaba kac kiloydunuz. Ve kac kilo verince gebe kaldınız. Bende de pco var. Ve 3.5 kilo verdim. Bu ay şüpheliyim. Aksam test yaptırcam 6 gun kaldı adetime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…