Gebelik

Bende korkuyorum ne zaman alsam doktor randevusunu diye düşünüp duruyorum birde canım sendede kasık ağrısı falan var mı
Canım benim adetim normal döngüme göre bir haftaya yakın gecikti yarın gidicem inşallah doktora. Kasık ağrısı bel ağrısı göğüs sizlamasi şişkinliği ara ara baş dönmesi miğde bulantısi hepsini yaşıyorum canım
Benim de bir dış birde boş gebeliğim var
İnşallah bu sefer sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim canım benim

Amin amin canım cümlemize

Amin amin canım cümlemize

Bende hiç mide bulantısı falan yok sadece göhüslerim şiş arada adet sancısı gibi sancım var bide çok akıntım var sırt ağrısı arada tetikliyor yarın gidince buraya güzel haberlerle dönersin inşallah haber et bana da moral olur

Selam aleyküm canım doktora gittin mi

Canım gittim doktora kan verdim betam 4700 civarında ultrason da göremedi öğleden sonra tekrar goruscez doktorla tekrar haber ederim

Rabbim sana bağışlasın inşallah benimde bir hafta sonra randevum var bakalım biraz korkuyorum
Adetin gecikmismiydi canım senin bende korkuyordum canım en az 10gun önce öğrendim 10 gündür gecem gündüzüm yok stresten halaa korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…