Parca normal zamanda da olabiliyor kan icerde birikince de oyle parcali gelebiliyormus17 sindeidrar yolları enfeksiyonumdan idrar tahlili yaptım bakteriler vardı negatif ondan reglm kahverengi gelmiş olabilir mi çok stres yaptım 22 sinde HCG 0.100 çıkt29 unda akşam test yaptım negatif çıktı 30 unda adet oldum kahverengi ilk akıntılar sonra kirmizya döndü parlecalar vardı benim prolaktiin değerim 47 çıktı ve fsh 3.56 Tsh 4.2 bu değerlere göre gebelik varmı bilmiyorum yardımcı olur musunuz ben hazır hissetmiyorum kendimi parçalar olduğunu görünce düşükten korktum belki bilmeden düşürmus olabiirmym diye
Degerlerinin manasini pek bilmiyorum ama hcg 0 cikmis zatenbambum Üç gün gecikmisti. 27 sinde olmam gerekiyordu geçen ay öyle oldu o kadar tedirginim ki
Degerlerinin manasini pek bilmiyorum ama hcg 0 cikmis zaten
Dusukte olsa kalitesiz bir gebelik oldugu icin sonlanmistir uzulme ama yok gibi normal adette once kahverengi sonra kirmizi oluyor bazenbambum Üç gün gecikmisti. 27 sinde olmam gerekiyordu geçen ay öyle oldu o kadar tedirginim ki
Yani bu değerlerle geç döllenme olabilrmi 22 sinde yapıldı 31 inde benim ultrasonum vardı öyle bişey olsa gözükmez miydiDegerlerinin manasini pek bilmiyorum ama hcg 0 cikmis zaten
Gördüğüm parçalar neydikiGebelik yok değeriniz 0 çkmış
Kist düşürmus olabilir miyim oyle kistler adetle düşüyormuşGördüğüm parçalar neydiki
Dusukte olsa kalitesiz bir gebelik oldugu icin sonlanmistir uzulme ama yok gibi normal adette once kahverengi sonra kirmizi oluyor bazen
Gozukurdu bence bukadar uzamazdi belki ufak belirtiler bile olabilirdi bebek istiyor musunuz deniyor musunuzYani bu değerlerle geç döllenme olabilrmi 22 sinde yapıldı 31 inde benim ultrasonum vardı öyle bişey olsa gözükmez miydi
Şuan düşünmüyoruz yeni evliyiz.Gozukurdu bence bukadar uzamazdi belki ufak belirtiler bile olabilirdi bebek istiyor musunuz deniyor musunuz
Onlar olabilen şeyler.Gördüğüm parçalar neydiki
Sorun yok ozaman dusunmeyin bosverin okadar kolay olmuyor zaten sanirimŞuan düşünmüyoruz yeni evliyiz.
Sorun yok ozaman dusunmeyin bosverin okadar kolay olmuyor zaten sanirim
Gittigini sanmiyorum ama oyle bir durum varsada saglikli olsaydi kalirdi bir yandanda istiyorsunuz sanirimİnsan ginede üzülüyor böyle şeyler olunca
Muallak diyebilirimGittigini sanmiyorum ama oyle bir durum varsada saglikli olsaydi kalirdi bir yandanda istiyorsunuz sanirim
Hayirlisi olsunMuallak diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?