• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Gebelik

Dry ktl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2021
9
0
1
40
Merhabalar yeni uyeyim.ben bugun kastesti yaptirdim 2 hafta once asilama oldum idrar tahlilinde pozitif cikti kanda negatif boyle.olanlar varmi

Eklentiler

• IMG-20210319-WA0010.webp
    IMG-20210319-WA0010.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 34
Merhabalar yeni uyeyim.ben bugun kastesti yaptirdim 2 hafta once asilama oldum idrar tahlilinde pozitif cikti kanda negatif boyle.olanlar varmiı
Merhabalar yeni uyeyim.ben bugun kastesti yaptirdim 2 hafta once asilama oldum idrar tahlilinde pozitif cikti kanda negatif boyle.olanlar varmi
evet negatıf cıkmıs ama kaset testte nasıl pozıtıf cıktı 🤦‍♂️idrara daha gec karısıyor aslında ama test yanlıstı muhtemeln kötü olmus sizin ıcın boş yere ümitlenmişsinizdir🙊kaset testle kan testı aynı gün mü??

evet negatıf cıkmıs ama kaset testte nasıl pozıtıf cıktı 🤦‍♂️idrara daha gec karısıyor aslında ama test yanlıstı muhtemeln kötü olmus sizin ıcın boş yere ümitlenmişsinizdir🙊kaset testle kan testı aynı gün mü??
Ayni gun degil 4 gun arasi var bi normal teste yaptim bide erken gebelik testiyle yaptim evet cok.boyuk hayal kirikligi yasadim

Ayni gun degil 4 gun arasi var bi normal teste yaptim bide erken gebelik testiyle yaptim evet cok.boyuk hayal kirikligi yasadim
ozaman maalesef kimyasal gebelık yaşadınız eger ıdrar testınde gordunuz 4gun sonra kanda göremedıysenız degerınız düşmüş demek..

ya da çatlatma ıgnesı kullandıysan eger o iğnenın etkısıyle pozıtıf gorulmus olabılır.

Evet kulladim tesekkur ederim
Merhaba bende sizinle aynı durumu yaşadım adetim geçince test yaptım pozitif çıktı ama adetim 4 5 gün geçikmişti sonra lekelenmem oldu kan vermeye gittim 0.0 :( şimdide zaten çok yoğun oluyorum ve benim adetim hiç şaşmazdı :(
IMG-20210318-WA0011.webp

Back
X