- 17 Aralık 2021
- 277
- En iyi cevaplar
- 1
- 152
- 53
- Konu Sahibi Manisamuradiye
-
Öyle mi diyorsun benim bilgim yoktuCanm zaten kimyasalda da regli oluyosun
Tabikide önce pozitif cikiyo testlerde gebe oluyosun döllenme gerceklesiyo yani sonra gebelik sağlıklı ilerlemiyo embriyo rahme tutunamadan kanama yoluyla vücuttan atiliyo. Normal adet kanaması gibi yani. Biraz daha pihtili gelebilir ama kan.Öyle mi diyorsun benim bilgim yoktu
Benim pıhtılı zatenTabikide önce pozitif cikiyo testlerde gebe oluyosun döllenme gerceklesiyo yani sonra gebelik sağlıklı ilerlemiyo embriyo rahme tutunamadan kanama yoluyla vücuttan atiliyo. Normal adet kanaması gibi yani. Biraz daha pihtili gelebilir ama kan.
Belki kimyasal geciriyo olabilirsin bunu anlamanın tek yolu kan vermenBenim pıhtılı zaten
Birşey yapmıycam ya varsa zaten illakı çıkar muhtemelenBelki kimyasal geciriyo olabilirsin bunu anlamanın tek yolu kan vermen
Aaa öyle mi ama enfeksiyon olsa muhakkak anlardım yanma vs olurdu illaki herhaldeİdrar yollarında iltihap olduğu zaman da gebelik testleri silik çıkıyor kizlar.
Belki seninkinin sebebi başka bir şeydir. Belki kimyasal olmuş olabilir, Belkide hormonlardan kaynaklı olabilir ama Ama idrar yollarinda enfeksiyon durumu olduğu zamanlar silik çizgi çıktığına çok şahit oldum.Aaa öyle mi ama enfeksiyon olsa muhakkak anlardım yanma vs olurdu illaki herhalde
Ya benim kimyasal gebelik oldu zaten daha önce testlerimin hepsi belli bir silik çizgisi vardı yaşadım yani ama ne bileyim artık vucudumu tanıyamıyorumBelki seninkinin sebebi başka bir şeydir. Belki kimyasal olmuş olabilir, Belkide hormonlardan kaynaklı olabilir ama Ama idrar yollarinda enfeksiyon durumu olduğu zamanlar silik çizgi çıktığına çok şahit oldum.
Yok artik. Olur mu öyle şey? Benim geçen senelerde bebek planladigim zamanla cok uzun süreli idrar yolu iltihabı sorunum oldu. Asla da pozitif vermedi test. Sizin basiniza geldiyse kimyasal gibi bir sey gecirmissinizdir.İdrar yollarında iltihap olduğu zaman da gebelik testleri silik çıkıyor kizlar.
Yarım saat sonra kan verdim 0.01 diYok artik. Olur mu öyle şey? Benim geçen senelerde bebek planladigim zamanla cok uzun süreli idrar yolu iltihabı sorunum oldu. Asla da pozitif vermedi test. Sizin basiniza geldiyse kimyasal gibi bir sey gecirmissinizdir.
Hiç mantikli gelmedi. Test bozuk olabilir. Dunya çapında tum kadinlar tarafindan kolaylikla ulaşilan bir test kiti boyle bir yanilgi payina sahip olamaz. Herkes idrar yolu enfeksiyonu yaşıyor. O esnada herkesin gebelik testi pozitif çiksa ooo. Ki ben de idrar yolu enfeksiyonu yasadim. Ve testler hep tek çizgi çıkıyordu.Yarım saat sonra kan verdim 0.01 diaynı gün doktora gittim doktorum idrar yollarında enfeksiyon var dedi ve o kuruma çizgisi gibi silik çizginin sebebinin de bu olacağını söyledi
OkHiç mantikli gelmedi. Test bozuk olabilir. Dunya çapında tum kadinlar tarafindan kolaylikla ulaşilan bir test kiti boyle bir yanilgi payina sahip olamaz. Herkes idrar yolu enfeksiyonu yaşıyor. O esnada herkesin gebelik testi pozitif çiksa ooo. Ki ben de idrar yolu enfeksiyonu yasadim. Ve testler hep tek çizgi çıkıyordu.
Hiç mantikli gelmedi. Test bozuk olabilir. Dunya çapında tum kadinlar tarafindan kolaylikla ulaşilan bir test kiti boyle bir yanilgi payina sahip olamaz. Herkes idrar yolu enfeksiyonu yaşıyor. O esnada herkesin gebelik testi pozitif çiksa ooo. Ki ben de idrar yolu enfeksiyonu yasadim. Ve testler hep tek çizgi çıkıyordu.
Enfeksiyonda İdrardaki protein artiyormuş ve o protein HCG horonunda da varmış. Kısaca bu yüzden hayalet çizgiler Karşimiza çıkabiliyormuş. Mantıklı geldimi canım? Testin bozuk olmasından ziyade bu tarz üzücü durumlar karşımıza çıkabiliyor.Hiç mantikli gelmedi. Test bozuk olabilir. Dunya çapında tum kadinlar tarafindan kolaylikla ulaşilan bir test kiti boyle bir yanilgi payina sahip olamaz. Herkes idrar yolu enfeksiyonu yaşıyor. O esnada herkesin gebelik testi pozitif çiksa ooo. Ki ben de idrar yolu enfeksiyonu yasadim. Ve testler hep tek çizgi çıkıyordu.
Niye beni tersleyip duruyorsunuz? Niye bu kadar savunmadasiniz? Ne gerek var buna? Ok yazip trip atmalar falan...Enfeksiyonda İdrardaki protein artiyormuş ve o protein HCG horonunda da varmış. Kısaca bu yüzden hayalet çizgiler Karşimiza çıkabiliyormuş. Mantıklı geldimi canım? Testin bozuk olmasından ziyade bu tarz üzücü durumlar karşımıza çıkabiliyor.
Ben bu yüzden çok üzülmüştüm biri daha benim gibi üzülmesin diye bilgimi paylaştım.
Savunmadayim evet Gerek var buna çünkü insanların bunu bilmesini istiyorum.Niye bu kadar savunmadasiniz? Ne gerek var buna?
Kıbrıs'ta yasayan sizin nickinize benzer bir uye vardı. O kişi misiniz?Savunmadayim evet Gerek var buna çünkü insanların bunu bilmesini istiyorum.
İdrar testinin HCG pozitif olmadığı halde silik çizgi çıkarmasının sebebinin birtanesi bu (idrar yolu enfeksiyonu). Ve bu sayfada da konu hamile olmadığı halde testte çıkan silik çizgi,Bu konuyla ilgilenen buraya girip okuyacaktir ve insanların doğru olanı bilmesini istediğim için savunmada kaldım:)
Diğer sorularınıza bir cevabım yok çünkü o sizin algı durumunuz.
Şimdi bir teşekkürünüzü alırım
Evet kibrisliyim.Kıbrıs'ta yasayan sizin nickinize benzer bir uye vardı. O kişi misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?