Gebelik

Merhaba kac kiloydunuz. Ve kac kilo verince gebe kaldınız. Bende de pco var. Ve 3.5 kilo verdim. Bu ay şüpheliyim. Aksam test yaptırcam 6 gun kaldı adetime.
Merhaba öncelikle :) 75 kilo falandım 4 ayda 61 kiloya düştüm 5. Ayda hamileydim.Şuan da 61 im hala ve pko kalmadı şükür.

Merhaba öncelikle :) 75 kilo falandım 4 ayda 61 kiloya düştüm 5. Ayda hamileydim.Şuan da 61 im hala ve pko kalmadı şükür.
Masallah benim de hedefim 60.72 kiloydum suan 68 küsurum. 15 20 gunde. Boyle duydukça umut oluyo benim gibi pcolulara. Suan şüphem oldugu icin spor yapamıyorum. Sporsuz da cok zor gidiyo zaten. Tebrik ederim insallah. Sağlıkla kucağına alırsın bebişini.

7ai adet bitiş günü 3ünde adet oldu 7 sinde bitti gece beraber olduk temizlendikten sonra. Ama adet bitimi diye önemsemedim. Yumurtlamam 17 si idi 16 sında da tekrar esim gelince beraber oldum. Ama inanılmaz sol kasık ağrım var.

Önerim var spor yapmıyorsanız da kilolar gider
1. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yenmeli
2. Bol su içilmeli
3. Meyvesuyu kola asitli içecekler içilmemeli
4. Pirinç tüketilmemeli onun yerine bulgur tüketilmeli
5. Tatlı çok yenmemeli
6. Adetten sonra Yeşilçay içilmeli
7. Salata ve yogurt yenmeli akşam yemeklerinde bolca. Bunları yaparsanda kilo gider merak etme.:) zayıflayınca pko da yok oluyor

Sen 7 mayısta beraberlik oldu demişsin hamileysen 7 mayısla alakası yok hamileliğin 16 mayısla alakası var :)

Allah razı olsun. Tamamı olmasa da dikkat ettiklerim var saydıkların arasında. O sekilde kilo verdim artı spor.

Allah razı olsun. Tamamı olmasa da dikkat ettiklerim var saydıkların arasında. O sekilde kilo verdim artı spor.
Zaten spor yumurtlama olana kadar olmalı.Akşam yemeği erken yemeye özen göster 6 gibi...Gece acıkırsan pul biberli yogurt ye yağ yakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…