- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi istanbulaski
-
Insallah ikinci cozgiyi gorursun canimİnşallah canım ya 2 gün var
Bana da iki gün var bakalımm nolacak adetten 4 ,5 gün önce testler negatifti valla salı test yapıcam 28. Gün olacak bakalım :)
İnşallah kuzumm ben idrar değil kan testi yaptm çıkmamıştı.Insallah ikinci cozgiyi gorursun canim❤
Sağol canım Allah razı olsun. Tez vakitte sana da nasip etsin inşallah Rabbim.Kuzum benim ya çok mutlu oldm senin adına
Sağol kuzum benim..Sağol canım Allah razı olsun. Tez vakitte sana da nasip etsin inşallah Rabbim.
Kac günün kaldı adetine?
1 gün erken oldum canımAynı zamanlardayız seninle kuzum hiç bir belirti yok ama. Yumurtlamadan sonra bugün 11.gün senin kaçıncı günün yumurtlamadan somra
Insallah varsa salı günü çıkar canımİnşallah kuzumm ben idrar değil kan testi yaptm çıkmamıştı.
Sağol kuzum benim..28. Gün olacak yarın BAT 29 da olabilir. Yani pazartesi salı kesin bekliyorum adetimi. Ama yumurta çatlayalı 11 gün oldu
İnşallah kuzumm amin dualarını esirgeme benden bir saattir karnımın alt tarafında batma hissi var adet olacakmışım gibi ama bakalım inşallahRabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah tez vakitte canım.
Inşallah enfeksiyonunda geçmiştir ve hamile kalmışsındır arkadaşım.
Hayırlı haberlerini okurum inşallah tez vakitte.
Insallah gebelik belirtisidir canim dinleme kendini fazlaİnşallah kuzumm amin dualarını esirgeme benden bir saattir karnımın alt tarafında batma hissi var adet olacakmışım gibi ama bakalım inşallah
Dinlememeye çalışıyorum kuzumm bugün 15 gündür Meryem suresini okuyorumm birazdan okuyacağım 15. Sureyi Rabbim vesile kılsınInsallah gebelik belirtisidir canim dinleme kendini fazla
Amin insallah bende dun duydum okundugunu hasta olup okuyamadigim icin mealine baktim insanin ici huzur doluyo. Rabbim ol der ve olurDinlememeye çalışıyorum kuzumm bugün 15 gündür Meryem suresini okuyorumm birazdan okuyacağım 15. Sureyi Rabbim vesile kılsın
Aynen öyle kuzumm sağol desteğin için eğer adetim gelmezse çarşamba ya da perşembe kan testi yapacağımAmin insallah bende dun duydum okundugunu hasta olup okuyamadigim icin mealine baktim insanin ici huzur doluyo. Rabbim ol der ve olur
Insallah meleğin seninledir canimAynen öyle kuzumm sağol desteğin için eğer adetim gelmezse çarşamba ya da perşembe kan testi yapacağım ❤
İnşallah kuzumm sağol benimle olduğun için o güzel dualarınlaInsallah meleğin seninledir canimhaberini bekliyorum
Sende oyle canimİnşallah kuzumm sağol benimle olduğun için o güzel dualarınlaeksik olma.
Rabbim hayırlı işaret veriyordur inşallah canım stres yapmadan dinlemeden kendini bekle bakalım neler olacak.İnşallah kuzumm amin dualarını esirgeme benden bir saattir karnımın alt tarafında batma hissi var adet olacakmışım gibi ama bakalım inşallah
Oy kuzumm sağol ya ne iyiisin sen böyle eksik olmaRabbim hayırlı işaret veriyordur inşallah canım stres yapmadan dinlemeden kendini bekle bakalım neler olacak.
Ben hic belirti yasamadim desem yeridir o yüzden birsey diyemicem canim.
Rabnim yar ve yardımcın olsun inşallah muradini tez vakitte kabul etsin inşallah.
Merhaba kızlar
Ovulasyon testinde gebelik sonucu öğrenenlere sesleniyorum
regle yakın ikinci çizgi silik de olsa çıkar mı?
Regle iki gün kala yaptım
Silik de olsa çıktı ikinci çizgi .
Etiketlerseniz sevinirim cevabı görmem için
Teşekkür ederim
TeşekkürlerOvulasyon testiyle öğrenenlerin genelde çizgileri yumurtlama günüymüş gibi koyu oluyormuş canım gebelik testini alıp denesene yarın geç döllenme vs gibi bişey olmadıysa çıkabilir. Laboquick markalı testler çok hassas tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?