Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet negatıf cıkmıs ama kaset testte nasıl pozıtıf cıktı idrara daha gec karısıyor aslında ama test yanlıstı muhtemeln kötü olmus sizin ıcın boş yere ümitlenmişsinizdirkaset testle kan testı aynı gün mü??
evet negatıf cıkmıs ama kaset testte nasıl pozıtıf cıktı idrara daha gec karısıyor aslında ama test yanlıstı muhtemeln kötü olmus sizin ıcın boş yere ümitlenmişsinizdirkaset testle kan testı aynı gün mü??
Merhaba bende sizinle aynı durumu yaşadım adetim geçince test yaptım pozitif çıktı ama adetim 4 5 gün geçikmişti sonra lekelenmem oldu kan vermeye gittim 0.0 şimdide zaten çok yoğun oluyorum ve benim adetim hiç şaşmazdı
Merhaba bende sizinle aynı durumu yaşadım adetim geçince test yaptım pozitif çıktı ama adetim 4 5 gün geçikmişti sonra lekelenmem oldu kan vermeye gittim 0.0 şimdide zaten çok yoğun oluyorum ve benim adetim hiç şaşmazdı Eki Görüntüle 2806891
[/QUOinsallah bizimde yuzumuz guler