Gebelik

Bos kese var dediler ama erken gebelik olsa da gorunmez dediler bakalim hayirlisi olsn insallah

Kiyamam yaa
Her soylenenle kendinizi uzmeyin
Ne sebepsiz kucagi bos insan var,ve ne mutlu neler yasasada bebegini kucaklayan..
Belirsizlik kotu ama beta hcg degerini takip ettir.Cok yeniyken gorulmez merak etme.Sadece beta hcg bi yol belirler size.
Hamilelik baslangicinda da bi yumurtada kistik bi olus baslarmis normalmis,diger dedikleride o olabilir.

Insallah cok korkuyorum dis gebelik olunca da sonra cocugu olmayanlari soyledi cevremdekiler suan asiri derece de psikolojim bozuldu

Sen seninle olumsuz konusanlarla konusma en bastan soyleyim.Okudukca bnm sinirim bozuldu.
Bende dis gebelik yasadim.
Yasayip cocugu olanda var hicbiseyi olmayip tekrar dis gebelik yasayanda.
Zaten cok zor bi surec insan keske sadece dusuk yapsaydim ya da kurtaj olsaydim diyor ne kaybinin farkina varabiliyorsun ne kendinin.
Aaa ne tuhaf insanlar var yaa,susturun onlari sizin stresiniz size yeter zaten
2 gunde 1 beta hcg takip ettirin ayni yerde 1 hafta bekleme hic

Aynen de oyle zaten benim stresimin ustune bide herkez bisey soyluyo daha bi stres oluyorum pek bilgim olmadigi icin herkezden bilgi aliyorum kotu bi durum yani Hcg testini saglikocagi yapiyomu yapiyosa iarada mi yapayim yoksa hastanedemi

Bnde polistik over var dediler bildigime gore oda engel olabiliyomus gebelige yumurtlama olmayabiliyomus ondan da cok korkuyorum

Dıs gebelik yasadim diyosunuz ya karin bolgesinde kasiklarda filan sanci oluyomu benim cok oluyo hatta siskinlik oluyo dokunamiyorum bile yani acaba benimde mi oyle bisey var

Aynen de oyle zaten benim stresimin ustune bide herkez bisey soyluyo daha bi stres oluyorum pek bilgim olmadigi icin herkezden bilgi aliyorum kotu bi durum yani Hcg testini saglikocagi yapiyomu yapiyosa iarada mi yapayim yoksa hastanedemi

Saglikocagi erken aliyor testi bide gec ogreniyorsun sonucu bazen.Belki yorar seni.
Ama saglikocagiyla devlet hastanesi ayni,oraya gidiyor zaten kanlar.Ve kayitlarinsa cikiyor.
Imkanin varsa devlet hastanesine git.
Ozelde 45 lira.
Sonra baska bi durum olurda devlete gecmen gerekirse orda yine takibe aliyorlar

Yarin kadin doguma gidicem zaten yumurtaligin yaninda su birikintisi var dediler k.doguma gorun dediler gitmisken hem konrolumu yaptiririm neymis diye hemde test yaptiririm

Bnde polistik over var dediler bildigime gore oda engel olabiliyomus gebelige yumurtlama olmayabiliyomus ondan da cok korkuyorum

Bu son gorulen olusuma gore mi dediler?Onceden mi vardi?

Dıs gebelik yasadim diyosunuz ya karin bolgesinde kasiklarda filan sanci oluyomu benim cok oluyo hatta siskinlik oluyo dokunamiyorum bile yani acaba benimde mi oyle bisey var

Benim son adetim 5 Agustos'tu canim.
Beta degerim ancak sifirlandi igne tedavisi gordum.Oncesinde sikayetim cok olmadi ama olanlarda oluyor.

Yarin kadin doguma gidicem zaten yumurtaligin yaninda su birikintisi var dediler k.doguma gorun dediler gitmisken hem konrolumu yaptiririm neymis diye hemde test yaptiririm

Ilk gittiginde beta hcg degerine bakildiysa hem ondan belirlemis olursunuz biraz daha.insallah guzel haberler alirsin.
Panik yapma,tum detaylari dusun konusulanlari dinle.

Onceden vardi kist gecen hafta gittim polistik over dediler bu cuma gecesi de asiri derecede sanciyla acile gittim kistin patlamasindan korktular sonra apandistten filan ama cok sukur bisey yok tu iste o zaman ilk once bos kese var denildi sonra ikinci defa ultrasona girdim su birikmis kadin doguma git dediler bnde yarin gidicem iste

Yani anne olmak istiyorsun sen cnm polikistik over ne demek, beta HCG nedir bunları nete bile yazsan öğrenirsin iyice araştırman lazım. İmkanı yok bir hastanenin sana normal deyip yollaması gebelik ya vardır ya yoktur, beta HCG 5in altında çıkmıştır gebelik yok denilmek istenmiştir diyeceğim ama nasıl kese gibi birşey görünür. En basitinden hastanenin internet sitesinden sonuca bakabilirsin. Muhakkak bir kadın doğuma git lütfen ve bolca araştır her söylenene inanma, Allah dilerse neler verir. Bana polikistik over tanısı koyulduğu ay hamile kaldım öyle olumsuz olma, annelik umutlu olmaktır, inanmaktır.

Polikistik over sendorumda kist patlamaz o öyle bir şey değildir, ama farkli kistler olabilir adete yakın belirtip yok olan kistler de var ama polikistik demek yumurtalıklarinda gelişip çatlamayan ve orada kalan yumurtaların kist gibi görünmesi demek.

Sen boyle ihtimallerle kendini doldurma.
Guzelce kontrolum olsun kafani rahatlat.
Ne yasarsanda o senin imtihanin hicbiseyi sonmuş gb dusunme,panik yapma.
Ilk duyulanlar zor genelde ama o surecte kendini ne kadar toparlayip harekete gectigin daha onemli.
Normal gebe kalip bebeginde olsa ilk kural 'sabır' hic unutma.

Benim son adetim 5 Agustos'tu,beta hcg degerim ancak düşüyor.Tanısı zor zaman alan bisy,tedavisi desen öyle,riskleri ayri var dış gebeligin..
Evet cok zor ama daha neler yasayan nice insanlar var demek zorundayim.Elbette insaniz icinde bulundugumuz durum bizi etkiliyor ama kendine en buyuk kotulugude iyiligide ancak kendin yaparsin.Her zaman umutlu ol♡

Plostik overide cok arastirdim gebeligin engelleyebilecegini duyunca endiseye kapildim bn zaten herseyi internetten arastiriyorum ama adini duydugum seyleri misal ilk baskarda kistleri dahi bilmiyodum kistim cikinca arastirdim sonra polistik over oldugunu ogrenince onun detayli aramasini yaptim ama bu donem mesela hcg nedir bilmiyodum test yaptilar normal dediler simdi sizlerden ogreniyorum

Hersey imtihan ama ne bileyim ben hic cevremdende iyi bisey duymadigim icin iste kafami rahatlatamiyorum rabbim hayirlisini versin hic bir evi cocuksuz birakmasin bu arada cok destek oldunuz bana gercekten allah razi olsun ❤❤

Hersey imtihan ama ne bileyim ben hic cevremdende iyi bisey duymadigim icin iste kafami rahatlatamiyorum rabbim hayirlisini versin hic bir evi cocuksuz birakmasin bu arada cok destek oldunuz bana gercekten allah razi olsun ❤❤

Amin,cümlemizden♡
Öyle yaparsan enerjini sömürürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…