Bnm ilk oldugu icin bn cok acemiyim hic bisey bilmiyorum ama dediler hcg normal 1 hafta sonra tekrar test yaptir diyeKanda bakıp nasıl normal dediler beta hcg bakmadılar mi ?
Hcg kaç çıktı?Bnm ilk oldugu icin bn cok acemiyim hic bisey bilmiyorum ama dediler hcg normal 1 hafta sonra tekrar test yaptir diye
Sadece hcg normal dediler ben asıri derecede kasiklarimda sanciyla gittim bende polistik over var onlar kistin patladigini sandilar ama patlamamisti bide bu arada bu kist gebelige engel olur muHcg kaç çıktı?
Valla tecrubesiz oldugum icin sormadim da sadece normal dediler ama ilk once bos bi kese var dediler gebe olsanda simdi gorunmez dediler sonra da yumurtaligin yaninda su birikmis dediler yarinda kadin doguma gidicem su birikmesi icinHCG 20’nin üzerindeyse hamilesin :)
Valla tecrubesiz oldugum icin sormadim da sadece normal dediler ama ilk once bos bi kese var dediler gebe olsanda simdi gorunmez dediler sonra da yumurtaligin yaninda su birikmis dediler yarinda kadin doguma gidicem su birikmesi icin
Ama sonucu size vermeleri gerekiyordu. Yarın tekrar yaptırın normal ne demek? Normal diye bir şey olamaz. Ya gebesinizdir ya da değilsinizdir. Hastanenin laboratuvarını arayıp sonucu öğrenebilirsiniz şimdi.Sadece hcg normal dediler ben asıri derecede kasiklarimda sanciyla gittim bende polistik over var onlar kistin patladigini sandilar ama patlamamisti bide bu arada bu kist gebelige engel olur mu
Bos gebeliktende cok korkuyorum dediler bos gebelik gecirenlerin sonra da cocugu olmayan varmis daha bi korktum insallah hamileyimdirAnladım canım mutlaka hcg değerine baktır dediğim gibi 20’nin üzerindeyse hamilesin(dir inşallah, boş gebelik de olabilir). Geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin.
Bebek olabilir ama genelde 7. Haftalara doğru görünür dikkat edin bol bol dinlenin ağır kaldırmayın ağrı olur hep normalMrb arkadaslar size bi sorum olucak ben en son 4 eylulde adet oldum ve simdi adetim 4 gun gecikti gecen gun kasiklarıma giren asiri kramlardan dolayı acillik oldum ve kan tahlili yaptilar normal dediler ultrasonla baktilar bos bi kese gibi bisey var dediler acaba hamile olabilirmiyim bebek gorunur mu 4 haftadan sonra aklım cok karıstı bilen varsa soylesin lutfen
Bos gebeliktende cok korkuyorum dediler bos gebelik gecirenlerin sonra da cocugu olmayan varmis daha bi korktum insallah hamileyimdir
Ben acilde yaptirdim testi cok sancim oldugu icin gittim kist vardi bende polistik over kistin patlamasindan suphelendiler acilden alabilirmiyim bilmiyorum ama yarin k.dogumdan test yaptirayimAma sonucu size vermeleri gerekiyordu. Yarın tekrar yaptırın normal ne demek? Normal diye bir şey olamaz. Ya gebesinizdir ya da değilsinizdir. Hastanenin laboratuvarını arayıp sonucu öğrenebilirsiniz şimdi.
Yumurtaligin yaninda sivi birikmis dediler acaba o ne icin oldu bilginiz var miSiz bence doktorunuzu değiştirin, öyle bir saçmalık olur mu hiç?
Bos kese var dediler ama erken gebelik olsa da gorunmez dediler bakalim hayirlisi olsn insallahBebek olabilir ama genelde 7. Haftalara doğru görünür dikkat edin bol bol dinlenin ağır kaldırmayın ağrı olur hep normal
Yumurtaligin yaninda sivi birikmis dediler acaba o ne icin oldu bilginiz var mi
Yarinda onun icin gidicem neymis diyeHiç bir fikrim yok canım kusura bakma
Hcg normal demek nasıl yani bence sana ya hamilesin yada değilsin demeleri lazinMrb arkadaslar size bi sorum olucak ben en son 4 eylulde adet oldum ve simdi adetim 4 gun gecikti gecen gun kasiklarıma giren asiri kramlardan dolayı acillik oldum ve kan tahlili yaptilar normal dediler ultrasonla baktilar bos bi kese gibi bisey var dediler acaba hamile olabilirmiyim bebek gorunur mu 4 haftadan sonra aklım cok karıstı bilen varsa soylesin lutfen
O haftada boş olması normal zaten canım merak etme dua et hayırlısı olsun kafanı takma yani benim 7. Haftada gördük bebeği 5. Haftada da kese vardı sadece o yüzden diyorum sen kendine dikkat et yeterBos kese var dediler ama erken gebelik olsa da gorunmez dediler bakalim hayirlisi olsn insallah
Sonuc normal dediler 1 hafta sonra tekrar test yaptir dediler sadece bu kadarHcg normal demek nasıl yani bence sana ya hamilesin yada değilsin demeleri lazin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?