- 29 Eylül 2020
- 241
- 23
- 48
- Konu Sahibi papatyaskk
-
Canım seni yanıltmak istemem ama benim balımdanda geçmedi bende gebelik için tedavi görüyorum beklemedim şuan... Ama benim ablamın da 1000 küsürdü doktora gitti direk gayet sağlıklıydı.. Ama sen bilirsin tabi karar senin..kızlar merhaba 5 ay önce kimyasal gebelık geçirmiştim ve dün öğrendım ki yenıden hamıleyım beta değerim 1443 çıktı adetim 3-4 gün gecikti..
sorum şu ki kanı çarşamba verdım 2 kat olacak mı dıe cuma da vereyım mı sızce
ctesi doktordan randevu aldım zaten sabah yoksa direkt mi gideyım ?
işte dış gebelıkten korkuyorum kuzumCanım seni yanıltmak istemem ama benim balımdanda geçmedi bende gebelik için tedavi görüyorum beklemedim şuan... Ama benim ablamın da 1000 küsürdü doktora gitti direk gayet sağlıklıydı.. Ama sen bilirsin tabi karar senin..
Anladım canım ama her zaman kötü olacak diye bişey yok bir an önce doktora git ya da dediğin gibi için rahat edecekse tahlil yaptır tekrar içini ferah tut canını sıkma stres yapmaişte dış gebelıkten korkuyorum kuzum
yarın tekrar kan vereceğim beta artışım için 2800 lerde mi olması lazım sağlıklı olması için ilki 1443 dü..Anladım canım ama her zaman kötü olacak diye bişey yok bir an önce doktora git ya da dediğin gibi için rahat edecekse tahlil yaptır tekrar içini ferah tut canını sıkma stres yapma
Valla kaç olur bilmiyorum canım yanlış .. yorum yapmıyımyarın tekrar kan vereceğim beta artışım için 2800 lerde mi olması lazım sağlıklı olması için ilki 1443 dü..
ctesi sabah da randevum var dış gebelık konularını okudukçaa korktum
en son dün verdım kanı 1443 bıde yarın vereceğimValla kaç olur bilmiyorum canım yanlış .. yorum yapmıyım2 katı olucak en son ne zaman yaptın ona göre bak canım
Canım doktorlar %60 artması yeterli diyorlar iki güne bir, yaklaşık 2300-2400 civarı olması gerekli. Ama aklına kötü şeyler getirme ben de eylül ayında kimyasal geçirdim ocak ayında hamile kaldım çok şükür :)kızlar merhaba 5 ay önce kimyasal gebelık geçirmiştim ve dün öğrendım ki yenıden hamıleyım beta değerim 1443 çıktı adetim 3-4 gün gecikti..
inş cnm buradakı dış gebelık konularını okudukça korktumCanım doktorlar %60 artması yeterli diyorlar iki güne bir, yaklaşık 2300-2400 civarı olması gerekli. Ama aklına kötü şeyler getirme ben de eylül ayında kimyasal geçirdim ocak ayında hamile kaldım çok şükür :)
hiç okuma stres en büyük düşman sağlıklı bir gebelik olmaması için bir sebep yok bunu tekrarla sürekli kendine. ne zmana vereceksin testi?inş cnm buradakı dış gebelık konularını okudukça korktum
1443 çıkanı ilk dün verdım bide yarın vereceğim test ertesi gün ctesi de doktordan randevum var zaten sabahtanhiç okuma stres en büyük düşman sağlıklı bir gebelik olmaması için bir sebep yok bunu tekrarla sürekli kendine. ne zmana vereceksin testi?
hayırlı haberlerle inşallah1443 çıkanı ilk dün verdım bide yarın vereceğim test ertesi gün ctesi de doktordan randevum var zaten sabahtan
tamam cnm inş.... çok tşk ederım ılgın içinhayırlı haberlerle inşallahhaberdar et mutlaka :)
Geçen gittiğim doktora msj çektım yanı asıstanına folık asıt başlayın yazmış ctesi geldiğinizde burda da verırsınız kanı yazmışhayırlı haberlerle inşallahhaberdar et mutlaka :)
Ne demek aynı yollardan ben de geçtim :) mutlaka folik asit kullan çok önemli.tamam cnm inş.... çok tşk ederım ılgın için
Geçen gittiğim doktora msj çektım yanı asıstanına folık asıt başlayın yazmış ctesi geldiğinizde burda da verırsınız kanı yazmış
2000 küsürlü opması gerekir canım olurda zaten inşallah hayırlısı cumartesi bebişini görüceksinen son dün verdım kanı 1443 bıde yarın vereceğim
ctesi de zaten randevum var doktorda
Hayırlı olsun canım gayet iyi sonucunkızlar merhaba 5 ay önce kimyasal gebelık geçirmiştim ve dün öğrendım ki yenıden hamıleyım beta değerim 1443 çıktı adetim 3-4 gün gecikti..
ama burda bırının konusunda da dış gebelık olup olmadığı kanıtlanmadan kullanmayın folık asıt yazmışlar kafam karıştı valla cnmNe demek aynı yollardan ben de geçtim :) mutlaka folik asit kullan çok önemli.
inş kuzum ya .. dış gebelıkten korkuyorum2000 küsürlü opması gerekir canım olurda zaten inşallah hayırlısı cumartesi bebişini görüceksin
Değildir inş canım iyi düşün iyi olsuninş kuzum ya .. dış gebelıkten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?