Gebelik

Kızlar adetime 6 gün var test yaptım dün bir şey çıkmadı bugün silik çizgi çıktı sizce var mıdır bir şey

Eklentiler

• 20170519_142914.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 30
  • 20170519_142914.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar adetime 6 gün var test yaptım dün bir şey çıkmadı bugün silik çizgi çıktı sizce var mıdır bir şey
Yaaaa gebesin inşallah. Hemen kan testi yaptırıp sonucu belirtir misin bize de. Benim de 6 gunum var akşam kan testi yaptırcam. Belirtilerin nelerdi yazar mısın.

canım bende de pko var hormonlarum normal ama görünürde var diyor doktor yaklaşık 2 senedir evliyiz 10 aydır felan bebek dşünüyoruz olmuyor ve en cokda tam yumurtlama zamanlarında eşimin hep görevi nöbeti cıkıyor bu 3.ayım klomen kullanıyorum eşim olmadığı için hep çatlatma iğnelerini vurunamadım bende bu byüzden kiloma dikkat etmeye calışıyorum gecen yaz 6-7 kilo verdim 68 den 62 ye düştüm şuan 63-64 üm tekrar dikkat edeyim 50 lilere düşeyim diyorum ama veremiyorum gibi bu kilolarda sabitlendim

Yediklerine dikkat etmen bile yeterli.Yağlı şeyler yersen hamile kalman güçleşebilir.Kilo ver sen bir yandan da eşin yanındayken çatlatmam iğnesine devam et daha çok yenisiniz siz.Biz 3 yıldır evliyiz benim eşim de hep görevde şans eseri denk geldi şuan yok eşim 1 haftadır.Ve eşin çakşır suyu içsin bence.Sende Hayıt suyu içersen fayda sağlar.

elimden geldiğince ben eşim dikkat ediyoruz yediklerimize ben zaten dikket etmesem alıyorum hayıt tohumu aldımama ben 2 aydır klomen le bal cörek otu tarcın yapıyorum ve yumurtalarım 14.günde yeterli boyuta geliyor o yüüzden ekstra bisey yapmayayım dedim eşimde bi sorun yok ama caksır suyu neye iyi geliyor

Sperm sayısı ve hızını arttırıyor.Ben klomenle hamile kalamadım hiç.Hayıt otu kullandım adetim kendiliğinden düzene girdi.27 28 güne düştü zaten 2. Adette hamileyim

Sperm sayısı ve hızını arttırıyor.Ben klomenle hamile kalamadım hiç.Hayıt otu kullandım adetim kendiliğinden düzene girdi.27 28 güne düştü zaten 2. Adette hamileyim
klomen i bırakınca hayıta başlayayım ama sen nasıl kullandın bu arada şuan hamile misin

klomen i bırakınca hayıta başlayayım ama sen nasıl kullandın bu arada şuan hamile misin
Evet bugün adet günümdü olmadım da.Adet olunca arada sırada azar azar iç yine de düzenliyor.14. Gün bırak içmeyi düzenler adeti zaten.

Evet bugün adet günümdü olmadım da.Adet olunca arada sırada azar azar iç yine de düzenliyor.14. Gün bırak içmeyi düzenler adeti zaten.
adetimin 5. günü şuan ac karnına mı nasıl içiyorsun şuan bnede tohumu varda

inşlh olursunuz. ama stres yapmayın lütfen ben bu ay hamile kalmam dediğim ay hamile kaldım az stres çok morel meleğim ve benim dualarımız sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…