- 3 Kasım 2016
- 514
- 763
- 103
- 35
- Konu Sahibi Meltemhasan
-
10.gününde mi yumurtladın. Nasıl anladın. Ovu Test mi yaptın. Uzayan akıntın mı geldi.Benim hesabıma göre 17 si yumurtlama günümsü
Yaaaa gebesin inşallah. Hemen kan testi yaptırıp sonucu belirtir misin bize de. Benim de 6 gunum var akşam kan testi yaptırcam. Belirtilerin nelerdi yazar mısın.Kızlar adetime 6 gün var test yaptım dün bir şey çıkmadı bugün silik çizgi çıktı sizce var mıdır bir şey
Gebe kalmıs olabilirsin ama bu kadar erken belli olması garip.Adet bitiminde gebe kalan cok insan var aslında. Hayallerim yıkıldı suan
canım bende belirti olmadı akinti disinda inanilmaz beyaz akintim var sadeceYaaaa gebesin inşallah. Hemen kan testi yaptırıp sonucu belirtir misin bize de. Benim de 6 gunum var akşam kan testi yaptırcam. Belirtilerin nelerdi yazar mısın.
Canim ben ovulasyon testiyle baktım 9 unda yumurtalama oldu dün test yaptım bir şey çıkmadi bugün yaptım böyle çıktı var mı gebelik inşallahYumurtlama olduktan 10 11 gün sonra
canım bende de pko var hormonlarum normal ama görünürde var diyor doktor yaklaşık 2 senedir evliyiz 10 aydır felan bebek dşünüyoruz olmuyor ve en cokda tam yumurtlama zamanlarında eşimin hep görevi nöbeti cıkıyor bu 3.ayım klomen kullanıyorum eşim olmadığı için hep çatlatma iğnelerini vurunamadım bende bu byüzden kiloma dikkat etmeye calışıyorum gecen yaz 6-7 kilo verdim 68 den 62 ye düştüm şuan 63-64 üm tekrar dikkat edeyim 50 lilere düşeyim diyorum ama veremiyorum gibi bu kilolarda sabitlendimÖnerim var spor yapmıyorsanız da kilolar gider
1. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yenmeli
2. Bol su içilmeli
3. Meyvesuyu kola asitli içecekler içilmemeli
4. Pirinç tüketilmemeli onun yerine bulgur tüketilmeli
5. Tatlı çok yenmemeli
6. Adetten sonra Yeşilçay içilmeli
7. Salata ve yogurt yenmeli akşam yemeklerinde bolca. Bunları yaparsanda kilo gider merak etme.:) zayıflayınca pko da yok oluyor
Var Can'ım evet çıkmış işte hayırlı olsun :)Canim ben ovulasyon testiyle baktım 9 unda yumurtalama oldu dün test yaptım bir şey çıkmadi bugün yaptım böyle çıktı var mı gebelik inşallah
Yediklerine dikkat etmen bile yeterli.Yağlı şeyler yersen hamile kalman güçleşebilir.Kilo ver sen bir yandan da eşin yanındayken çatlatmam iğnesine devam et daha çok yenisiniz siz.Biz 3 yıldır evliyiz benim eşim de hep görevde şans eseri denk geldi şuan yok eşim 1 haftadır.Ve eşin çakşır suyu içsin bence.Sende Hayıt suyu içersen fayda sağlar.canım bende de pko var hormonlarum normal ama görünürde var diyor doktor yaklaşık 2 senedir evliyiz 10 aydır felan bebek dşünüyoruz olmuyor ve en cokda tam yumurtlama zamanlarında eşimin hep görevi nöbeti cıkıyor bu 3.ayım klomen kullanıyorum eşim olmadığı için hep çatlatma iğnelerini vurunamadım bende bu byüzden kiloma dikkat etmeye calışıyorum gecen yaz 6-7 kilo verdim 68 den 62 ye düştüm şuan 63-64 üm tekrar dikkat edeyim 50 lilere düşeyim diyorum ama veremiyorum gibi bu kilolarda sabitlendim
elimden geldiğince ben eşim dikkat ediyoruz yediklerimize ben zaten dikket etmesem alıyorum hayıt tohumu aldımama ben 2 aydır klomen le bal cörek otu tarcın yapıyorum ve yumurtalarım 14.günde yeterli boyuta geliyor o yüüzden ekstra bisey yapmayayım dedim eşimde bi sorun yok ama caksır suyu neye iyi geliyorYediklerine dikkat etmen bile yeterli.Yağlı şeyler yersen hamile kalman güçleşebilir.Kilo ver sen bir yandan da eşin yanındayken çatlatmam iğnesine devam et daha çok yenisiniz siz.Biz 3 yıldır evliyiz benim eşim de hep görevde şans eseri denk geldi şuan yok eşim 1 haftadır.Ve eşin çakşır suyu içsin bence.Sende Hayıt suyu içersen fayda sağlar.
Sperm sayısı ve hızını arttırıyor.Ben klomenle hamile kalamadım hiç.Hayıt otu kullandım adetim kendiliğinden düzene girdi.27 28 güne düştü zaten 2. Adette hamileyimelimden geldiğince ben eşim dikkat ediyoruz yediklerimize ben zaten dikket etmesem alıyorum hayıt tohumu aldımama ben 2 aydır klomen le bal cörek otu tarcın yapıyorum ve yumurtalarım 14.günde yeterli boyuta geliyor o yüüzden ekstra bisey yapmayayım dedim eşimde bi sorun yok ama caksır suyu neye iyi geliyor
klomen i bırakınca hayıta başlayayım ama sen nasıl kullandın bu arada şuan hamile misinSperm sayısı ve hızını arttırıyor.Ben klomenle hamile kalamadım hiç.Hayıt otu kullandım adetim kendiliğinden düzene girdi.27 28 güne düştü zaten 2. Adette hamileyim
Kan testi yaptırsam belli olur mu kesinVar Can'ım evet çıkmış işte hayırlı olsun :)
Evet bugün adet günümdü olmadım da.Adet olunca arada sırada azar azar iç yine de düzenliyor.14. Gün bırak içmeyi düzenler adeti zaten.klomen i bırakınca hayıta başlayayım ama sen nasıl kullandın bu arada şuan hamile misin
Olur tabi neden olmasın .Kan testi yaptırsam belli olur mu kesin
adetimin 5. günü şuan ac karnına mı nasıl içiyorsun şuan bnede tohumu vardaEvet bugün adet günümdü olmadım da.Adet olunca arada sırada azar azar iç yine de düzenliyor.14. Gün bırak içmeyi düzenler adeti zaten.
Ben kafaya göre akşam içtim 8 9 gibi yada ne Zaman aklıma gelirse.Vakti önemli degil benceadetimin 5. günü şuan ac karnına mı nasıl içiyorsun şuan bnede tohumu varda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?