Gebelik

Çok korkuyorum yanlıştır diye
Hayırlısı demek lazım canım önce ama bence hemen yaptır öyleyse inşallah aksi olmaz ama öyle ise daha büyük yıkım olur ama öncesinde hormon tedavisi düşük kürtaj falan yoksa doğru oluyor bu testler genelde çok az yanılma payi

Çok korkuyorum yanlıştır diye
Hayırlısı demek lazım canım önce ama bence hemen yaptır öyleyse inşallah aksi olmaz ama öyle ise daha büyük yıkım olur ama öncesinde hormon tedavisi düşük kürtaj falan yoksa doğru oluyor bu testler genelde çok az yanılma payi

Yarın sabah 8 de gidicem kan vermeye o kadar korkuyorum ki anlatamam. Yok daha önce öyle birsey yasamadm çok şükür.

Kan vermeye gidiyorm ama kalbime inecek nerdeyse. Bi tuhaf hissediyorum kendimi zaten dün cok dua ettim yattım Rabbim varsa göster rüyamda diye. Rüyamda da gördüm. Bilmiyorm bu sefer cok etkilendim yoksa kahrolurum

Kalbim duracak ya yemin ederim ya bide birsey sorucam kızlar ben kalp hastasıyım bebeğe bir zararı olurmu acaba varsa eger öyle birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…