Gebelik

Aaa öyle mi ama enfeksiyon olsa muhakkak anlardım yanma vs olurdu illaki herhalde
Belki seninkinin sebebi başka bir şeydir. Belki kimyasal olmuş olabilir, Belkide hormonlardan kaynaklı olabilir ama Ama idrar yollarinda enfeksiyon durumu olduğu zamanlar silik çizgi çıktığına çok şahit oldum.

Belki seninkinin sebebi başka bir şeydir. Belki kimyasal olmuş olabilir, Belkide hormonlardan kaynaklı olabilir ama Ama idrar yollarinda enfeksiyon durumu olduğu zamanlar silik çizgi çıktığına çok şahit oldum.
Ya benim kimyasal gebelik oldu zaten daha önce testlerimin hepsi belli bir silik çizgisi vardı yaşadım yani ama ne bileyim artık vucudumu tanıyamıyorum

İdrar yollarında iltihap olduğu zaman da gebelik testleri silik çıkıyor kizlar.
Yok artik. Olur mu öyle şey? Benim geçen senelerde bebek planladigim zamanla cok uzun süreli idrar yolu iltihabı sorunum oldu. Asla da pozitif vermedi test. Sizin basiniza geldiyse kimyasal gibi bir sey gecirmissinizdir.

Yok artik. Olur mu öyle şey? Benim geçen senelerde bebek planladigim zamanla cok uzun süreli idrar yolu iltihabı sorunum oldu. Asla da pozitif vermedi test. Sizin basiniza geldiyse kimyasal gibi bir sey gecirmissinizdir.
Yarım saat sonra kan verdim 0.01 di aynı gün doktora gittim doktorum idrar yollarında enfeksiyon var dedi ve o kuruma çizgisi gibi silik çizginin sebebinin de bu olacağını söyledi

Yarım saat sonra kan verdim 0.01 di aynı gün doktora gittim doktorum idrar yollarında enfeksiyon var dedi ve o kuruma çizgisi gibi silik çizginin sebebinin de bu olacağını söyledi
Hiç mantikli gelmedi. Test bozuk olabilir. Dunya çapında tum kadinlar tarafindan kolaylikla ulaşilan bir test kiti boyle bir yanilgi payina sahip olamaz. Herkes idrar yolu enfeksiyonu yaşıyor. O esnada herkesin gebelik testi pozitif çiksa ooo. Ki ben de idrar yolu enfeksiyonu yasadim. Ve testler hep tek çizgi çıkıyordu.

Ok

Tam ekran yapmadım ve yazdığı üzere evet etkiliyor yazıyor canım. merak edenler açıp okurlar.
İyi geceler.

Enfeksiyonda İdrardaki protein artiyormuş ve o protein HCG horonunda da varmış. Kısaca bu yüzden hayalet çizgiler Karşimiza çıkabiliyormuş. Mantıklı geldimi canım? Testin bozuk olmasından ziyade bu tarz üzücü durumlar karşımıza çıkabiliyor.
Ben bu yüzden çok üzülmüştüm biri daha benim gibi üzülmesin diye bilgimi paylaştım.

Niye beni tersleyip duruyorsunuz? Niye bu kadar savunmadasiniz? Ne gerek var buna? Ok yazip trip atmalar falan...

Niye bu kadar savunmadasiniz? Ne gerek var buna?
Savunmadayim evet Gerek var buna çünkü insanların bunu bilmesini istiyorum.
İdrar testinin HCG pozitif olmadığı halde silik çizgi çıkarmasının sebebinin birtanesi bu (idrar yolu enfeksiyonu). Ve bu sayfada da konu hamile olmadığı halde testte çıkan silik çizgi,Bu konuyla ilgilenen buraya girip okuyacaktir ve insanların doğru olanı bilmesini istediğim için savunmada kaldım:)
Diğer sorularınıza bir cevabım yok çünkü o sizin algı durumunuz.
Şimdi bir teşekkürünüzü alırım

Kıbrıs'ta yasayan sizin nickinize benzer bir uye vardı. O kişi misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…