- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
Canım az önce idrar testim negatif yaptı. Erken galiba yayok canım benim heray oyle adete yakın koyulaşıyor ama onemlı olan LH en az c kadar koyu olması
Kuzum daha erken negatif çıktı idrar testimyok canım benim heray oyle adete yakın koyulaşıyor ama onemlı olan LH en az c kadar koyu olması
Canim niye adet olmadin o zaman. Kan verebilsen keske . Erken diye cikmamistir belki.Canım az önce idrar testim negatif yaptı. Erken galiba ya
Kuzum kan verecektim kapalıydı. Belki geçen ay olduğu gibi yarın 30.da adet olucam. Ya da inşallah olmam o zaman geciktim derimCanim niye adet olmadin o zaman. Kan verebilsen keske . Erken diye cikmamistir belki.
Insallah olmazsin canim ya. Bende kan verdim bugun kontroller icin ama ultrasonla bakmadi yumurtaliklara. Sonuclari bekliyorum.Kuzum kan verecektim kapalıydı. Belki geçen ay olduğu gibi yarın 30.da adet olucam. Ya da inşallah olmam o zaman geciktim derim
Allah şifa versinInsallah olmazsin canim ya. Bende kan verdim bugun kontroller icin ama ultrasonla bakmadi yumurtaliklara. Sonuclari bekliyorum.
Aaah ahh hayırlısı olsunKuzum kan verecektim kapalıydı. Belki geçen ay olduğu gibi yarın 30.da adet olucam. Ya da inşallah olmam o zaman geciktim derim
Allah şifa versin
Sağol balımm benimm hala adet olmadım bekliyorum vallaAaah ahh hayırlısı olsun
Takipteyiz
Rabbim şifa versin kuzumm sonuçlar bize yaz mutlakaInsallah olmazsin canim ya. Bende kan verdim bugun kontroller icin ama ultrasonla bakmadi yumurtaliklara. Sonuclari bekliyorum.
Sagol canimAllah şifa versin
Bakalim canim alabilirswm sonuclari hastaneye 1 saatRabbim şifa versin kuzumm sonuçlar bize yaz mutlaka
Sağol canım ya eksik olma senHayırlısı olsun inşallah bende merakla bekliyorum
Ben eminimm temiz çıkacak senin sonuçlar Rabbim izniyle kuzummBakalim canim alabilirswm sonuclari hastaneye 1 saat
Insallah kuzumBen eminimm temiz çıkacak senin sonuçlar Rabbim izniyle kuzumm
Sen naptin kuzum var mi biseyBen eminimm temiz çıkacak senin sonuçlar Rabbim izniyle kuzumm
Uzulme kuzum biz de seninle umutlandik olsun bi dahaki aya nasip olur insallah hepimize.Kızlartam bu sabah şimdi uyandım test yaparım diye. Ama kanama gördüm. Bitti bu ay da umudum. sağolun canlarım bana destek oldunuz hep
Balım sağolun ama bu gün yengemin gebe olduğunu öğrendim üzüntüm geçti bende dualarla sabredicem bu ay. Adetim bitince de yine soğan suyu içicem belki de bende iltihap varda tutunamıyor bebek.Uzulme kuzum biz de seninle umutlandik olsun bi dahaki aya nasip olur insallah hepimize.
Aynen canim bende yarin basliyorum. Rabbim hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip etsin. Darisi bize insallahBalım sağolun ama bu gün yengemin gebe olduğunu öğrendim üzüntüm geçti bende dualarla sabredicem bu ay. Adetim bitince de yine soğan suyu içicem belki de bende iltihap varda tutunamıyor bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?