Gebelik

Aselelisargun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
1
0
1
29
Merhaba ben 11 haftalık gebeyim. İstanbul Yenibosna Özel İlke Hastanesine gidiyorum . İkili uçlu test yaptirmayi düşünüyorum . Gebelik sürecinde İlke Hastanesinde ikili uçlu test yaptıran varsa fiyatini söyleyebilir mi ? Ve doğum yapan varsa ücretini ? Teşekkürler .

Son düzenleme:
Yalnız konuyu yanlış yere açmışsınız, konu taşınır büyük ihtimal ??

Ben antep de gidiyorum hastaneye.ikili test 10 lira dediler...bana çok uygun geldi :) özel e gidiyorum ama devletle anlaşmalı.enekli sandığına bağlıyım.

Ben o testleri uygun bulmuyorum.
Hep sonuçları yanıltıcı arkadaşımın bebeğine dawn sendromu dediler.
O kadar üzülmüş ağlamış .
Çok şükür sağlıklı bebişi .
Yanıltıcı olabiliyor ...

kadın doğumu aradığında hepsinin ücretini söyleyeceklerdir.
veya bir muayeneye gittiğinde de sorabilirsin.
daha kolay olmazmıydı:))

yanlış yönlendirmeyin konu sahibini. testte direk şu bu denmez olasılık söylenir. benim oğlumda 1/200.000 çıkmıştı mesela bu düşük bi olasılık kiminde 1/20 çıkıyor bu yüksek olasılık anlamına geliyor ve başka testler de yapılıyor. bi de sadece zeka ile ilgili değil başka veriler de koyuyor ortaya. tıp biliminin yapılmasını gerekli dediği şeyleri biz kendi aklımızca uygun bulmuyorum diyerek küçültmeyelim lütfen.

konu sahibi arkadaşım rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasıp etsin. bu konuyu gebelik bölümüne taşıtırsan orada daha sağlıklı cevap bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…