- 17 Aralık 2021
- 277
- En iyi cevaplar
- 1
- 152
- 53
- Konu Sahibi Manisamuradiye
-
Herşey olabilir kan verin kimyasal gebelik falanda olabilir. Veya bazılarında adetten 6 7 gün sonra tam kırmızı çıkar isterseniz yarn tekrarlayın testi.Adetin 2. Günü yapılan test silik çizgi sebebi nedir ?
Çünkü benim cevremde de vardı arkadasım hamileydi ama regl gördü üstüne bilemedimHerşey olabilir kan verin kimyasal gebelik falanda olabilir. Veya bazılarında adetten 6 7 gün sonra tam kırmızı çıkar isterseniz yarn tekrarlayın testi.
Testi tekrarlayın herşey olabilir. Bnm de 4 gün kaldı adete akşam yaptım silik çıktı ilk idrar değil yani ama inşaallah vardır
Çünkü benim cevremde de vardı arkadasım hamileydi ama regl gördü üstüne bilemedi
Regli gördü derken gebeyken regli mi oldu devam etti mi yani gebeligiÇünkü benim cevremde de vardı arkadasım hamileydi ama regl gördü üstüne bilemedim
Evet etti şuan bebeği 2 aylık kucagındaRegli gördü derken gebeyken regli mi oldu devam etti mi yani gebeligi
O zaman hepsi olabilir ya senin zaten silik çıkmış muhtemelen gebelik var. Bence bekleme git bian önce doktora.Evet etti şuan bebeği 2 aylık kucagında
Ya bir de şöyle birşey ben normalde zaten yapmam reglyim diye midem bulanıyor dünden beri gaz sıkıntısı çekiyorum hadi dedim öylelikle bakayım bi sonuç o şekilde oldu işte bakalım hayırlısı artıkO zaman hepsi olabilir ya senin zaten silik çıkmış muhtemelen gebelik var. Bence bekleme git bian önce doktora.
Çok güzel söylüyorsun ama daha önce de testlerimin hepsi çift silik çizgi oldu ama gebelik olmadı ve şuan reglyim sıkıntı da ordaGebelik?kaset testlerde adet gecikmenizden en az 5 gün sonra yapın yazar zaten. Ancak koyulaşıyor. Kimisinin yumurtlaması erken olur daha çabuk yükselir. Geç döllenme olursa daha geç çift çizgi çıkar. Ama çift çizginin tek anlamı var yani başka ne olabilir?
Ya kimyasal gebelik geçiriyorsunuzdur ya da kanda sürekli beta hcg hormonu olmasına sebep olan başka bir durumunuz var. Ya da testler bozuk. Doktora gittiniz mi?Çok güzel söylüyorsun ama daha önce de testlerimin hepsi çift silik çizgi oldu ama gebelik olmadı ve şuan reglyim sıkıntı da orda
Fotografi gördünüz müYa kimyasal gebelik geçiriyorsunuzdur ya da kanda sürekli beta hcg hormonu olmasına sebep olan başka bir durumunuz var. Ya da testler bozuk. Doktora gittiniz mi?
Evet gördüm. Bu şekilde bir anlam ifade etmiyor. Doktora gitmelisiniz.Fotografi gördünüz mü
Bakalım öyle yapıcam artıkEvet gördüm. Bu şekilde bir anlam ifade etmiyor. Doktora gitmelisiniz.
Valla aklıma kimyasalda geliyo yarn ilk işin kan vermek olsun bence.Ya bir de şöyle birşey ben normalde zaten yapmam reglyim diye midem bulanıyor dünden beri gaz sıkıntısı çekiyorum hadi dedim öylelikle bakayım bi sonuç o şekilde oldu işte bakalım hayırlısı artık
Çünkü bende bu şekilde öğrendim gebeliğimi 4 günlük gecikmeyle silik çizgi çıktı. Ama kimyasal oldu daha fazla koyulasmadi testYa bir de şöyle birşey ben normalde zaten yapmam reglyim diye midem bulanıyor dünden beri gaz sıkıntısı çekiyorum hadi dedim öylelikle bakayım bi sonuç o şekilde oldu işte bakalım hayırlısı artık
Canım benim ben reglyim şuanÇünkü bende bu şekilde öğrendim gebeliğimi 4 günlük gecikmeyle silik çizgi çıktı. Ama kimyasal oldu daha fazla koyulasmadi test
Canm zaten kimyasalda da regli oluyosunCanım benim ben reglyim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?