Gebelik

Testi tekrarlayın herşey olabilir. Bnm de 4 gün kaldı adete akşam yaptım silik çıktı ilk idrar değil yani ama inşaallah vardır

O zaman hepsi olabilir ya senin zaten silik çıkmış muhtemelen gebelik var. Bence bekleme git bian önce doktora.
Ya bir de şöyle birşey ben normalde zaten yapmam reglyim diye midem bulanıyor dünden beri gaz sıkıntısı çekiyorum hadi dedim öylelikle bakayım bi sonuç o şekilde oldu işte bakalım hayırlısı artık

Gebelik? kaset testlerde adet gecikmenizden en az 5 gün sonra yapın yazar zaten. Ancak koyulaşıyor. Kimisinin yumurtlaması erken olur daha çabuk yükselir. Geç döllenme olursa daha geç çift çizgi çıkar. Ama çift çizginin tek anlamı var yani başka ne olabilir?

Çok güzel söylüyorsun ama daha önce de testlerimin hepsi çift silik çizgi oldu ama gebelik olmadı ve şuan reglyim sıkıntı da orda

Çok güzel söylüyorsun ama daha önce de testlerimin hepsi çift silik çizgi oldu ama gebelik olmadı ve şuan reglyim sıkıntı da orda
Ya kimyasal gebelik geçiriyorsunuzdur ya da kanda sürekli beta hcg hormonu olmasına sebep olan başka bir durumunuz var. Ya da testler bozuk. Doktora gittiniz mi?

Çünkü bende bu şekilde öğrendim gebeliğimi 4 günlük gecikmeyle silik çizgi çıktı. Ama kimyasal oldu daha fazla koyulasmadi test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…