Gebelik

O haftada boş olması normal zaten canım merak etme dua et hayırlısı olsun kafanı takma yani benim 7. Haftada gördük bebeği 5. Haftada da kese vardı sadece o yüzden diyorum sen kendine dikkat et yeter
Insallah ya suan beni o kadar mutlu ettiniz ki anlatamam rabbim insallah nasip eder hayirlisi olsun bakalim nolucak

Acaba dış gebelikmi inşallah değildir hem kese boş demişler hemde fazla kasık ağrım varmış inşallah sağlıklı gebeliktir
Insallah cok korkuyorum dis gebelik olunca da sonra cocugu olmayanlari soyledi cevremdekiler suan asiri derece de psikolojim bozuldu

Insallah cok korkuyorum dis gebelik olunca da sonra cocugu olmayanlari soyledi cevremdekiler suan asiri derece de psikolojim bozuldu
Canm.iyi.düşün İyi olsun inşallah sağlıklı gebelik olucak

Allah aşkına sen nasıl merdiven altı bir hastahaneye gittin bu nasıl bilgilendirme başka bir yere gidebiliyorsan git kuzum

Bnm ilk oldugu icin bn cok acemiyim hic bisey bilmiyorum ama dediler hcg normal 1 hafta sonra tekrar test yaptir diye
Ayrıca canım şuan kese oluşmaz diye biliyorum daha çok erken yarın kadın doğumcı Detaylı bakar..

Allah aşkına sen nasıl merdiven altı bir hastahaneye gittin bu nasıl bilgilendirme başka bir yere gidebiliyorsan git kuzum
Bn asiri derecede kasiklarimda sancim oldu gece acile gittim bu testi acilde yaptilar oyle dediler gityigim yerde universite hastanesi aciliydi bilmiyorum yani yarin da kadin doguma gidicem iste

Insallah ya suan beni o kadar mutlu ettiniz ki anlatamam rabbim insallah nasip eder hayirlisi olsun bakalim nolucak
İnşAllah canım benim çok dinlen çok ağrın olursa doktora git mutlaka ayaklarının altına yastık koyarak uzan

Ben acilde yaptirdim testi cok sancim oldugu icin gittim kist vardi bende polistik over kistin patlamasindan suphelendiler acilden alabilirmiyim bilmiyorum ama yarin k.dogumdan test yaptirayim
Alabilirsiniz tabiki. Sonuçta hangi hastanenin aciliyse laboratuvarda yapılıyor o testler. Bir daha para vermeyin arayın şimdi hastaneyi ve laboratuvara bağlanmak istiyorum deyin sorun.

Çok zor mesela bende senin gibiyim doktor bana tam hamilesin demedi bende 1 hafta bekliycem
Akilda bir suru soru isareti oluyo korkuyosun olacak mi olmayacak mi diye zor valla gercekten bide herkez bisey diyo canini daha sıkıyolar insanin bos gebelikse hamile kalamassin falan filan

Akilda bir suru soru isareti oluyo korkuyosun olacak mi olmayacak mi diye zor valla gercekten bide herkez bisey diyo canini daha sıkıyolar insanin bos gebelikse hamile kalamassin falan filan
Aynen canm ya valla çok zor beklemekte olmlumsuzluklarda

Rabbim yardimcimiz olsun cumlemizinde bizim de gonulumuze gore hayirlisini versin insallah
Amin canm insallah bizin ailede herkes hamile maşallah eltim in kizi gorumcemin kızı bende yarı hamile sayılırım doktora göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…