- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
Hiç bir fikrim yok canım kusura bakma
Acaba dış gebelikmi inşallah değildir hem kese boş demişler hemde fazla kasık ağrım varmış inşallah sağlıklı gebeliktirSonuc normal dediler 1 hafta sonra tekrar test yaptir dediler sadece bu kadar
Insallah ya suan beni o kadar mutlu ettiniz ki anlatamam rabbim insallah nasip eder hayirlisi olsun bakalim nolucakO haftada boş olması normal zaten canım merak etme dua et hayırlısı olsun kafanı takma yani benim 7. Haftada gördük bebeği 5. Haftada da kese vardı sadece o yüzden diyorum sen kendine dikkat et yeter
Insallah cok korkuyorum dis gebelik olunca da sonra cocugu olmayanlari soyledi cevremdekiler suan asiri derece de psikolojim bozulduAcaba dış gebelikmi inşallah değildir hem kese boş demişler hemde fazla kasık ağrım varmış inşallah sağlıklı gebeliktir
Canm.iyi.düşün İyi olsun inşallah sağlıklı gebelik olucakInsallah cok korkuyorum dis gebelik olunca da sonra cocugu olmayanlari soyledi cevremdekiler suan asiri derece de psikolojim bozuldu
Aminn insallah olur da bende bu dusuncelerden kurtulurumCanm.iyi.düşün İyi olsun inşallah sağlıklı gebelik olucak
Allah aşkına sen nasıl merdiven altı bir hastahaneye gittin bu nasıl bilgilendirme başka bir yere gidebiliyorsan git kuzumMrb arkadaslar size bi sorum olucak ben en son 4 eylulde adet oldum ve simdi adetim 4 gun gecikti gecen gun kasiklarıma giren asiri kramlardan dolayı acillik oldum ve kan tahlili yaptilar normal dediler ultrasonla baktilar bos bi kese gibi bisey var dediler acaba hamile olabilirmiyim bebek gorunur mu 4 haftadan sonra aklım cok karıstı bilen varsa soylesin lutfen
Ayrıca canım şuan kese oluşmaz diye biliyorum daha çok erken yarın kadın doğumcı Detaylı bakar..Bnm ilk oldugu icin bn cok acemiyim hic bisey bilmiyorum ama dediler hcg normal 1 hafta sonra tekrar test yaptir diye
Bn asiri derecede kasiklarimda sancim oldu gece acile gittim bu testi acilde yaptilar oyle dediler gityigim yerde universite hastanesi aciliydi bilmiyorum yani yarin da kadin doguma gidicem isteAllah aşkına sen nasıl merdiven altı bir hastahaneye gittin bu nasıl bilgilendirme başka bir yere gidebiliyorsan git kuzum
Bakalim hayirlisi olsunAyrıca canım şuan kese oluşmaz diye biliyorum daha çok erken yarın kadın doğumcı Detaylı bakar..
İnşAllah canım benim çok dinlen çok ağrın olursa doktora git mutlaka ayaklarının altına yastık koyarak uzanInsallah ya suan beni o kadar mutlu ettiniz ki anlatamam rabbim insallah nasip eder hayirlisi olsun bakalim nolucak
Çok zor mesela bende senin gibiyim doktor bana tam hamilesin demedi bende 1 hafta bekliycemAminn insallah olur da bende bu dusuncelerden kurtulurum
Alabilirsiniz tabiki. Sonuçta hangi hastanenin aciliyse laboratuvarda yapılıyor o testler. Bir daha para vermeyin arayın şimdi hastaneyi ve laboratuvara bağlanmak istiyorum deyin sorun.Ben acilde yaptirdim testi cok sancim oldugu icin gittim kist vardi bende polistik over kistin patlamasindan suphelendiler acilden alabilirmiyim bilmiyorum ama yarin k.dogumdan test yaptirayim
Dediklerinizi dikkate alicam allah razi olsunİnşAllah canım benim çok dinlen çok ağrın olursa doktora git mutlaka ayaklarının altına yastık koyarak uzan
Sizdende inşAllahDediklerinizi dikkate alicam allah razi olsun
Akilda bir suru soru isareti oluyo korkuyosun olacak mi olmayacak mi diye zor valla gercekten bide herkez bisey diyo canini daha sıkıyolar insanin bos gebelikse hamile kalamassin falan filanÇok zor mesela bende senin gibiyim doktor bana tam hamilesin demedi bende 1 hafta bekliycem
Tamam bi deneyeyimAlabilirsiniz tabiki. Sonuçta hangi hastanenin aciliyse laboratuvarda yapılıyor o testler. Bir daha para vermeyin arayın şimdi hastaneyi ve laboratuvara bağlanmak istiyorum deyin sorun.
Aynen canm ya valla çok zor beklemekte olmlumsuzluklardaAkilda bir suru soru isareti oluyo korkuyosun olacak mi olmayacak mi diye zor valla gercekten bide herkez bisey diyo canini daha sıkıyolar insanin bos gebelikse hamile kalamassin falan filan
Rabbim yardimcimiz olsun cumlemizinde bizim de gonulumuze gore hayirlisini versin insallahAynen canm ya valla çok zor beklemekte olmlumsuzluklarda
Amin canm insallah bizin ailede herkes hamile maşallah eltim in kizi gorumcemin kızı bende yarı hamile sayılırım doktora göreRabbim yardimcimiz olsun cumlemizinde bizim de gonulumuze gore hayirlisini versin insallah
Ne guzel insallah tam anlamiyla hamile derker de siz de rahatlarsinizAmin canm insallah bizin ailede herkes hamile maşallah eltim in kizi gorumcemin kızı bende yarı hamile sayılırım doktora göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?